31
maj
Seneste opdatering: 31/5-08 kl. 1645
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

  Kære læser: Der er ét ord i overskriften der er min lille redigering. Og den kendsgerning, at alle umiddelbart ved hvor ændringen ligger, er hele pointen. Selv de venstreorienterede, de kulturradikale, hattedamerne og de dialogsøgende præster ved hvad der virkeligt skulle stå. Det spørgsmål de nu burde stille sig selv ville lyde: Er denne umiddelbare forståelse af den virkelige historie som overskriften henviser til, udtryk for onde menneskers fordomme, eller for at én bestemt gruppe kun kan markere sig med klynk, trusler og offerrolleretorik? Al erfaring siger mig at vi ikke kan komme igang med sådan en diskussion, hvor spændende den ville være, men at disse grupper glider af. Men måske vil det også være endnu bedre, hvis bloggere som os kan være en sten i skoen på disse fromme mennesker når de kigger ind her hos fjenden, og måske efterfølgende oplever anfægtelser.

“Hvis den samfundsmæssige udvikling fortsætter, bor jeg ikke her om 10 år”. En undersøgelse tidligere på ugen blandt unge muslimer pegede på, at mange af de adspurgte ønskede at flytte fra Danmark. I november udførte Center for Ungdomsforskning i samarbejde med Trygfonden en undersøgelse, som bl.a. pegede på den samme tendens blandt unge nydanskere, hvorfra ovenstående citat stammer.[…]

Tørklædedebatten er en del af værdikampen. Og efterhånden, som debatten udfoldede sig, blev det tydeligt at nogle af de værdier som nogle unge muslimer tilskriver sig, ikke er acceptable i Danmark, og de opfattes ikke blot som irrelevante, men i modstrid med de danske værdier. Men netop fordi én af polerne i værdidebatten er Islam, som den danske værdidiskussion spiller sig op i mod, så kan Islam og såkaldte muslimske værdier ikke accepteres som legitime. Det, tror jeg, de unge oplever, og derfor synes ræsonementet at være: hvis der ikke er plads til de værdier, som jeg tilskriver mig, i dette samfund hvorfor så ikke flytte til et samfund, hvor disse værdier accepteres. En vægtig årsag til religiøs radikalisering blandt muslimer er dette lighedstegn mellem muslimer og islam og et forskellighedstegn mellem islam og det danske samfund og danske værdier.

Om de så faktisk flytter er én anden sag. […] [min fremhævelse, LFPC] Tallat Shakoor, Religionssociolog: Unge muslimer vil flytte væk

Ja, det er unægteligt en anden sag. Endnu engang må jeg spørge mig selv, om indlæg som dette forfattes efter en tillært manual, eller om det bare er fordi offer/trusselsretorik og fralæggelse af ansvar er second nature når man er muslim – ‘radikalisering’ er i virkeligheden vores skyld – to standardkneb i én sætning. Bemærk ligheden mellem formen her, og dette eksempel på ‘trussel pr. stedfortræder’ – man henviser til nogle andre slemme:

Australian Federation of Islamic Councils president Ikebal Patel told the Sydney Morning Herald (SMH) that Islamic schools monitored by the State Government should be encouraged “or else Muslim children will be given their religious education in backyards and garages by… teachers whose credentials no one could vet. You may have some very extreme imams or religious teachers getting through to the children.” Australia: Spurned Islamic school sponsors resort to blackmail: Give us our school, or “You may have some very extreme imams or religious teachers getting through to the children.”

Der er også en klar lighed med den standardreaktion man ser når der f. eks. foretages arrestationer af terrorceller: ‘Jeg er bange for at dette vil føre til et backlash mod muslimer’. Truslen/løftet her om at rejse er ligeledes et retorisk trick der skal vende problemstillingen 180 grader.

Et hurtigt reality check: Det antal der faktisk rejser væk fra Danmark af de her anførte grunde vil være marginalt i forhold til det antal fra muslimske lande der vil vedblive med at søge hertil. Danmark bruger mere end 40 milliarder på udlændingeområdet om året, og en del af dette er overførselsindkomster der vil virke som en magnet på sociologens trosfæller (LFPC).

Hirsi Ali in court over security funding

Islam critic Ayaan Hirsi Ali, a former MP who now works for a conservative US think-tank, is going to court in an effort to force the Dutch state to pay for her security.The paper says Hirsi Ali has asked a court in The Hague to hear eight witnesses in a preliminary hearing, which could lead to a full-blown court case…….Fund raising is occupying most of Hirsi Ali’s time. ‘If she is unable to raise money by public appearances because she becomes sick or unemployed, then she could be in mortal danger.’ Dutch News

Gruppevoldtægt som indvielsesritual og krigshandling

Be sure to read the remarkable article by the English blogger Tottenham Lad about interracial gang rapes of white girls and women in Britain, all of the stories sourced in mainstream newspapers. I’ve never seen anything like it. The article is also linked and discussed in this VFR entry.
But why should any of this be a surprise? Since the beginning of time, when one tribe overruns another, do they not rape or carry away the women? And is it not the work of civilization, to render a society more stable, under a rule of law, and able to defend its people from barbarians within and without? But modern liberalism is anti-civilization, and thus unleashes the forces of rape and pillage that civilization came into existence to contain. And when this anti-civilization movement, undermining the very bases of social order, is connected with the mass immigration of culturally and racially different peoples, rape of the women of the receiving society by men of different race is inevitably going to become a common occurrence, as is now seen throughout the West. – Did the West think about what the impact would be on its women, before it opened its doors to the non-Western world?

“media were reporting that ethnic immigrants were responsible for 62% of gang rapes in London, that the problem was spreading to other areas of the country, and that a disproportionate number of the victims were ‘white’. The Telegraph reported:

There has been a group sex [gang rape] for every day of the last year … Scotland Yard is treating the evidence with care because it has sensitive racial overtones. It suggests a disproportionately high involvement of young black or Asian males in group sex [gang rape] attacks and that a high proportion of the victims are white

Rape and civilizational surrender via EKP Gängvåldtäkt som initiationsrit , dette beskriver ikke tilnærmelsesvis en dansk virkelighed, men i ganske høj grad en svensk, den mest camouflerede og fortrængte del af “ny-Sverige”. Bag tallene gemmer der sig uanede menneskelige lidelser for ofrene.

Dagens svenske belæring

Dels gav Tufvesson närvarande danskar, ja, hela Danmark, en näsknäpp:
“Öresundsregionen måste se till att en etnisk och religiös mångfald ”välkomnas och bejakas” – både anständigheten och behovet av tillväxt kräver att regionen gör upp med dagens ”djupt oroväckande” intoleranta inslag.” En fråga om kultur

“anstændigheden” – det siger sig selv, men “tilvæksten” ? Er det det, Nordens fattigste land har at lære Danmark, der gerne beskæftiger 20.000 af deres arbejdsløse og lønner dem meget bedre ? Visse officielle svenskere har én ting tilfælles med islam: ligegyldigt hvor mislykkede de er, lider de af et konstitutionelt mereværd, der er ikke vil justeres af virkeligheden.

Dagens svenske terrorbrand

der er flere, men vi har kun plads til én.

“Anden etnisk baggrund end dansk” – et noget diffust signalement, eller hvad?

Grønlændere, tamiler, amerikanere, vietnamesere, chilenere … ? Ligesom jeg skrev i posten om offerrolle/trusselsretorikken, så ved alle hvad der menes her med “anden etnisk baggrund end dansk”, også halalhippierne – og denne kendsgerning er i sig selv afslørende for hvad der foregår i de vestlige lande i øjeblikket (LFPC).

Politiet efterlyser to personer efter et knivrøveri mod Dagli’Brugsen i Tilst. […]

Røverne flygtede fra forretningen til fods i sydgående retning og efterlyses af politiet. De beskrives som personer med anden etnisk baggrund end dansk, er mellem 16 og 18 år. Under røveriet bar de begge hættetrøjer, den ene grå. […] Politiet efterlyser to røvere

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
steen
Admin
13 years ago

beløbet er en lidt gammel traver : det hed for 4-5 år siden, at indvandreres lavere erhvervsdeltagelse kostede os 38 mia kroner (altså inkl. social bistand og mistede skatteindtægter). Jeg tror det var en Rockwool beregning, men det er jo kun en del af udgifterne. Det samlede beløb må være større. Hvis vi antager at den svenske økonom Lars Jansson har ret i, at de koster Sverige små 300 mia om året (han er omdisputeret, men har foretaget et langt grundigere regnestykke) – kan man groft sandsynlighedsberegne de danske omkostninger til små 100 mia. – alt inklusive, Men ingen ved… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“Danmark bruger mere end 40 milliarder på udlændingeområdet”

Er det noget I kan dokumentere?

Det er svært at tro på at der bruges så voldsomt stort et beløb på mennesker, der for en dels tilfælde er så gnavne og utaknemmelige.

Janne
Janne
13 years ago

“En vægtig årsag til religiøs radikalisering blandt muslimer er dette lighedstegn mellem muslimer og islam og et forskellighedstegn mellem islam og det danske samfund og danske værdier.”

Hvis det er danskeres og vores værdiers skyld at muslimer radikaleres i Danmark, hvorfor er der så så mange radikale muslimer i Iran? Der har danskere vist ikke så meget at skulle have sagt, eller hur?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x