5
maj
Seneste opdatering: 6/5-18 kl. 1148
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Om Vestens svindelpropaganda mod Rusland

I dette afsnit forklares Vestens tilsyneladende irrationelle kampagne mod Putin og de påståede giftangreb i London og Syrien. Det kan nok være, Bern sætter vores politikere og medier noget i relief.

Del 2: Globalisternas understödjande av massmigrationen

Særlig interessant for alle dem, der ikke kan få det til at stemme, at næsten igen europæere ønsker mere masseindvandring, men at EU efter mange år ikke kan bestemme sig til at stoppe den. Vores egne politikere vil ikke engang sige højt, at EU Kommisionen modarbejder dem konsekvent. Kommisionen er i lommen på globalisterne, og de nationale politikere er i lommen på EU Kommissionen. Undtagen i Østeuropa, altså. Så kommer de med svine dyre ‘ghettopakker’, der skal foregive at løse problemer, der er skabt af dem selv og allerede er uløselige.

De nationale befolkninger er statister i et gigantisk teater, iscenesat af de helt tunge pengeinteresser. Pengedrengene er interesseret i at svække nationalstaterne, og i masser af unge til at holde forbruget oppe. De er ligeglade med, om disse aldrig tjener en krone, eller koster milliarder i sociale udgifter, dem betaler skatteyderne.

De virkelige forræddere her, er politikerne, der ikke tjener deres folks interesser. Hvor meget disse er kommet til at lide, kan man se lige ovre på den anden side af Øresund. Kvinder, gamle, syge, arbejdsløse og børn stryger først med. Bern mener, det svenske socialdemokrati har afsagt sin egen dødsdom ved at svigte sinetraditionelle vælgere så groft.

Han mener også, globalisterne er gået for langt, og at modstanden imod dem risikerer at blive en overkompensering. Hør et øjeblik på svenske nazister, så forstår du, hvad jeg mener.

“Var beredd att vad som helst kan hända i Sverige”

“Sveriges statsforvaltning er i opløsning af inkompetence,” siger Bern. Absurditeterne i det svenske akademi, er blevet et sindbillede på hele toppen af det svenske samfund: Urimelighed, udygtighed, opløsning. De aner ikke, hvad de foretager sig, og de formøbler den rige arv, de er sat til at forvalte.

Man tænker: “Er der ikke en voksen person i nærheden?” Det er der ikke, og vi befinder os kun ved den spæde begyndelse af, hvor et et fuldstændigt statskollaps er helt tænkeligt. I dag søndag skriver den fornuftige Lars Åberg: Var beredd att vad som helst kan hända i Sverige. Åberg har været konsistent gennem alle årene, han er ikke en af de sidste-dages hellige, der er kommet til siden 2015.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x