28
sep
Seneste opdatering: 29/9-09 kl. 0145
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sendt på tysk SAT 3. Tekstet på engelsk. I Tyrkiet som filmen også handler om, oplever 42 % af tyrkiske kvinder i provinsen vold ifølge regeringen.  Ifølge FN er tallet det dobbelte. Denne “kultur” har ikke så få muslimske mænd taget med til Europa. Velbekomme, piger.

I døden for ægteskabelig snyd – made in China

Skal man lære noget om hvad denne hersens islam egentlig står for, er mainstreammedierne det sidste sted man skal søge. Journalisterne og deres arbejdsgivere er bare ikke interesserede i at belyse dette emne, punktum.  Her er et af mine Tantalus-eksempler på hvor tæt man kan komme: En journalist på landets eneste konservative – angiveligt højreorienterede – avis Jyllands-Posten. Katrine Øgaard Jensen, går næsten hele vejen mod grænsen ved at sammenkæde det vitterligt “prestigefyldte” Al-Azhar med dødsstraf for snyd på bryllupsnatten. Hun bakker dog forskrækket væk, bange for sin skygge, og twister mørkemandsprofessorens ord til en subjektiv vurdering: Han “mener” og han “beskriver som en dødssynd”. Ordvalget stammer fra BBCs artikel Egypt anger over virginity faking, men Jensen havde altså ikke fundet emnet presserende nok til selvstændig research.

I en ikke-vanvittig verden uden kulturelt selvhad og berøringsangst ville nysgerrige journalister kappes om at oplyse deres læsere om noget der fylder de daglige nyheder, og aldrig for noget godt. Havde journalist Katrine været drevet af nysgerrighed og faglige ambitioner, kunne hendes research have ført hende til ‘Umdat al-Salik, The Reliance of the Traveller i engelsk oversættelse. Titlen dækker over en manual i den korrekte dogmatik for sunni-lovskolen Shafi’i (som Abdul Wahid Pedersen følger). I ‘Umdat al-Salik fastsættes straffen for ‘hor’ således:

Chapter O12.0: The Penalty for Fornication or Sodomy […]

@O12.2 If the offender is someone with the capacity to remain chaste, then he or she is stoned to death […]

Der er således tale om mere end blot en professors “meninger” og “beskrivelser”. Og ‘Umdat al-Salik er endda certificeret af Al-Azhar som en pålidelig vejledning i Shafi’i’-dogmatik (LFPC).

En fremtrædende egyptisk professor kræver dødsstraf til personer bag import af en genstand, der forfalsker kvinders mødomme. Et billigt alternativ til Mellemøstens hemmelighedsfulde reparationer af jomfruhinden florerer lige nu på det arabiske marked. Det meddeler BBC.

Der er tale om en kinesisk produceret genstand, der kan udløse falsk blod, så en kvinde kan foregive at have sin mødom intakt på bryllupsnatten. Det er dog langt fra alle, der er begejstrede for det nye produkt. En professor ved det prestigefyldte al-Azhar Universitet i Cairo, Abdul Mouti Bayoumi, udtaler til BBC, at import af produktet til Egypten bør straffes med døden og henviser til sharialovgivningen. […]

Bayoumi mener, at det nye produkt underminerer en moral om ikke at bedrive hor, hvilket han beskriver som en dødssynd inden for islam.[…] Falske mødomme skal give dødsstraf

International Free Press day

Press release

The International Free Press Society declares September 30 International Free Press day

On September 30, 2005, the Danish newspaper Jyllands-Posten published 12 drawings of Islam’s prophet Mohammed by 12 Danish artists in order to demonstrate that prohibitions on depictions of Mohammed as stipulated by Islamic law (sharia) did not trump Denmark’s freedom of the press.
In an era in which the act of speaking out in the Western world has become increasingly subject to the pressures of what we know as political correctness, this bold affirmation of free press rights by Danish journalists makes September 30 a banner day. In commemoration of their courage, then, the International Free Press Society declares September 30 to be International Free Press Day.
To mark the occasion, the International Free Press Society is presenting artist Kurt Westergaard on his first public tour in the USA, where he will be making appearances in New York City, Yale and Princeton. Since publishing his cartoon, the now-iconic Turban-bomb Mohammed image, Westergaard, 73, has required state security to protect him from violent retribution for violating the tenets of sharia in Denmark. Such threats have included an assassination plot uncovered by Danish police in February of last year. The day after the plot was uncovered, a number of Danish newspapers joined Jyllands-Posten in reprinting the Westergaard cartoon in solidarity with the cause of freedom of the press. To further advance the cause of freedom of the press, the International Free Press Society takes the occasion of this first International Free Press Day to salute Kurt Westergaard, and to call, once again, for the repeal all blasphemy and hate speech laws that currently inhibit and restrict vital exchange and debate. IFPS

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

De Rød-Grønne Feminister .. Disse kvinder der, så længe jeg kan huske tilbage, har opført sig som vaskeægte møgkællinger og som fortsætter ad det vante spor. Den type kvinder mødte jeg en del af tidligere, enten i min egenskab som mor til 3 unger i hhv.børnehave og skole- eller i forbindelse med mit arbejde, cand.pæd.psyk. området. I samarbejdet med en del af dem fik jeg den subjektive, ubehagelige oplevelse af at nære en form for frygt. De var skånselsløse mod de kvinder, og mænd !, der ikke havde samme politiske opfattelser og ståsted som dem selv. Og var man langt… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Kineserne er jo meget udspekulerede til at drive forretning, må man sige: Lige så snart der er et marked for en bestemt vare, så er de der med deres billige masseproduktion. Jeg tvivler i al fald på at en europæer eller amerikaner ville være kynisk nok til at udnytte islamiske før-ægteskabelige “smuttere” økonomisk. En sådan ville jo givetvis også være blevet beskyldt for at udnytte de “stakkels” muslimers kultur. Så måske alligevel ikke så underligt at det skulle komme fra dét verdenshjørne.

Janne
Janne
12 years ago

Magrittes billede af de dalende mænd er et godt valg af illustration til filmen om overgreb mod kvinder i Tyskland. Sådan er det med en ny kulturs indtog i Vesten. Et nyt patriarkats indtog er godt i gang. Er religiøst patriarkat. Selv socialdemokrater med Gucci Helle i spidsen er vilde med at få bygget stormoskeer i Danmark. Mændene på Magrittes billede skulle dog bare ikke have haft bowlerhat og lang frakke på. Her er Magrittes billede både uaktuelt og misvisende. For det er ikke bowlerhat mænd der stener kvinder. Men får de sagt fra, når andre mænd (og kvinder) stener… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Janne

Siger rød-grønne elite feminister fra? De har generelt svært ved at sige fra overfor kønslemlæstelse af piger – af hensyn til kultur og religiøse følelser. Det er jo en kedelig kendsgerning, at det hovedsageligt er kvinderne i Europa, der støtter udbredelsen af denne kvindehadende og -undertrykkende ideologi. Hvorfor mon? Det er jo et godt spørgsmål, som det i grunden kun er en kvinde, der kan besvare. Ønsker kvinder måske inderst inde at blive gennembanket dagligt og miste alle civile rettigheder? Jeg synes bare det virker grotesk, at kvinder først påstår at de er undertrykt, hvorefter de får tildelt stemmeret og… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x