8
mar
Seneste opdatering: 8/3-05 kl. 2252
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

fejrer 8 marts.
Tv-team överfölls i Rosengård
8 mars 2005
Ett kvinnligt reportageteam från TV3s Efterlyst överfölls vid Rosengårdsskolan i Malmö på tisdagen, på internationella kvinnodagen.
———-
Deras uppträdande gjorde dock kvinnorna lite betänksamma så Tove Muhrbeck gick bort till bilen för att låsa den. Då slog ungdomarna till mot den ensamma fotografen Erika Sundkvist.Hon fick ett hårt slag i ansiktet samtidigt som en av ynglingarna tog kameran, som satt fast på ett stativ. Men när rånarna sprang iväg med sitt byte följde fotografen efter och det blev tumult.- Jag blev först livrädd, sedan jättearg, berättar Erika Sundkvist. Jag kom i fatt dem och tog tag i kameran, så de fick släppa den. Då tog en av killarna upp den igen och slängde den i marken.

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10112070

http://www.efterlyst.tv3.se/


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.