25
feb
Seneste opdatering: 25/2-05 kl. 2210
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

en særlig svensk, journalistisk disciplin, som lige må omtales her.: “Vardagsbrott” (hverdagsforbrydelser) er en svenks opfindelse der godt kan dække over at man vågner op som invalideret lirekassemand. “Familievåldsenheten” er navnet på den rådgivning som findes for chokerede voldtagede kvinder. “Småstökigt” (små -uroligt) er det så idag hvor 60 unge kommer op og slås af uspecificerede grunde. Man aner hvilke…….

MALMÖ.- Det har varit småstökigt. Det var någon typ av uppgörelse mellan olika gäng med sextio ungdomar där de gick lös på bussen med påkar och tändningsnyckeln blev tillgripen, säger länsvakthavande polisbefäl Hans Järvestam.

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10110916


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.