26
mar
Seneste opdatering: 26/3-05 kl. 0428
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

det er svært at forestille sig andre aviser hvor en redaktør turde lade disse linjer passere (svensk pressestøtte er på 500.000 mio kroner, dikrete – ikke i form af moms fritagelse som i DK). Nationaløkonomen Åke Sundström:
http://www.varldenidag.se/?aid=1888&sessId=qxJ00V6l

Priset för vår kravlösa asylpolitik, som även haft kyrkans och kd:s stöd, är skrämmande högt. Många ungdomar har mördats, mångdubbelt fler har rånats, våldtagits eller misshandlats. Om tillnyktringen skett snabbare vore Fadime troligen vid liv i dag, men hennes far och bröder sedan länge utvisade. Och Sverige hade haft en utrikesminister med namnet Anna Lindh.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.