6
mar
Seneste opdatering: 12/11-09 kl. 1334
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
“Familjevåldsenheten”

I Kronobergs län talar man om “närståendebrott”. I Haninge finns en “snabblagföringsgrupp”.

I Danmark hedder det “Center for Voldtægtsofre. Man forstår eufemismen når man ser at Sverige havde 2650 anmeldte voldtægter i 2004 – med et mørketal ti gange højere. (Havde Danmark samme frekvens skulle vi ha omring 1500 anmeldte – vi har 500)

Det er en hemmelighed hvem der begår dem. Den seneste etnificerede statistik Københavns Politi kom med (meget kritiseret) – viste en indvandrerandel på 67 % på landsplan og 75 % i København. Man kan tænke sig til hvad andelen er i Sverige med over det dobbelte antal indvandrerepr. capita. Derfor nok det følsomme udtryk – “Familievoldsenheden”. Sandheden ville være slemt blamerende for samtlige feministiske, multikulturelle Riksdagspartier. Og som vi alle ved fra prof. Drude Dahlerup i Stockholm og Hanne Vibeke Holst – så er Sverige langt foran Danmark mht. feminismen og ligestillingen………………………………..en voldtægt hvert. 20 minut, hver dag, hver nat.

(se evt kronikken fra JP-2004: Voldtægt i det statsfeministiske Sverige – på dansk & svensk)

http://dansk-svensk.blogspot.com/2004_06_01_dansk-svensk_archive.html

statistik: SCB via www.bgf.nu


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.