9
sep
Seneste opdatering: 9/9-10 kl. 2320
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vores grundholdning i forhold til danskere af anden etnisk herkomst end dansk er, at de i høj grad er med til at berige samfundet og arbejdsmarkedet på handelsområdet, og vi er stolte af, at vi har rigtige mange i vores branche, siger han.Og derfor lyder annoncen umiddelbart som et helt andet signal end det, vi vil sende, siger Thomas Garlov..Flere fagforeninger afviser DF-annonce

Søren Søndergaard har desuden et klart bud på, hvorfor FOA ikke vil bringe annoncen:Jeg tror, det hele handler om, at de er bange for, at en hel del af deres medlemmer er enige med DF. En meningsmåling på Altinget.dk viste jo forleden, at halvdelen af danskerne støtter DF’s krav om stop for ikke-vestlig indvandring, lyder det fra DF’s pressechef.  Annonce helside pdf. ( Pia K. deltager i svensk valgkamp.Pia Kjærsgaards besøg finder sted i Höganäs, hvor Sverigedemokraterne har valgmøde på lørdag.)

“Reaktionær burde være en hædersbetegnelse”

“det var marxisterne der gjorde det til et skældsord” og selvfølgelig er det ikke bare bagstræb at reagere. Når en time føles som en halv, er det god radio. Om St.St. Blicher, om fremtiden, om besættelsestiden Dansk Folkeparti og Folketinget. Krause Kjær og Langballe svinger prima.

Begrebet politisk projekt er noget stærkt afskyeligt. Politiske projekter affødes jo af politiske projektmagere, som tror, at man ad politisk vej kan opfinde tilværelsen forfra eller – som det hedder med et rædselsfult udtryk – gøre verden til et bedre sted at væreJesper Langballe er politiker med en ganske særlig tilgang til politik.- Mit eget liv har været noget helt andet. Det har været en stædig kamp for at bevare noget, som jeg var lige ved at miste. Hvis ikke man har noget at miste, så lever man jo ikke et virkeligt menneskeliv. Og når man har det, så har man virkelig noget at kæmpe for, siger Jesper Langballe, der ser sig selv som både nationalkonservativ og reaktionær.
– Jeg er reaktionær i den betydning, at jeg reagerer. Især hvis jeg er ved at miste noget, som jeg har kært. Derfor har jeg ofte levet et liv i modvind, fordi det at reagere jo netop er at anbringe sig selv i modvind.Jesper Langballe har siddet 10 år i Folketinget for Dansk Folkeparti. Ved næste valg er det slut. Jeg afskyr politiske projekter, Hør udsendelsen her (57:01)

“Patricier-lejlighed med skudkig”

Der er altid en slet skjult skadefryd på nettet, når kuglerne pifter om ørerne på eliten i “innerstaden”, 08 Stockholm City, Nordens mest indvandringsbefriede byområde. Bliver dens sønner og døtre en sjælden gang slået ned eller voldtaget, står empatien stadig på 0.0.grader.

Stämmer, det var på Mbargo Bar, gäst skjuten i benet. Lite kul att det ligger mitt i ett av PK-Stockholms riktiga nav.
Här bor journalisterna som är de mest fanatiska mångkulturförespråkare.

Gangstrarna känner sig så säkra att dom vågar skjuta ner folk i dagsljus mitt bland folk i stan. Dom vet att dom kommer undan. Det ger en ganska klar bild hur maktlösa polisen och hur passiva våra mångfaldsvurmande politiker är. Skrämmande när man tänker efter. Men så fungerar dagens Sverige.

Jag vettefaen, men är det syrianer inblandade här, precis som de som ägde skottlossningscaféet på Östermalm där det sköts häromveckan? Är det några rivaliserande Slöddertäljeklaner som flyttat över sina medeltidstraditioner till den kungliga hufvudstaden? Grattis Sthlm och ffa Södermalm .

Driver du , Jag vill inte göra Sthlm till ett s.k “råghetto” men att MEDIA är kåt i papperskorgar som brinner i Malmö vet man ju. Journalister här i Sthlm vet inte ens vad som händer utanför tullarna. Ett gott exempel är det jag nyss nämnde om du inte har en aning om det. (Mitt framför flera vittnen sköts en man på en uteservering vid Bergsunds strand i Stockholm.)

Av drygt 13 000 journalister i min undersökning bor alltså 1 259 på Södermalm. Det är nio procent av alla. Av svenska folket bor 1,1 procent på Södermalm. 2 522 journalister bor i Stockholms innerstad. Det är 19 procent av alla. 3,1 procent av svenska folket bor i Stockholms innerstad. I hela Stockholms län bor 21 procent av svenska folket och 42 procent av journalisterna. Den svenska journalistkåren är alltså starkt koncentrerad och centrum ligger på Södermalm i Stockholm. Södermalm är en del av innerstaden och hela Stockholms innerstad är populär bland journalisterna.Det är alltså innerstaden som gäller när journalister söker bostad. Tar vi oss utanför tullarna träffar vi färre journalister ju längre vi far med tunnelbanan och bussarna. Här bor journalisterna, En rapport om var journalister bor och vad det kan betyda för rapporteringen från olika områden

GZ: ‘Forsoning’ under trusler

Rettidig omhu kan på forhånd udelukkes, og de vestlige lande kommer til at lære det på den smertelige måde: Alle håndsrækninger til islam er uigenkaldelige. Bliver den kommende stormoské i Århus arnested for samfundsundergravende aktiviteter, vil ordensmagtens eventuelle indgreb foregå under ganske andre betingelser end når man rykker ud for at assistere brandfolk. Allerede nu kan det således konstateres at det islamiske Ground Zero-center, der af bagmændene ellers er udråbt til et forsoningens tempel, er behæftet med mafiøse trusler om korporligheder hvis det forpurres (LFPC).

Fresh off his US taxpayer funded [fund raising] tour of the Middle East, Imam Rauf held command over the mainstream media. He rolled out with his unchallenged oped piece in this morning’s NY Times (“We are proceeding with the community center, Cordoba House”), and followed it up with his not so veiled threats against America on Larry King. Soledad O’Brien did the interview on King’s moribund show. You remember Soledad, she called demagogue racebaiter Reverend Jeremiah Wright’s speech a “homerun.” Rauf was given free run of the joint on the Crescent News Network tonight.

Rauf said more than once that the issue about what to do with the mosque is important for national security. Imam Bridge Builder warns us numerous times that the 15 story Islamic supremacist mega mosque at Ground Zero is now a “national security issue.”

“If we don’t do this right, anger will explode in the Muslim world,” Rauf said. “… If we don’t handle this crisis correctly, it could become something very dangerous indeed.”

This crisis could become much bigger than the Danish Cartoon crisis which resulted in attacks on Danish embassies in various parts of the Muslim world [and hundreds of non-Muslims were slaughtered] […] Ground Zero Supremacist Imam Rauf Threatens America: “anger will explode in the Muslim world,” This crisis …”could become something very dangerous indeed” “Worse than Danish Cartoon Jihad,” GZM is a “national security issue”

“Opløb” i Malmø

Det låter nästan som upplopp? – “Ja, det början nästan likna det.”

En læser kommenterer:

peerpedersen

Det är nogf*n sista utkall och ifall SD inte kommer in av olika orsakar, då finns inte jag och min familj med al sannolikhet i Sverige till nästa val.
2014 är jag ålderpensionär och kan ta min Svenska pension plus den halva danska och flytta till konungariket Danmark med släkten, så enkelt är det och jag tror många andra kommer följa efter mot nya mål i länder där inte satsar så kapitalt på nationellt självmord som Sverige verkar göra idag.Invandrargäng hotade byggare, anlade brand, raketbesköt polisen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Morten. Gidseltagning uden offer er en original og – teoretisk i hvert fald en både rimelig og helt ublodig tanke. Jeg er i hvert fald ikke stødt på den form for gidseltagning før. Hammurabis lov håndhævet med et nyt og helt anderledes blodløst, værdibaseret og kulturelt-religiøst straffesystem . Uanset partifarve, religiøs overbevisning eller mellemstatslige interesser, er der et vist perspektiv i tanken. En bog for en bog. En kirke for en moské. Eller ti moskéer for en kirke (ud fra tanken om, at der allerede er flere moskéer i Vesten end der er kirker tilbage i den muslimske Verden).… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Emeritus

🙂 – Raffinementet er jo også, at det udstilles, at det faktisk som udgangspunkt er bibelen, der i denne sammenhæng er gidslet. Der trues kun med at “dræbe” vores “gidsel”, hvis modparten ikke holder inde med sin massakrer på sine 🙂 Idéen skal naturligvis være at undersøge, om det virkelig er sandt, at det er religiøse følelser, de fine folk, såsom Erik Clausen, Niels Hausgaard, Mette Winge, Marianne Jelved, m. fl., tager hensyn til, når de bønner op overfor os vantro. Og det er værd at undersøge. For det er det naturligvis ikke. Det ved enhver, der ikke er født… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Emeritus

Jeg tror ikke på den med et slapt islam. Hvis islam er ved at falde sammen i Europa, så gør islam det godt nok magtfuldt og med flere og flere indfriede (sær)krav. Selv vestlige politikere er begyndt at lyde som paven – det er bare ikke kristendom de taler om – men islam. Og så til det om at vi skal kunne bygge en kirke i islamiske lande for hver moske der bygges i Europa. Jeg vil meget hellere have færre religiøse bygninger – begge steder. Og mere oplysning og modernitet. Der er mere end 2300 af slagsen – kirker… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Liva

Du har ret Liva, vi har brug for mindre religion, og ikke mere. Alligevel er modellen en moske i vesteuropa for en moske i saudiarabien – og ikke bare ude midt i ørkenen men inde i en by, udmærket.
Vi burde følge den op med en olie-for-mad model. En tønde olie, for en tønde korn. Vi har fat i den tykke ende, hvis bare de ynkelige mennesker der p.t. er valg til at lede vestens lande, havde et minimum af rygrad. Vi burde fyre omkring 90% af dem ved næste valg.

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Da jeg læste koranen første gang, havde jeg mest lyst til at brænde den bagefter, alternativt køre den gennem flishakkeren. Da jeg læste den anden gang, havde jeg mest lyst til at brænde dem der syntes det var en smuk bog, som er sagt af mange danske politikere. De kan umuligt have læst den. Da jeg havde tænkt lidt over det, så fandt jeg ud af, at hvis jeg gjorde det – altså brugte bogen til at tænde grillen med – efter moden overvejelse og ikke i et øjebliks raseri eller frustration, så var jeg egentlig ikke meget bedre end… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

UNDERMAGTEN KAN IKKE UDREDIGERE OVERMAGTENS “USYMPATISKE” SYNSPUNKTER. DERFOR DUR KUN LIGESTILLING Når annonce undertrykkes, skyldes det ikke mindst debatten om svenskerne og deres “beskyttede debat”. Ellers ville man næppe komme i tanke om noget så tåbeligt og umedholdeligt som censur. Et udsagn som Vores grundholdning i forhold til danskere af anden etnisk herkomst end dansk er, at de i høj grad er med til at berige samfundet og arbejdsmarkedet på handelsområdet, og vi er stolte af, at vi har rigtige mange i vores branche, siger han lyder jo nærmest som pluralis royalis, når man ved, hvordan det egentlig er fat.… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Jeg foreslår et monument på WTC-grunden med en evig flamme, der næres af koraner.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Nils

😀

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg kan ikke dy mig. Må simpelthen vise et spontant smil. 🙂

PBr.
PBr.
11 years ago
Reply to  Liva

Arrgh, opsætsig hva. Ha ha 🙂 go weekend

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Nils

Altså IKKE af Kosangas, men derimod af Korangas? 😉

Er det mon et datterselskab?

JensH
JensH
11 years ago

Jeg sidder og ser CNN, og det er en nærmest chokerende oplevelse. De har afsat en hel time til at gennemgå alle de “frygtelige konsekevenser” denne koran-afbrænding kan tænkes at have. Studieværtinden Hala Gorani startede med at fortælle os måbende seere, at denne time ikke ville dreje sig om vinkelen fra en ‘sindsyg præst’, men derimod kun ville dreje sig om “frygtelige konsekevenser” af hans handling. De har fuldstændig overtaget islamisternes tankegang om, at uanset hvilken vold denne afbrænding vil afstedkomme, så kan muslimer ikke holdes ansvarlig for den. Det kan kun den vestlige ‘islamofobi’. Lige i øjeblikket sviner de… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  JensH

Og der er ingen, INGEN – hverken Fogh eller amerikanske politikere der taler om – tager stilling til – hvad og hvem der ‘brændes af ‘i koranen – hvad der står i koranen at der skal gøres imod anderledes troende/tænkende mennesker og imod homoseksuelle ditto og mod koran opdragede der ikke indordner sig koranen.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  JensH

Nå ja – jeg er sgutte specielt forelsket i folk, der brænder bøger…..lige gyldigt hvilke. Faktisk var demonstrationen i København mod Salman Rushdies Sataniske Vers – og Lubna Elahis fremfærd dengang – nok det, som, sammen med Bluitgens skriverier, fik overbevist mig om, at vi havde et problem.

Men altså – forvent ikke sympati for sådan et stunt herfra.

LFPC
11 years ago
Reply to  Victor

Der er en verden til forskel mellem at en privatperson afbrænder sit eget lovligt indkøbte eksemplar af en bog han ikke bryder sig om, og så på vildøjede horder på gaden der ønsker en bog forbudt og forfatteren dræbt. Poul Nyrup rev som bekendt Anders Fogh Rasmussens minimalsstatsbog i stykker foran et publikum. Hvor er forskellen? Er iturivning stuerent i forhold til afbrænding? Eller er ultraliberales følelser mindre værd end hysteriske muslimers? For et par år siden mugede jeg lidt ud i min egen bogsamling …. hold da kæft, jeg smed dem vistnok væk, ud med affaldet. Den rene nazisme.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  LFPC

Det utrolige er, at i hele den brogede verden er der tilsyneladende kun een mand, der er kommet i tanke om at foretage sådan en markering. Tænk, hvis det i stedet havde været en kunstner, der havde taget koranen som “gidsel” og forlangt alle i Saudiarabien og omegn konfiskerede bibler udleveret til deres retmæssige ejere – eller koranen ville blive tilintetgjort! Det ville have sat magthaverne i et helt andet dilemma, og med garanti have været debatskabende. “Frigør Eder for Eders samkvem med september-misdæderne ved at give frit lejde andre menneskers tro – eller den bog I deler med umenneskene,… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Victor

Jeg tror ikke at han gør det. Det ulækre er at opleve hvordan vestlige politikere lader sig trække rundt i manegen af koran og sharia – og religion i det hele taget. Ironisk nok var det Fogh der i Danmark sagde at religion skal ud af det offentlige rum – nu bringer han selv i NATO religion ud i netop det offentlige rum ved at tage den religiøse mand alvorligt. Var der vestlige ministre og præsidenter og var NATO ude i verdenspressen, da en kunstner sænkede et kors ned i en beholder med urin? Var der nogen løftede pegefingre fra… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  JensH

Det er kun muslimernes vrede der lyttes til. Vores vrede er jo bare udtryk for et eller andet irrationelt. Såvidt jeg kan se, kalder præsten i Florida koranen for satans værk. Ergo må manden jo være vred over den. Men det må han ikke være, for han kunne jo gøre muslimerne vrede. Hvor mange gange har de ikke gjort os vrede, uden hele verdens ledere har stået på nakken af hinanden?! Selvfølgelig er muslimerne her den svage part. Men de er ikke bare svage, de er ynkelige! For de har kun deres rådne bog og hvad dén indeholder, fortjener sgu… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Er jeg mon reaktionær nok?

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Begrebet politisk projekt er noget stærkt afskyeligt. Politiske projekter affødes jo af politiske projektmagere, som tror, at man ad politisk vej kan opfinde tilværelsen forfra eller – som det hedder med et rædselsfult udtryk – gøre verden til et bedre sted at være…’ Lad mig fortsætte ad denne tangent: Politiske projekter har det med at blive for ambitiøse og uhåndterbart gevaldige. Tænk blot på de drømme, de drømte: Alexander d. Store, Cæsar, De tysk-romerske kejsere, Napoleon, Hitler, Stalin og op til det 21. århundredes idealforestilling – Den globale Landsby – hvor vi savner et super-ego til at stå i spidsen… Read more »

tavsen
tavsen
11 years ago

I dag er det socialisterne, der er reaktionære og bagstræberiske. Hvor har de dog forhindret mange positive tiltag. Såsom ren straffeattest hos hjemmehjælpere. Teknisk overvågning af demente personer. At mange senile ældre mennesker dør hvert år ved at forvilde sig, det har absolut ingen betydning for socialisterne. Næ, de flotte principper frem for alt.

Liva
Liva
11 years ago

Vedr. at der nu er en religiøs mand i Amerika, der siger at han vil brænde en hellig bog af – så synes jeg at det er ret interessant at se hvad det er for et sprogbrug den amerikanske præsident – angiveligt – bruger, når han offentligt skal tage stilling til den lille mand – med en religiøs bog der måske eller måske ikke går op i flammer. Det kan lyde som trusler, når en præsident siger at han frygter at islamister vil lave ravage hvis der brændes en hellig bog af. Hvem er det egentlig der har islamofobi, hvis… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Her: Morgenlandets undergang af: Hamed Abdel-Samad Skal man tro Thilo Sarrazin, er Islam stærk og i offensiven. Men det modsatte er tilfældet: Som kultur står Islam kort før sit sammenbrud. Skal man tro Thilo Sarrazin, er Islam stærk og i offensiven. Den demografiske udvijkling iden islamiske verden og i Europa; den fundamentalistiske Islams blodige overgreb og skingre toner synes at give ham ret. Men i virkeligheden føler den islamiske verden sig trængt i defensiven og protesterer heftigt mod det, denne verden ser som Vestens agressive magtpolitik og økonomiske styrke. I generationer har en assymetrisk kommunikation og en paranoia på begge… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Rauf siger:” If we do not handle this correctly…..”
Hvor har han det der VI fra.
Det løber mig koldt ned af ryggen , når jeg hører det.
I Danmark siges det ofte af Kamal Qureshi fra SF.
Hvor har han det der Vi fra, han er pakistaner og muslim.

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Måske er jeg præget af min alder, jeg er lige et par år yngre end en ægte 68’er, men jeg synes ikke regigt om ordet reaktionært, der er noget tilbagestræbende over det. Jeg kan meget bedre lide ordet “samfundsbevarende”, eller “kulturbærer”, som man mange steder i erhvervslivet kalder ældre medarbejder der er med til at sikre kontinuitet. Jeg har været udkommanderet til flere møder med ordene “Det er ikke lige dit område, men kan du ikke deltage og lige sætte lidt skik på dem?” Det pudsige er jo at “de anstændige” og “de kulturelle” slet ikke er kulturbærere. Når jeg… Read more »

annonym
annonym
11 years ago
Reply to  Hans Jensen

Ikke meget.

Tilgengæld kan man fylde spaltekilometer ud med, hvor racistisk manden er. Det pigment og øjenfacon fikserede segment.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Hvad angår reaktionær, så er det nu lidt pudsigt, at Kurt Westergaard netop bruger ordet om islam. Og da næppe som “hædersbetegnelse”. Glistrup kaldte i øvrigt også ordet racist for en “hædersbetegnelse”, idet han da på fatal vis gik på kompromis med ordets uegentlige betydning. Det kan man ikke. Man er nødt til at se på ordets værdiladning og baggrunden for den. Foreløbig, synes jeg, står den 1 – 0 til Westergaard over Langballe i korrekt sprogbrug. Også fordi, det ikke er ligegyldigt, hvad man reagerer mod, samt hvordan. Islamister vil således med samme – eller større ret – end… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Korrektion: Islamister vil således med samme – eller større ret – end Langballe kunne sige = Islamister vil således med samme – eller større – ret end Langballe kunne sige (…)

– – –

Pk
Pk
11 years ago

FN er efter Dansk Folkeparti. Noget med racisme.
Er FN ikke den organisation, hvor gruppen for menneskerettigheder har kardafi, Libyen, som medlem
eller var det formand?

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Pk

Var det ikke på tide at FN udsættes for et ordentligt retsligt eftersyn – i vestlig regi?

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Liva

Jo, det sidste FN-udspil mod DF er så langt ude i hampen, at det er vældig svært at tage det seriøst undtagen som et alvorligt sygdomstegn hos afsenderne.

Det må dreje sig om en slags massepsykose, der lever og ånder på had og mindreværdskomplekser forårsaget af medfødt hudfarve. Det virker stærkt racistisk, synes jeg, og jeg finder heller ikke Kamal Oliver helt normal.

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Pk

FN reagerer som sædvanligt på alle de henvendelser de får fra den danske venstrefløj. De danske NGO’ere har folk siddende, som ikke beskæftiger sig med andet end, at sende rapporter afsted, der sviner VKO og danskerne generelt, i håb om, at vi herhjemme vil tage det seriøst og vælge en anden regering. Usmageligt og fuldstændig gennemskueligt! Det værste er, at medierne/Reuter videreformidler det som var det sandfærdigt. Det kan så senere bruges af den samme venstrefløj ( i en evt valgkamp ) til, at sætte os i det sædvanlige “dårlige” lys ude i den store verden. Keine Hexerei! Og FN’s… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Til kamp for den sande svenskhed http://www.berlingske.dk/verden/til-kamp-den-sande-svenskhed Sverigedemokraternas politiske budskaber gør dem uønskede blandt de etablerede partier, men meningsmålingerne placerer dem i Riksdagen. Dansk Folkeparti har været inspirationskilde, siger partisekretær Björn Söder. … Knivskarpe budskaber Men budskaberne er knivskarpe. Ikke mindst på indvandrerspørgsmål: »Man skal stille krav til dem, når de kommer, og hvis de ikke viser vilje til at leve i det svenske samfund, er det er problem. Så synes vi, at det er bedre, at de søger til et land, hvor de kan leve, som de vil. Så er de ikke velkomne i Sverige,« lyder det fra Björn… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Henrik Sass i ny bog: De radikale kalder folk racister mens de selv drikker kaffe i Gentofte langt væk fra problemerne

http://www.180grader.dk/Politik/henrik-sass-i-ny-bog-de-radikale-kalder-folk-racister-mens-de-selv-drikker-kaffe-i-gentofte-langt-vaek-fra-problemerne

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg tror nu, det især er te, de drikker. Helst i haven. Om eftermiddagen.

Og kun sammen med ordentlige mennesker.

– – –

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Go’ humor. : ) Det er godt at have med i debatten.

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x