10
mar
Seneste opdatering: 10/3-05 kl. 1210
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

og det skete i de dage at der udgik befaling fra højeste sted, at Muhammed og alle hans fætre skulle lukkes ind på “krogen” uagtet hans søstre og kusiner måtte sidder derhjemme og kukkelure. Ellers blev det “af med bevillingen”…..
Alla stockholms- krogar med kö ska övervakas, enligt politiskt förslagKrogdiskrimineringen ska stoppas med övervakningskameror.Det föreslår majoriteten i Stockholms stad.Enligt förslaget bör alla krogar i Stockholm med kö installera kameror i anslutning till sina entréer.Integrationsberedningen i Stockholm beslutade i går att kommunstyrelsen ska uppmana länsstyrelsen att bevilja krogarna tillstånd för kameraövervakning.Den krog som motsätter sig kameraövervakning ska riskera att förlora serveringstillståndet.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,614523,00.html


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.