15
maj
Seneste opdatering: 16/5-20 kl. 0007
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg skriver lidt om tidens, politikernes og mediernes infantilisme her, og lod mig inspirere af den til noget med børn. H/T Torben Mark Petersen. Jeg kan forstå, at Støjberg og Søren Pind skændes om, hvorvidt voksne må bo sammen med 12 årige partnere på danske asylcentre. Jeg følger ikke Venstre med nogen stor interesse. Jeg bliver fjern i blikket, bare jeg hører Støjbergs varme luft. Hun og Tesfaye har professionelt bedraget en mængde DF vælgere til deres partier med – varm luft.

Watching me watching you

Snyd med identitet. Snyd med offentlige midler. Har Danmark ansvar for udenlandske bedragere?

af Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

To syriske ægtefolk indrejser i Danmark besluttet på at snyde den danske stat, således at han også kan få sin første kone familiesammenført til Danmark. I fem år kører Huda og Hussein et dobbeltspil. De lyver overfor Dansk Flygtningehjælp, socialforvaltning, i skolen, på fødselsattester, i børnenes børnehave – ja alle steder. De lader som om de ikke er mand og kone, men svoger og svigerinde!

Flygtning Hussein er også tilbage i Syrien på et tidspunkt, det er sædavanligvis et kriterium at flygtninge ikke må besøge det land, de er flygtet fra såfremt de ønsker fortsat ophold i Danmark. Der er tre børn i forholdet, en dreng på 8 år og tvillingepiger på 4 år, og to boliger betalt af det offentlige.

Hele familien rejser tilbage til Syrien – uden at underrrette nogen i Danmark. Ingen vidste at de ville afsted. Det næste den danske offentlighed hører er, at Hussein har slået sin kone og det ældste barn i ihjel i Syrien. Når man opholder sig i Syrien, har man ikke ret til danske børnepenge og forsørgelse, så her udstrækkes det eksisterende bedrag formentlig.

Frihed betyder ansvar. Derfor bliver den frygtet af de fleste mennesker. George Bernhard Shaw

Hvor meget skal Danmark involvere sig?

Mennesker i Danmark, der kendte Huda, mener at Hussein skal eftersøges af dansk politi. Andre mener at Danmark har et stort ansvar for de resterende to børn, der befinder sig i Syrien.

Denne tragiske historie er godt eksempel på de måder indvandrere snyder den danske stat. Desuden viser den hvordan plattenslagere ofte selv kommer frygtelig galt afsted med hinanden, hvilket hyppigt forekommer i bandemiljøet.

Dobbeltmoral er dobbelt så farlig, når den ene ikke vil lege med mere. Endelig er historien et af talrige eksemler på, hvordan gode mennesker mener, at det offentlige Danmark har et ansvar for at ikke-danske statsborgere, der befinder sig udenfor vort land i egen stat, skal skaffes retfærdighed via danske myndigheder, blot fordi de har boet her er stykke tid.

Kilde: artikelserie af Mathias Sonne Mencke og Anders Redder i Kristeligt Dagblad, hvor de to første afsnit bragtes 1.maj og 2. maj og tredje afsnit i uge 19 2020.

Aktuelt flere mellemøstlige bedragere: Berlingske hyldede libanesiske brødre bag vaskeri: Svindlede Forsvaret for ‘et tocifret millionbeløb’…

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten Holgersen
Morten Holgersen
1 year ago

Danmark er for danskere. De andre har deres egne lande..

tavsen
tavsen
1 year ago

Jo jo, men hvis nu mennesker har fundet frem til den lille plet på landkortet, så er de selvfølgelig at regne for danskere.

Afsløret af tandlæge: 45-årig inder udgav sig for at være 26-årig dansker
https://ekstrabladet.dk/112/afsloeret-af-tandlaege-45-aarig-inder-udgav-sig-for-at-vaere-26-aarig-dansker/7884941

“Snyd med identitet. Snyd med offentlige midler. Har Danmark ansvar for udenlandske bedragere?”

Gustav
Gustav
1 year ago

Og a(ra)berne har deres Abeland.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, så længe de danske myndigheder, politikerne og et flertal af vælgere sidder på deres hænder med åben mund og polypper uden at reagere, så bliver det hele bare ved.
Så længe et flertal går ind for DKs forbliven i EU samt holder fast i konventionerne, så sker der heller ingenting. Det vi mangler er et opgør.

Morten - - -
Morten - - -
1 year ago

Det er nemlig i strid med børnekonventionen at skille børn fra deres ægtefælle. Det vil Støjberg snart sande!

– – –

ino
ino
1 year ago
Reply to  Morten - - -

Det er da sensationelt nyt hvis politikerne vil overholde børnekonventionen. Den har de pisset på i årevis, hvilket kan bevidnes af en lang række omskårne smådrenge og unge mænd i Danmark. Alle omskårne helt i modstrid med børnekonventionen.

William
William
1 year ago
Reply to  ino

Når moral er godt, er muslimsk dobbeltmoral dobbelt så godt.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  ino

“hvis politikerne vil overholde børnekonventionen”

Mener ellers at have læst et sted, at Mette F er børnenes minister.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Morten - - -

Da støtter børnekonvensjonen pedofili..helt Uakseptabelt.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  sussebassa

Helt enig.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Morten - - -

Pædofili er forbudt ifl Grundloven.
børnekonventionen står ikke over denne lov. Så Støjberg har ret nå hun adskiller dem.
I modsat fald acc børnekonventionen pædofili.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

OT..lite..
Noe å skratte av..iallefall gjorde jeg det..
Nordenminister Anna Hallberg..zozze uttaler i Expressen i dag at danskene diskriminerer svenskene.
De får nemlig ikke lov til å besøke Danmark, men nordmenn og tyskere får..
“det er inte akseptabelt”..
Skal si hun har forstått hva det dreier seg om..Diskriminering..haha..ikke hvorfor.
Nordmenn bokotter også svenskhandelen.
Ikke verdt å spare noen kroner med corona på kjøpet.
Dessuten er børsen elendig for svkr nkr..også.
God helg..og bruk munnbind..avstand..vask hender.
Helsikes zozze svensker.

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  sussebassa

Er du svensk, skal du ikke bruge munnbind, men skridtbind.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Der er ikke til at holde ud med al den forskruethed. Inger Støjberg handlede naturligvis helt i dansk ånd, og Søren Pinds sædvanlige ordskvalder gider jeg ikke kommentere. Men her er et andet eksempel, hvor det ikke er muslimske men svenske, irske, britiske, kinesiske og amerikanske mere eller nindre ægte par, der er kommet i vanskeligheder. https://www.berlingske.dk/internationalt/rugemoedrenes-babyer-er-strandet-paa-et-hotel-nye-foraeldre-kan Det er ikke svært at forstå den ukrainske ombudsmands rasen over, at landet har en institution, der markedsfører sig selv og ukrainske rugemødre som producenter af et kvalitetsprodukt. Det er dybt frastødende, at mennesker sælges og købes på den måde. Lige så lidt… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

“det er sædvanligvis et kriterium at flygtninge ikke må besøge det land, de er flygtet fra såfremt de ønsker fortsat ophold i Danmark.” Wow, STOP lige engang! Hvornår er det blevet vedtaget?? Og hvad sker der så med de tusinder som allerede har været på ferie i de lande de er “flygtet” fra nu? Den evigt irriterende blogger harun demirtas postede eksempelvis på et tidspunkt nogle feriebilleder fra tyrkiet, (se freespeechblog) hvad sker der med ham nu? Hvad sker der med alle de andre der har lavet samme trick i årtier og fortsat gør det? Jeg kender naturligvis godt svaret… Read more »

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Poul

Har du glemt de 4000 arabiske ‘flygtninge’, som rejste på ferie i Libanon. De blev hentet med fly på skatteydernes bekostning, da der udbrød uroligheder i mellemøsten.
Føj for en våd koran, siger jeg bare.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Gustav

Nej dem husker jeg alt for godt, især tv billederne da “danskerne” blev hentet i lufthavnen og det lignede en islamisk invasion.. Det var dengang journalister stadig havde en smule troværdighed tilbage. Men der er så mange eksempler at det ville tage hele dagen at nævne dem alle. Uanset, så er det manglen på handling fra dem der er klar over disse regler eksisterer men undlader at bruge dem som er hovedproblemet.

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Poul

MigrantTransporteres (herunder regeringers) Regler:

Regel no. 1: Regler fra internationale konventioner kan kun fraviges til gunst for migranter.

Regel no. 2: “GLOBAL COMPACT FOR SAFE, ORDERLY AND REGULAR MIGRATION” tilsidesætter alle landes grundlove.

Niels Bro
Niels Bro
1 year ago
Reply to  Poul

Bekendtgørelse af udlændingeloven § 19. En tidsbegrænset opholdstilladelse kan inddrages: 4) når en udlænding, der har opholdstilladelse efter § 7 eller § 8, stk. 1 eller 2, rejser på ferie eller andet korterevarende ophold til det land, hvor den myndighed, der har givet opholdstilladelsen, har fundet at udlændingen risikerer forfølgelse omfattet af § 7 og forholdene, der har begrundet opholdstilladelsen, har ændret sig på en sådan måde, at udlændingen ikke længere risikerer sådan forfølgelse, jf. § 7 og § 8, stk. 1 og 2. En opholdstilladelse kan inddrages efter 1. pkt. indtil 10 år efter det tidspunkt, hvor opholdstilladelsen er… Read more »

Kirsten Damgaard,kulturpsykolog
Kirsten Damgaard,kulturpsykolog
1 year ago
Reply to  Poul

Husk der er forskel på flygtninges og fx familiesammenførtes/gæstearbejderes/ og studerendes opholdsgrundlag.Derudover er det jo mærkeligt at den danske stat postede millioner ud på at hente palæstinensere ud af det sydlige Libanon for nogle år siden.Disse flygtninge var allerede accepteret i Danmark, og burde slet ikke være i hjemlandet, hvor de én gang var flygtet fra, men officielt befinde sig i modtagerlandet Danmark. Det er efterhånden min erfaring at vores myndigheder- men ikke folket – gerne betaler dobbelt for at blive snydt!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Barnebrude er direkte umoralsk. Det er egentligt forbudt her i Danmark, officielt, men det skider indvandrerne bare på. Når de gør det, så er det bare med et fynsk ord, U!:

tavsen
tavsen
1 year ago

Og nu er bigami højeste mode ifølge 1400 år gamle traditioner.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Steen skriver, at han ikke følger Venstre med nogen interesse, og at Inger Støjberg “og Tesfaye har professionelt bedraget en mængde DF vælgere til deres partier med – varm luft.” Ja så, nu er det altså set fra Steens perspektiv Venstres skyld, at DF i fire år spillede russisk roulette og på skift flirtede inderligt med Putin og Mette Frederiksen og offentligt udråbte sig selv til et socialdemokrati! Jeg har aldrig været glad for Lars Løkke Rasmussen, men jeg forstår hans desperation ifm. sidste års valg, hvor DF klæbede til Socialdemokratiet, Samuelsenn havde tilbragt lang tid oppe i træet, Pernille… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Gud fri os for flere linselus med skærmtække.
Så hellere lave sæbe af “talentmassen” på Christiansborg.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Anders

Det forekommer mig, at der er brug for både talent udstråling og skærmtække, hvis vi vil gøre os håb om en borgerlig regering indenfor overskuelig tid. Jeg har aldrig stemt på LA, altid Venstre, men jeg kan da se, at der mangler noget væsentligt i partiet, og at Pernille Vermunds ikke kan erstatte det.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Jeg anfægter eksistensen af et borgerligt Danmark.
Men ellers er jeg da principielt enig med dig.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Jeg har aldrig stemt på”

Det dér med, hvem man ikke vil stemme på eller altid har stemt på kan ikke rigtig bruges til noget. Stemmer imod muslimsk indvandring skal samles et sted!

Egentlig vil jeg hellere brække en arm på langs end at stemme på eksempelvis NB, men det er det eneste parti på tinge, som melder rent ud mht. islam.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Hjelmer, du ser bort fra noget væsentligt.

Vi kan ganske rigtigt ikke leve med islam, men vi kan heller leve af at bekæmpe islam.

Hverken DF, NB eller det omtumlende paludanske cirkus tager hensyn til dette, og det afslører, hvilke samfundsgrupper de satser på.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“og det afslører, hvilke samfundsgrupper de satser på”

I første omgang er det mindre væsentligt, hvilke samfundsgrupper partierne satser på. I første omgang handler det nemlig om effektivt at få stoppet islam. Og når det er klaret kan vi bagefter stemme præcis som vi altid har gjort.

Så længe vælgerne stemmer i øst og i vest, gavner det kun muslimerne, og derfor må folk lægge deres personlige præferencer på hylden for et stykke tid. NB, Paludan m.fl. kan vi altid stemme ud når de har fået ryddet op.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Jeg forestiller mig hverken en vaccineløsning på coronaproblemet eller en ren dansk løsning på muhammedanerproblemet. Derimod tror jeg, at man i begge tilfælde finder forskellige mediciner, der i fællesskab kan ændre forholdene til noget mere medgørligt. I denne uge har vi hørt om stærk knagen i det tyske retssystem, og for kort tid siden var det Europarådet, EU virker desuden som en korthus, der er ved at falde sammen, Frankrig og andre EU lande er ude i kæmpe vanskeligheder. At denne udvikling fortsætter, er det bedste vi kan håbe på, tror jeg.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“EU virker også som en korthus, der er ved at falde sammen”

Naturligvis falder EU fra hinanden en dag. Det gør alle imperier før eller siden.

En vaccine mod corona skal såmænd også nok blive produceret en dag, men med hensyn til muhamedanerproblemet har profetens tilhængere samt deres støtter på venstrefløjen i øjeblikket overtaget fordi modparten består af alt for mange typer, som er fuldstændig ude af stand til at samarbejde og mener, at enhver er sin egen lykkes smed; for mange høvdinge og for få indianere.

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Anders

Hvis du vasker dig i omtalte ‘sæbe’, bliver du mere beskidt ved at vaske dig med sæben.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Enhver der på den ene eller den anden måde støtter eller bare inddirekte støtter ægteskab mellem ældre mænd og små piger, er ubetinget forbrydere og bør straffes! Om ikke på anden måde VHA. stemmesedlen!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Himmelblå. Ja Jeg kan godt huske Søren Pind, da han var justitsminister. Han blev kaldt “Danmarks skrappeste sheriff”. Jo han var “skrap”, man så ham for sig iført Stetson hat, to pistoler og lange støvler med sporer.
Der var bare det ved det, han viste sig ikke særligt skrap, når det drejede sig om migranter, snarere tværtimod.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg har, på internettet set billeder af “brudepar” hvor gommen var fyldt 80 år og hvor bruden var 4 år gammel.
Hvem har glæde af sådan et par forhold?. Ingen.
Inger Støjberg Handlede, for en gangs skyld, korrekt, da hun gjorde opmærksom på disse forhold, og foreslog adskillelse af sådanne par ved ankomsten.
Det er nu engang lov at man ikke, her til lands, gifter sig før man er myndig (18 år). Det samme må nødvendigvis også gælde Muhamedanere.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x