28
maj
Seneste opdatering: 29/5-10 kl. 0134
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Socialdemokraternas ungdomsförbund framställer påven som pedofil.Teckningen som publiceras i det senaste numret av SSU-tidningen Tvärdrag är anmäld till JK.”Det är osmakligt, säger Maria Hasselgren”, pressansvarig för Katolska kyrkan i Sverige.Johan Ingerö, redaktör på det liberala samhällsmagasinet Neo, har anmält publiceringen till JK. Här hånar SSU påven

Den liberale  redaktør er med sin anmeldelse årsag til, at krænkethedsspiralen snurrer videre, selvom han med dette kan have en pointe, at han altså ikke vil torpedere SSU men en uholdbar lovgivning, så systemet bryder sammen under mængden af krænkelser: “Om JK inte åtalar honom får vi svart på vitt att lagen tillämpas selektivt i de fall det är politiskt korrekt att göra det, vilket också visar hur absurd hetslagen är.” Sveriges lokale Frank Aaen tror – eller lader som om han tror – at Vilks er et spørgsmål om politik og “islamofobi”, når det nu har været evident siden 1989, at det handler om konforme kunstneres grænser og i et videre perspektiv, hvilke begrænsninger frie demokratier vil tolerere. Vilks er kunstteoretisk, ikke kunstpolitisk. Men han kan helt ufrivlligt blive en politisk faktor, nu hvor den kristelige partileder “Vil gøre Vilks til et valgtema.” Det er en idé med mange uberegnelige faktorer, og næppe helt gennemtænkt. At Alliancen skulle være klædt på til en åben debat om islam og indvandring, er der intet der tyder på ? En slem rekyl den naive Hägglund har fundet på der.

Busliv og kaospiloter

Voldsom chikane af en buschauffør i Kolding førte fredag aften til et færdselsulykke.Beskyldninger om homoseksualitet og pædofili fik fredag aften en buschauffør i Kolding til at blive så befippet, at han ved et uheld kørte ind i en personbil i et højresving. Hverken buschaufføren eller vidner til episoden, der var passagerer i bussen, tør stå frem af frygt for repressalier.Bussen skulle samle en flok unge drenge af anden etnisk herkomst end dansk op ved et stoppested nær Kolding Storcenter, da de 8-10 drenge nægtede at fremvise deres buskort. Chikane mod chauffør

For en uge siden blev denne video så populær, at TV – Avisen viste den. Ren idyl filmet af fire kaospiloter og deres Nørrebro-bureau lige ved kontoret i den fhv. sorte frikant. Man ville da ønske den tegnede virkeligheden, men ifølge TV 2 er nedenstående mere almindeligt. Ude i virkeligheden er der mere kaos og færre piloter.

En skør, skør verden: ‘Kristne bag endnu flere terrorhandlinger end muslimer’

Man forstår på Mr. Smiley, at angivelig ækvivalens mellem handlinger begået i islams navn og handlinger begået af kristne på en eller anden måde neutraliserer effekten af førstnævnte. Kognitiv dissonans kan give sig mange forskellige udslag: Nogle bevarer en illusion om sammenhæng i verdensbilledet ved voldelige angreb på dem der udfordrer det; andre gør det samme med hetz eller rødgardistisk nidkærhed i debatterne. Andre, som fætteren her, taber bare al værdighed og lader dumme og uigennemtænkte analogier passere over læberne. Det måtte han sådan set selv ligge og rode med, hvis det ikke lige var fordi han var ansat af en offentlig amerikansk tv-kanal, og det ikke lige var selveste Ayaan Hirsi Ali der måtte belemres med hans uforgribelige analyse (LFPC).

[…] “Oh, Christians, every day, people walk into post offices, they walk into schools, that’s what Columbine is – I could do this all day long. There are so many more examples of Christians – and I happen to be a Christian. That’s back to this notion of your idealizing Christianity in my mind, to my read. There are so many more examples, Ayaan, of Christians who do that than you could ever give me examples of Muslims who have done that inside this country, where you live and work.” […] Kathy Shaidle: Tavis Smiley is a moron

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Bo Steendahl
12 years ago

Hi.

Tak for ping back og varm omtale af Kadaver og Mukhtar filmen! Følg gerne med i Kadavers bedrifter via facebook her: http://bit.ly/aF6gCV

god vind fremover! og god blogger stil!

mvh
Søren

Hans Jensen
Hans Jensen
12 years ago

Det kan være et teknisk uheld. Alle raske knægte der ikke sov i fysiktimerne, ved at der er noget der hedder heksemel. Det er når ganske almindeligt mel er godt blandet med luft. En gnist frembringer en formidabel eksplosion. Ansvarlige myndigheder må hellere, i terrorbekæmpelsens navn, begynde at registrere vores melkøb.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Afgrænsning. Temmelig stor ovevågning.
Små eller større områder, med mindre afgrænsede dele i de større arealer, væbnede styrker nær.
Er for mig at se stadig en mulighed.

Christianity
Christianity
12 years ago

En mindre gruppe af 10-12 årige er åbenbart så skræmmende at ingen tør stille op til indslaget……

Vi må indse at de styrer gaderne, alle er skræmt fra vid og sans. Hvor skal det ikke ende……

Nogen ideer til hvordan vi får vendt skuden…?

tavsen
tavsen
12 years ago
Reply to  Christianity

“Nogen ideer til hvordan vi får vendt skuden…?” næ, for de danske vælgere ønsker det sådan. Det giver en mere spændende hverdag. Og nogle flotte billeder http://www.fyens.dk/article/1610282:Odense–Se-video-fra-brand-i-bageri?video=21026 Af endnu ukendte årsager brændte et bageri natten til fredag i Vollsmose. Se video af branden nederst på siden Ali’s Bageri på Vollsmose Allé brændte ned natten til fredag. Der gik angiveligt ild i en melsilo i en varegård tæt ved bageriet. Ingen mennesker kom dog til skade under branden. Jeg venter stadig spændt på, hvornår de ikke kan forsikre deres “forretninger”. Men det hører vi nok om. Som i starten med mobiltelefoner.… Read more »

tavsen
tavsen
12 years ago
Reply to  tavsen

At der ikke kom mennesker til skade, er det reneste held. Kæmpebrag midt i det hele.

For et halvt år siden gav det også flotte billeder og spænding for de danske vælgere

http://ekstrabladet.dk/112/article1270952.ece
Alt tyder på at eksplosionsbranden i bageriet i Glostrup var påsat:

Pk
Pk
12 years ago
Reply to  Christianity

Hej Christianity.
De unge ødelæggere. Ved du, hvorfor de gør det ?
De må godt.
Her i Jelved Land.

Robin Shadowes
12 years ago

Neeejjj för helvete, inte fler babianer!!!! Många av dom där rånen och våldtäkterna i Landskrona är begågna av kosovobabianer!!! Vi vill inte bli berikade med mer av detta skräp och avfall!!

Skåning
Skåning
12 years ago

Från Excessen: “- Majoriteten av katolikerna i Sverige tillhör en socialt utsatt grupp, många är arbetslösa och nysvenskar. En sådan här bild gör dem oerhört kränkta och sårade. Att SSU provocerar människor som i stor utsträckning tillhör deras egen väljarkår känns lite märkligt, säger hon.” PK-eliten slår totalt knut på sig själv numera. Nu ska det alltså till att ens egen kränkta lilla grupp är invandrade och/eller arbetslösa för att de ska kunna bli “kränkta”. Detta är ett medialt pajaseri utan like. Sanningen är att Sverige (liksom nästan alla andra europeiska länder) har infört thought crime a la 1984. Lagen… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Hvad har EU gang i???

Nu er de på vej til at give visafrihed til albanere!

http://www.nytimes.com/2010/05/28/world/europe/28iht-bosnia.html?ref=europe&pagewanted=print

Skal vi begynde at tælle, hvor mange liv, den beslutning kommer til at koste.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x