9
mar
Seneste opdatering: 9/3-05 kl. 0240
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

DN Posted by Hello

Ulf Nilson skrev engang: Hvordan kan man lĂžse et problem man ikke vil identificere”?
..og som lĂŠsere af denne blog ved: nĂ„r ordet “vardag” dukker op , sĂ„ er det alvor (jvf: “vardagsvĂ„ldet”.
Hvad nytter en statlig induceret feministideologi , nĂ„r kvinder ikke kan fĂŠrdes frit i Sveriges byer lĂŠngere uden angst for vold og voldtĂŠgt ? (Se SvD artiklen). Hvad nytter hele “genus-debatten” nĂ„r svenske kvinder (og mĂŠnd) er sunket i knĂŠ af brandbeskatning af deres ikke alt for rigelige lĂžnninger – i en sĂ„dan grad at de nu er sygemeldte for 80 mia kroner om Ă„ret ? NĂ„r middelklassen er proletariseret af indvandringens omkostninger. Hvad skal Sverige i det hele taget med den nĂŠsten kulturrevolutionĂŠre feminist-indoktrinering, nĂ„r er af verdens rigeste og mest ligestillede lande, pĂ„ Ă©n generation har fĂ„et to voldsomme problemer: Et amputeret velfĂŠrdssamfund og en galopperende kriminalitet ? DET er de egenlige problemer, som rĂŠkker langt udover den feministiske sutteklud kvinderne har fĂ„et til gengĂŠld. – Lad sĂ„ Politiken, Information og DR hylde Sverige pĂ„ dagen – de ser kun overfladen. De lever, som Drude Dahlerup, i et Ă„ndeligt “gated community”.Realiteterne er anderledes barske. LĂŠs her:
http://www.svd.se/statiskt/brannpunkt/pdf/get_file.asp?Filename=SVD-20050308-A05%20BRA%204.pdf&week=10
KVINNODAGEN
Oavsett bildandet av ett feministparti finns det en lÄng rad jÀmstÀlldhetsproblem 0Debattguidesom inte kommer att lösas över en natt. Ett akut sÄdant Àr kvinnors vardagsrÀdsla, som dagligenkrymper deras livsutrymme. Om jÀmstÀlldheten ska kunna ta ett kliv framÄt krÀvs nu stöd tillkvinnors organisering, skriver författarna Moa Elf Karlén och Johanna Palmström.
Politikens Stockholm korrespondets blÄÞjethed kan studeres i kronikken her:
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=368358
Alt om den svenske kvindedag her – ogsĂ„ om Göran Persson der ser ud til at fĂ„ succes med at indhegne skattesvigeren Gudrun Schymanns feministparti planer.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=387940&previousRenderType=6




DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.