31
mar
Seneste opdatering: 5/7-09 kl. 0507
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Den har man hÞrt sÄ ofte gentaget:

“Det finns ingen specifik ”svensk” kultur. DĂ€remot finns det mĂ„nga olika kulturer i Sverige. Men de har med mĂ€nniskor, inte med nationer, att göra.”
men videre i den 5 Är gamle leder  Aftonbladet, stÄr der noget interessant:

Alla ska respekteras En mer generös röstrÀtt skulle vara en viktig markering frÄn politikernas sida. Den som Àr en del av samhÀllet ska ocksÄ fÄ vara med och bestÀmma över det, skulle de signalera. Samtidigt skulle Àndrade röstrÀttsregler sÀtta press pÄ partierna att finnas i de invandrartÀta bostadsomrÄdena. MÀnniskorna dÀr behandlas ofta som levde de i en annan vÀrld, ointressanta för partipolitiken. AB leder

Valboskap (stemmekvĂŠg) er en faktor man skal regne med. Eftersom nĂŠsten 90 % af de indvandrere der stemmer, er til SAP, MP og VP, ville en vĂŠsentlig hĂžjere valgdeltagelse og mere liberale stemmerettigheder, betyde at Sverige nĂŠppe nogensinde kan skifte regering igen. Et faktum lederskribenten er fuldstĂŠdig bevidst om. Det kan sĂ„ledes vĂŠre ret midliertidigt at den borgerlige alliance har et lille flertal. Det kan let ĂŠndres – ved hĂžjere vlagdeltagelse hos indvandrerne, og stĂžrre tildeling af statsborgerskab og stemmeret. Og hvem tror at SAP vile undslĂ„ sig dette for at blive ved magten ?





DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.