6
jul
Seneste opdatering: 6/7-23 kl. 1252
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den dolda agendan – Så samverkar WEF och FN  3/3

Gennem de sidste tyve år, har kun de mest tungnemme kunnet undgå at opfatte, at islam med dens terror og massemord udgør en trussel imod ytringsfriheden, og at masseimporten af den kun kan være foretaget af folk, der bevidst har villet Europa det ondt. De globalister, for hvem den tjente til opløsning af nationer og folk, og de nationale politikere, der var mere loyale over for dem, end for deres egne folk.

Men aktuelt er islam ikke den største trussel, og den bliver det ikke demografisk de første mange årtier. Ikke engang i Sverige og Frankrig, hvor det er værst. Med uændret indvandring og fremmednativitet, er islam først i majoritet i de to lande i år 2100.

Den aktuelt største trussel er vi ved begyndelsen af, den blev indvarslet med “Covid-pandemien” i slutningen af 2019. Den har flere navne: “Den 4 industrielle revolution,” “Agenda 2030,” “The Great Reset,” og sĂĄ det, jeg hellere ville kalde den: “Oligarker og globalisters verdensomspændende kup mod demokratierne,” eller et “medico-fascistisk/kommunistisk statskup” udført mod flertallet af de meget fĂĄ, akkurat som det Sovjetiske statskup i 1917.

Det mærkeligste ved det er, at vi ikke oplever nogen modstand imod det fra de nationale parlamenter, der jo er dem, der bliver gjort arbejdsløse. Tværtimod, de samarbejder villigt, hvorfor demokratiet allerede i dag overvejende er en illusion, et teater medier og politikere spiller for at kunne bedrage befolkningen i fred og ro.

Vi kan derfor ikke vente, at de vil forsvare os imod den syndflod af forfærdelige diktater, der strømmer imod os fra f.eks. World Economic Forum gennem det EU, som de har hovedindflydelsen pĂĄ, og det FN/WHO, de har kapret. De kommer til at acceptere, at WHO om et ĂĄr ved hjælp af ‘vaccinepasset’ kan tvinge os til at indtage dødelige vacciner, hvis vi vil rejse eller indkøbe madvarer osv. Da begynder konfrontationen mellem folk og globalister for alvor.

Medierne er købt og betalt

Dagens videoer omhandler alle dette ‘power grab’ pĂĄ FN, der begyndte under Kofi Annan for tyve ĂĄr siden. At FN vil censurere vores frie ytringer, kan pĂĄ denne baggrund ikke undre det fjerneste. De er ikke sĂĄ lange, og de skærer situationen ud i pap, for da medierne stort set fortier den alvorlige situation for demokrati og ytringsfrihed, er det meget fĂĄ i Vesten der forstĂĄr, hvad der er sket og hvad der kommer til at ske det næste ĂĄr indtil Folketinget lader “pandemitraktaten” passere, og sender os alle ind i en mørk fremtid. Medierne er købt og betalt af kupmagerne, hvis endelige mĂĄl er en verdensregering under FN. De fortier og latterliggør sandheden, og de lader folk dø af livsfarlige vacciner. At arbejde for dem er gĂĄet hen og blevet den værste form for kollaboration siden Besættelsen.

I baggrunden lurer islams trussel, men først når vores børn er oldinge, bliver den akut.

En anden akse i det pågående statskup, er oligarken over dem alle, Larry Fink. Han fortjener en særlig behandling. Black Rock er næsten ikke nævnt ved en søgning i Infomedia, for medierne gransker ikke deres herrer, men man kan begynde med denne blogpost af ChaosNavigator: BlackRock dikterer ENORM destruktion af Vesten.

Elsa Widding: FN vil stoppe “desinformation pĂĄ nettet”

Hvordan er censur af det frie ord pludselig blevet en sag for FN?

FN vill införa global censur

FN tjenestemand afslører, hvad FN har udviklet sig til

Jeg har haft en længere version, men på grund af hans dårlige engelsk, vil jeg bringe denne, der er undertekstet på dansk og synkroniseret på tysk.

Folket versus staten og politikerne

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp
Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp
4 months ago

PS: Artiklen slutter mærkværdigt, med at først
om mange ĂĄr bliver indvandrings-truslen akut. Det
passer jo slet, slet ikke. Den er allerede akut. Og
det i allerhøjeste grad. Det har hundredtusinder af
mennesker i Frankrig, England, Tyskland, Sverige
og Danmark allerede mærket på smertelig vis.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  steen

Steen, det allerstørste respekt for dig, men her tager du fejl.
Den er allerede akut.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago

Hvad foregår der lige i Frankrig i øjeblikket?
Medierne er påfaldende tavse, og det udlægger jeg som at situationen er eskaleret.
Nu slører man at Frankrig brænder, mens vi skal have cykelryttere med hård hud på røven, stoppet i fjæset, tidlig og sent.
Det kræver omfattende politistyrker at holde styr pĂĄ “Tour de France” tohjulede doping laboratorier.
Disse styrker kunne nok have gjort fyldest andre steder, men “The show must go on” uanset.
Endnu et tegn pĂĄ politikeres fejl disponering.
Man græmmes!

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Offentlig ansatte er asnsat af os og betalt af os. Hver eneste af dem som ikke lever op til deres ansættelse kan af samme grund straffes af os på en måde som de ikke forestiller sig, da de har ansvarliggjort sig selv for alt hvad de foretager sig

Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp
Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp
4 months ago

Der er et “ikke” for meget i den første sætning. Men bortset fra det er det glimrende og rigtig fint at bringe denne artikel og video frem til offentligheden. For FN er slet ikke hvad FN var før i tiden. Og i det hele taget er mange organisationer, partier og medier sĂĄ forandrede, at de i dag stĂĄr for det modsatte af hvad de stod for for 20 eller 50 ĂĄr siden. Demokratiske og menneskevenlige foretagender er blevet infiltreret af kommunister, fasci- ster, pladderhumanister og korrupte pampere, og resultatet er at de er gĂĄet fra at være borgerens skjold mod… Read more »

Dragen
Dragen
4 months ago

Apparatnikker og teknokrater har taget over i alle mulige sammenhænge . Lokalt , nationalt , kontinentalt og internationalt . Det er den totalitære trussel der ligger og lurer i skyggerne ,- og nu efterhånden er helt ude i det åbne. Det totalitære regime har aldrig haft bedre vilkår end idag . Det totalt totalitære regime . All over.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago

Nu er vore politikere ikke de skarpeste knive i skuffen, det er derfor de er politikere! Ingen af dem vi kender, kunne opretholde den løn de hæver hver mĂĄned, i det private erhvervsliv. Med den fraværende erhvervs erfaring, manglende kontakt med regulære borgere, ingen relevante uddannelser, men med en overdreven tro pĂĄ sig selv. Med andre ord, narcisister. De fleste kommer fra ungdoms politiske rugekasser, hvor de bliver indpodet, at de hører til Herrens udvalgte, hvis fornemste opgave er at redde mennesket fra sig selv. Disse kyllinger der vil lære hønen, sammen med opportunistiske levebrøds politikere er den sikre opskrift… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Finn A. Skov

Når gud fortæller dig, at du skal vende den anden kind til, når en islamisk terrorist vil slå dit hoved ned i maven på dig, gør guds gode råd nok ikke den store forskel for projektet.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Man kan ogsĂĄ argumentere pĂĄ den omvendte mĂĄde:
Hvis WEF, FN havde afskyet og set det farlige og destabiliserende i “global folkevandring”, var den foreliggende katastrofale omfordeling af verdens overflødige folkemasser aldrig blevet tilladt.
Verdens oligarker har dannet en uhellig alliance for at udbrede uciviliserede fattiglemmer over hele verden – netop for at fĂĄ billig og lydig arbejdsudbud ad libitum. Danmarks lakaj pĂĄ projektet er Lille Lars fra Græsted.

Nielsen
Nielsen
4 months ago

Har du lyttet til Overmenneske og Radio 266B? Det overflødige folk, mĂĄ være det, som ikke kan tjene dig og dine. Hvis jeg er i det selvkritiske hjørne, er det fordi jeg hver dag ser hvordan vores natur og naturen i almindelighed lider. Fordi, vi tænker i penge, og tror at maden er noget der kommer til os som manna fra himlen. Claus og Lolland, sĂĄ i det mindste det større billede. Rasmus holder stædigt fast i, at WTC var et udefra kommende angreb. Summa summarum. hvis du mener du er mere værd end andre, skal du ransage din sjæl.… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Nielsen

Ifølge min darwinistiske natur, kan man ikke påstå at naturen lider, da denne opfattelse er utrolig subjektiv og såre romantisk.
Som vistnok skrevet i den kendte roman “catch22”: Livet er et spark i maven og et drag over nakken, overraskende uddelt af sortklædt mand i en mørk kælder om natten.
Derfor er ‘AI’ et godt værktøj til overlevelse i en ond kaotisk verden. ‘AI’ kan altid levere det svar pĂĄ de spørgsmĂĄl, som giver dig den største sandsynlighed for at lykkes med det du efterspørger – men aldrig garantier. Det er bedre end gud!

Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp
Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp
4 months ago

Kunstig intelligens er pĂĄ samme tid kunstig intelligens og kunstig dumhed og 100% afstumpethed. Meget tyder pĂĄ at millioner af jobs kan blive tabt til robotter og automater. Mange bankfolk er blevet fyret fordi det er billigere at lade folk hæve og indsætte penge via automater. Snart kan journalister blive de næste ofre for udviklingen, ved at man lader AI gen- bruge gamle artikler og formuleringer. Ekstrabladets netavis virker sĂĄ dum, at det antagelig er en robot der bestemmer “overskrifterne” der oftest er intet- sigende og fjollede. Det er meget de samme over- skrifter der gĂĄr igen. Middelklassen risikerer at… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago

A1 er skabt af mennesker, der mener de er ufejlbarlige, sĂĄ det store dyr i ĂĄbenbaringen er A1.
Hiv strømstikket, så dør A1.
A1 er ikke udstyret med arme og ben, og ikke andet end den menneskelige hjerne har udtænkt.
Hvis A1 udsletter mennesket, vil der altid være en overlevende der kan tænde et bål.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Finn A. Skov

‘AI’ er blot endnu et ‘buzzword’, beregnet som en ‘salespitch’ for dem som gider bruge det.
AI er blot en samling algoritmer, som på et indsamlet statistisk faktabaseret grundlag, sammenkoblet med logiske analyser af ytrede eller skrevne sætninger, kan beregne mange sandsynligheder for forskellige tolkninger af det ytrede. Resultatet vil så være et svar, der vil være en statistisk kombination af de mest sandsynlige gætterier.
Morale: Lad aldrig AI være bestemmende, men kun vejledende, for al menneskelig aktivitet. SlĂĄr AI nogen ihjel, vil det oftest være “uagtsomt manddrab”.

Tim Pallis
Tim Pallis
4 months ago
Reply to  steen

Det tror jeg du har meget, meget, meget ret i!

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  steen

Ad 2) – da WEF primært er angelsaksisk domineret, vil WEF’s interesse i ‘opløsning’ nok være mere rettet hen imod at ‘individualisere’ folkene.
Engelsk kultur er grundlæggende ekstremt individualistisk – man er sin egen lykkes smed. Det er en ydmygelse ikke at kunne hævde sig selv; samarbejde er en by i Rusland. Intet under at Charles Darwin er englænder.
PĂĄ det felt stemmer angelsaksernes kultur godt overens med islams, bortset fra at muslimernes gud hedder Allah og angelsaksernes hedder Mammon.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago

Jeg er ikke helt enig med dig Dan.
Jeg tror at individualismen stammer fra nordiske gener, som gør at de ikke vil lade sig kue.
Når nok, er nok, smækker de hælene i.
Vi sĂĄ det under anden verdens krig, hvor de stod sammen som et kollektivt folk.
Vi har en snert af det, vi er blevet slĂĄet, men ikke kuet.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  steen

Nu er folket ikke en homogen størrelse, men består af individualister, og det er denne blog et levende eksempel på.
Selv om vi måske er få, findes der også andre uden for dette forum, som kan tænke selv.
HĂĄbet er ikke ude, Steen.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Finn A. Skov

Samfundets grundlæggende konflikt mĂĄ være urgammel. Er “den fælles samdrægtighed” eller det “enkelte individs ret til fri udfoldelse” det vigtigste?
De lande som ikke kan finde en balance ender som regel i den ene af to grøfter pĂĄ samfundets livsrejse – det totalt ensrettede (sovjet, nazityskland, Allahs kamp mod alle i islam) -eller- det totalt nihilistisk-kaotiske alles kamp mod alle, som de angelsaksiske regimer).

Anders
Anders
4 months ago

Har du haft denne pĂĄ tapetet Sten?

Millions killed for profit:
https://youtu.be/DJoi4hGpqa8

Anders
Anders
4 months ago
Reply to  steen

Jeg fandt den også meget oplysende. Som regn i en ørken.

Nielsen
Nielsen
4 months ago
Reply to  Anders

Jeg faldt over denne her https://www.youtube.com/watch?v=xUezfuy8Qpc da jeeg gensĂĄ David Martin

Dragen
Dragen
4 months ago

OT. Læge Vibeke Manniche interviewes på Dr. John Cambells youtube kanal. om de forskellige batches farlighed mm.

Danmark, 70-90 % debile
Danmark, 70-90 % debile
4 months ago
Reply to  Dragen

Ja jeg sĂĄ det i gĂĄr. Vi “her pĂĄ kanalen” kendte jo godt til undersøgelsen, men det er godt at John tager det op sĂĄ det kan nĂĄ bredere ud. I øvrigt rystende oplysninger.

Nielsen
Nielsen
4 months ago

Hvis ingen andre har anført det: De kaldte det folkeforbundet. Det viste sig, at det er pengetrykkernes sammenskudsgilde.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x