3
jan
Seneste opdatering: 4/1-09 kl. 0448
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV indslaget med den sårede israeler vi transskriberede lidt fra igår. M. tak til Henrik Ræder Clausen.

Skudofre: De jublede, da vi blev båret ud

Pars pro toto: “Paris eksploderet i vrede”

Man kan måske trække på skulderen i og med at det bare er tandløse Ekstra Bladet der har komponeret dette vidunder af en overskrift, og at det blot er sædvanlig retorisk overbud. Men selvfølgelig er det mere end det. Vagthavende redaktionssekretær afspejler blot de implicitte – og suicidale – antagelser i debatten og nyhedsdækningen, nemlig at det er de ædle vildes natur, og dermed ret, at blive vrede og at udagere denne vrede. Havde fortørnede franskmænd nu, f. eks. og helt hypotetisk, sat ild i en derboende imams skæg mens de råbte “Israel akhbar!”, eller var taget ud i en af Paris’ forstæder og havde kastet omkring sig med karatestjerner formet som Davidsstjerner, ja, så ville der selvfølgelig aldrig blive foretaget denne kobling fra individers vrede til “Paris” som helhed. De mere enfoldige i medieverdenen ved måske ikke så meget, men de ved godt hvad man kan tillade sig at sige, som reporteren på TV2News fra hvem det fløj ud af munden, “nu havde israelerne jødestjerner på, så kan man ikke sige at de selv var ude om det?” Det er skræmmende tider med kollaps af værdierne, og jeg savner endnu en gang at få at vide hvorfor, hvordan og hvornår denne daglige skærpelse af situationen i Europa vil vende (LFPC).

Voldsomme demonstrationer ryster Paris her til aften. Tusindvis af vrede unge hærger byen i protest over nyheden om, at Israel har sat store landstyrker ind i Gaza. […] Paris eksploderet i vrede,Pro-Jihad protests turn violent in France, Greece, også i København skkulle  “fredsdemonstration” tages  med et gran af salt Fredsdemo endte med slagsmål .

Sennels: »Blandt kriminelle muslimer«
Cand.psyk.aut. Nicolai Sennels blev truet med fyring af Københavns Kommune på grund af sin kritik af den hidtidige integrationsindsats og måtte fratræde sin stilling på Sønderbro, Københavns sikrede institution for kriminelle unge. Nu har han skrevet en bog om sine enestående erfaringer med behandlingen af unge kriminelle med muslimsk baggrund.omslag_sennels_hjemmeside_150px

»Årsagen til den voksende indvandrerkriminalitet og dårlige integration ligger ikke i en fejlslagen økonomisk indsats.« Fra »Blandt kriminelle muslimer:

“Hvorfor har danske myndigheder og kommuner så svært ved at håndtere kriminelle fra Mellemøsten og ekstremisme blandt muslimer? Og hvorfor virker indsatsen ikke, selvom vi bruger hundredvis af millioner?

Fordi muslimernes kultur gør integration umulig, fordi dansk pædagogik og samtale ikke hjælper muslimske kriminelle, og fordi kommunerne bruger penge på nyttesløse integrationsprojekter.

»Blandt kriminelle muslimer« er skrevet på baggrund af førstehåndsoplevelser. Med udgangspunkt i sine erfaringer fra Københavns Kommune giver forfatteren et unikt indblik i de kulturelle og psykologiske årsager til kommunernes fejlslagne indsats mod indvandrerkriminalitet og ekstremisme. Men den indeholder også helt konkrete forslag til, hvad man som kommune trods alt kan og bør gøre.” Trykkefrihedsselskabet Bibliotek

Introduktionstilbud: 129,00 kr. (bogladepris 169,00 kr). Du sparer 40 kr. Tilbuddet gælder i perioden 2.-20. januar 2009. Bogen udkommer 24. februar 2009. Sådan køber du bogen. Indsæt det beløb, som bogen koster på konto ! 3574-10295947 i Danske Bank, Flakhaven 1, Postbox 1314, 5000 Odense C. Angiv hvilken bog, det drejer sig om og skriv tydeligt navn og adresse. Så sender vi bogen til dig, når den er blevet trykt. Vi betaler portoen.

What happens when a fly falls into a coffee cup?

pali-tumper-04-10-2000-2The Italian throws the cup, breaks it, and walks away in a fit of rage.

The German carefully washes the cup, sterilizes it and makes a new cup of coffee.

The Frenchman takes out the fly, and drinks the coffee.

The Chinese eats the fly and throws away the coffee.

The Russian drinks the coffee with the fly, since it was extra with no charge.

The Israeli sells the coffee to the Frenchman, sells the fly to the Chinese, sells the cup to the Italian, drinks a cup of tea, and uses the extra money to invent a device that prevents flies from falling into coffee.

The Palestinian blames the Israeli for the fly falling into his coffee, protests the act of aggression to the UN, takes a loan from the European Union to buy a new cup of coffee, uses the money to purchase explosives and then blows up the coffee house where the Italian, the Frenchman, the Chinese, the German and the Russian are all trying to explain to the Israeli that he should give away his cup of tea to the Palestinian. Make Mine Black

Andrew Bostom : David Littman, Confronting Hamas’ Genocidal Jew-Hatred 

As my colleague Robert Spencer observed, Israeli President Shimon Peres appeared flummoxed by Hamas’ intransigence in comments made to Haaretz, reported December 30, 2008. “This shooting has no point, no logic, and no chance,” Peres told Haaretz after Hamas’ open renunciation of the ceasefire agreement (not to mention its prior extensive violations throughout the course of the so-called “tahdiah”), and brazen resumption of missile and mortar attacks into southern Israel—which has triggered a dramatic, aggressive Israeli military response. Worse still, the elder statesman remains dangerously ignorant of Hamas’ intimately related motivations—the genocidal destruction of Israel’s Jews, as a prelude to regional, then global jihad conquest. “Nobody in this world understands what are Hamas’goals and why it continues to fire missiles,” Peres asserted  .   Andrew Bostom:  David Littman: Confronting Hamas’ Genocidal Jew-Hatred (Part 1)  David Littman: Confronting Hamas’ Genocidal Jew-Hatred (Part 2)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Godt 🙂 ,men meget muligt, jeres Web klokke er stadig en time foran. 😀

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Lidt bøvlet med anden Browser for mit vedkommende, for at jeg kan se snaphanen med firefox istedet for I.E.,for jeg skal skrive navn (pseudonym) og mail-adresse hver gang. IDF er gået ind i Gaza, mod næsten 1½ mio. Arabuskas for at få Hamas væk. Israel er pisket til at gøre dette, der er ingen andre muligheder. Der er risiko for Hizbollah invaderer fra nord, og intern arabisk opstand inde i Israel, så IDF M/K får hænderne fulde. Og hvad nu når 1 mio. civile Arabuskas løber ind i Israel. Det kan synes som led i en større strategiplan, hvor israelernes… Read more »

Rolf Bergstrøm
12 years ago

Her er et dokumenteret eksempel på politisk censur i Jyllands Posten i den, som proklameret, frie debat under rubrikken ‘Ordet er dit’.

http://danskpressecensur.blogspot.com/

Det er mildt sagt chokerene, ikke hvad man umiddelbart forventede af JP, som langt de fleste har stået bag siden det gik amok i 2006.

De er tilsyneladene alt andet end interreseret i at folk skal sætte sig ind i de faktiske historiske og politiske forhold i konflikten og den politiske ideologi de har valgt at støtte.

Selvsagt er alt materialet til frit brug.

Johansen
Johansen
12 years ago

Tankevækkende men ikke overraskende at det er Bent Lexner, der opfordrer til forsoning. Det er to personer fra jødedommen, som er forsøgt likvideret af en muslim. Det er der ikke meget øje for øje, tand for tand i. Fra den religiøse autoritet, det mosaiske trossamfund ser vi ikke aggressivitet, men en opfordring til imamerne om at prædike ro blandt de aggressive og eksplosive muslimske mænd. Tager man imod opfordringen fra overrabbineren? Nej, imamen der svarer kan end ikke tale dansk og nævner slet ikke mordforsøget på de to israelere begået af en muslim. Der er ikke noget at komme efter… Read more »

Anonymous
12 years ago

Tankevækkende men ikke overraskende at det er Bent Lexner, der opfordrer til forsoning. Det er to personer fra jødedommen, som er forsøgt likvideret af en muslim. Det er der ikke meget øje for øje, tand for tand i. Fra den religiøse autoritet, det mosaiske trossamfund ser vi ikke aggressivitet, men en opfordring til imamerne om at prædike ro blandt de aggressive og eksplosive muslimske mænd. Tager man imod opfordringen fra overrabbineren? Nej, imamen der svarer kan end ikke tale dansk og nævner slet ikke mordforsøget på de to israelere begået af en muslim. Der er ikke noget at komme efter… Read more »

Contradicere
12 years ago

Can somebody translate the video on English? I would like to run this item on my blog.

li
li
12 years ago

@Skjoldyngling
Ikke for at skuffe dig, men jeg tror det der med at flytte solen muligvis kan lade sig gøre!
MEN at gøre iSLAM menneskelig og omgængelig, er imod naturloven!!! Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Sorry!

Skjoldungen
12 years ago

Nå, så overrabbiner Bent Lexner vil have imamerne til at kalde de rettroende til orden? – Jamen held og lykke med det, hr. selvmordsjøde! – og forresten, nu han er igang med det transcendentale, kunne han så ikke lige bede astronomerne om ordne det påståede klimaproblem ved at justere lidt på jordens omløbsradius om solen, alt efter den for tiden fremherskende modes behov?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x