30
mar
Seneste opdatering: 30/3-05 kl. 1045
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

netop som der kører en kampagne i SVT, om hvor uafhængig SVT er, og hvor modsat den pæne kanal er af de fæle Berlusconi tilstande, udnævnes endnu en sosse til SVT s bestyrelse – fhv social og vicestatsminister Lars Engquist. Det vil tage årtier at fjerne den sidste socialdemokrat fra alle de tusinder af poster de sidder på. Alle regeringer udnævner deres venner, men svenske SAP har været særligt uhæmmede særligt længe:

”Vi är oberoende, vi gör fri television”,
står det i förordet till Sveriges Televisions årsredovisning, som i går kom från tryckeriet, inför bolagsstämman på måndag. Samma dag förordnade regeringen förre socialministern och förre vice statsministern Lars Engqvist till ny styrelseordförande för Sveriges Television. Det kunde ha varit ett satiriskt inslag i SVTs nya humorsatsning Teveteve, men det var det tyvärr inte. Istället var det en tydlig markering från regeringen att politikerna inte ska släppa greppet om public service-bolagen, utan snarare skärpa det.
http://www.journalisten.se/ledare.asp?Article_Id=8773


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.