19
mar
Seneste opdatering: 19/3-05 kl. 0212
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

begynder til efteråret. Endnu en kulturel kapitulation i en lang række. Artikel om den tynde “videnskabelig” grundlag. Vi kender diskussionen herhjemmefra. I modsætning til de finsksprogede der nævnes, er der bestemt ingen risko for mangel på elever i fremtiden.

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10113195&imagelist=17&textlist=18
Lars Åberg om arabiska förskolor
Till hösten startas arabiskspråkiga förskolegrupper för 1-3-åringar i Malmöstadsdelen Hyllie. Ekon hörs från diskussionen om finskans ställning i Sverige på 1970-talet, men intresset för finska skolor ebbade ut när det finska gymnasiet i Stockholm stängdes på grund av elevbrist. Viljan att hålla sig för sig själv hade upphört.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.