20
mar
Seneste opdatering: 20/3-05 kl. 1205
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ugens Nilson:
http://www.expressen.se/index.jsp?a=257647
Under den vecka som gick sysslade medierna till vanvett med en bok som handlade om Göran Perssons maktlystnad. Just nu verkar det modernt att betrakta honom som en stor skitstövel – men sånt brukar ändra sig och jag gitter inte kommentera.
———–
Samma MAKTLÖSHET har präglat HSB:s handläggning av de senaste årtiondenas stora ödesfråga för Sverige: invandringen. Ska vi ha multikulti eller integration? Persson har inte vågat bestämma sig och hans lika MAKTLÖSA statsråd bara flummar. Ska islam även i fortsättningen främjas på kristendomens bekostnad?
———–
MAKTLÖST har han tittat på medan polisväsendet rustats ner och förfallit så att ryska och baltiska smågangsters nu gör ungefär vad de vill i Stockholms norra förorter…


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.