20
aug
Seneste opdatering: 21/8-09 kl. 1350
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DR 2 Deadline: Asmaa Abdol Hamid i debat med Alex Ahrendtsen om hans nye bog. “Skal vi gi’  hinanden hånden? Nåh, nej.”

Velstand og Big-Mac index

Oslo är den dyraste staden i världen att leva i medan köpenhamnarna har högst lön. Stockholmarna stoltserar däremot med världens dyraste tunnelbana. Det konstaterar UBS i sin senaste globala studie.

Våra danska grannar tjänar bäst i världen och svenska löner hamnar först på en 17:e plats i en internationell jämförelse. Danskarna jobbar dessutom färre timmar per år – en tröst är att Köpenhamn är dyrare att leva i. UBS skriver i sin rapport att den genomsnittliga timlönen, före skatt, i Köpenhamn ligger på 235 kronor och i Stockholm på 139 kronor. Efter skatt sjunker lönen i Köpenhamn till 126 kronor och 96 kronor i Stockholm.

Overskrifterne varierer: Danskarna rikast – vi först på 17:e platsHär är det dyrast att leva, Stockholm har världens dyraste t-bana, Här är det dyrast att leva – och här får du mest i lön. HOW WORLDWIDE CITIES $TACK UP.

Uenighed om Ramadan-start i Sverige

Mahmoud Mohamed el-Khalafi, director of the Islamic center in Stockholm, told IOL Muslim institutions in Sweden, except the Bosnians and Turks, agreed to start Ramadan Saturday as most Arab countries. Ramadan Starts Friday, Saturday

En dommer ser rødt

Jeg ved ikke hvad livstid betyder i Tyskland, men det betyder næppe livstid. En banal konstatering, men som med et utal af lignende sager skal man i tilgift til de menneskelige omkostninger lægge et tal der er summen af udgifter erholdt på denne mand indtil hans anholdelse, udgifter i forbindelse med efterforskningen af drabet, udgifter i forbindelse med retssagen, udgifter på mandens fængselsophold. Alt sammen for en mand der aldrig skulle have fået adgang til landet. Et utal af lignende situationer hver eneste dag i Europa, betalt af vælgerne. Et flertal af hvilke troligt affinder sig med at få malket deres fremtid væk. Dette er det mest ufattelige. Via Jihad Watch (LFPC):

A Muslim asylum seeker has been sentenced to life in prison after killing his German-born wife because she was ‘too independent’, a court in Germany heard today.

The 27-year-old Kurdish man, identified only as Onder B, was found guilty today of stabbing his wife in the eyes, beating her with a billiard cue and then running over her in his car. His mother-in-law had once told him to be ‘strict’ with her strong-willed daughter, Mujde – who was also Onder’s cousin.

On New Year’s Eve 2008 he stabbed his 18-year-old wife Mujde 46 times and beat her with a billiard cue. And because she was ‘already so disfigured from the stabbing and beating that she would hate me for the rest of her life,’ he got into his car and ran over her body several times. […]

Bielefeld District Court judge Jutta Albert clashed repeatedly this week with family members of both victim and defendant as details of the horrific case unfolded.

‘One more remark from you and you’ll be removed!’ she told the victim’s mother. ‘Do you think you can behave here as if you were in a Turkish bazaar?’ […]Muslim man sentenced to life in jail after killing his German-born wife because she was ‘too independent’

19.8: Interview med Robert Spencer

i anledning af hans nye bog. Tag fat her, hvor Asmaa slap. “Koranen og Grundloven er lige vigtige for mig”. Kan være Asmaa  synes det lyder som betryggende og som en ros til grundloven. Hun forestiller sig næppe hvordan det lyder i vore  ører.  min 14:29. Fra Intel Nexus.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Et foretagende som Arbejdernes Landsbank der ikke ved mere om islam og den kvindelige islamiske klædedragts signalværdier…ærlig talt hvor sølle.

Den sorte burka, hvor selv hænderne er iført sorte handsker, virke uhyggelig og det samme gør niqabén med dens glughul.

Hijab´en virker tilforladelig i forhold til burka og niqab og alligevel har dette tørklæde det samme budskab til omverdenen.

Arbejdernes Landsbank vil blæse på signalværdierne – for dem drejer det sig om tallene på bundlinien.

Janne
Janne
12 years ago

Ahrendtsen gør det meget godt i interviewet. Stille og roligt og med vægt. A la Søren Gade. Og a la Støvring i øvrigt. Det synes jeg godt om. Og han har ret i at vores land er delt. Nu ser vi f.eks. at burkaproblemet er ved at splitte regeringspartierne ad. Tørklædet og burka og niqab er religionspolitiske og kulturpolitiske redskaber. Og desværre er der som Ahrendtsen siger, mange danskere der accepterer disse ‘våben’ som del af dresskode og kultur i offentlige institutioner. Offentlige institutioner bruges på den måde som kultur- og religionskampzoner. Det må der ændres på så vi borgere… Read more »

Bjovolf
Bjovolf
12 years ago

Forhåbentligt vil selv en del af de naivister og utopister, som stemmer på Enhadslisten begynde at få nok af at have provokerende islamister og ekstremister som Asmaa i partiet og begynde at sive lige så stille, så partiet ryger under spærregrænsen ved næste valg. I så fald siger vi da mange tak 🙂 Men de næste par måneder vil vi dog nok se, at de får noget sympati pga. al balladen ved Brorsonskirken og med de hjemsendte irakere. Den slags har det imidlertid med at blive glemt på et halvt år eller så, når andre, vigtigere emner trænger sig på.… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Asmaa sammenligner kønsopdelt svømmeundervisning i offenlige svømmehaller efter islamiske krav med madlavningshold for mænd. Ak ja.

Asmaa er selv et skoleeksempel på islamiseringen af Danmark ved sin blotte tilstedeværelse. Hun kæmper for stadig flere islamiske særrettigheder og kalder det tolerance og frisind. Den limpind hopper mange danskere desværre på.
Hun iklæder sig islams flag og dyrker kønsapartheid med sin islamiske kvindeuniform og ingen håndtryk til mænd. Jeg tager skarpt afstand fra denne kvinde. Hun sår splid med sine anti-israelske og islamiske holdninger.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
12 years ago

Godt gået af Alex. Hun fik ikke et ben til jorden – og er iøvrigt blottet for argumenter.

bl
bl
12 years ago

Lige en kommentar om den kurdiske morder. Han opholdt sig illegalt i Tyskland.

Hun fik stukket øjnene ud med en frugtkniv, blev slået med en billardkø og til sidst kørt over 3 gange med bilen. Hun ville jo hade mig resten af livet, sådan som jeg havde tilredt hende..
Her er Westdeutscher Rundfunks udgave af sagen:

sidste artikel:

http://www.wdr.de/themen/panorama/kriminalitaet11/bielefeld_mordprozess/090817.jhtml?rubrikenstyle=panorama

Første artikel:

http://www.wdr.de/themen/panorama/kriminalitaet11/bielefeld_mordprozess/index.jhtml?stdComments=1

Søg på Önder B. og Bielefelder Landgericht, så kommer man ind i den tyske “undergrunds” blogunivers.
Sagen er godt nok det klammeste.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x