1
apr
Seneste opdatering: 1/4-05 kl. 2056
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

i Malmø går det helt efter bogen – og de der ikke kan flytte begynder at forsvare sig:

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10114380′
“Hans son rånades två helger i rad.
Mikael Nordin är trött på att föräldrar inte tar ansvar och vill nu starta ett föräldranätverk. Kanske kan det sätta press på makthavarna. “”- Förut var man rädd för att det skulle hända honom något i trafiken, att han skulle bli påkörd. Nu är det som man tänker “ska han komma hem eller är det någon som har tagit honom av daga?”Menar allvarMikael Nordin säger att han menar allvar med sin rädsla.- Det är någon som kommer att dö. Någon som får en kniv i sig för att han inte lämnar över mobilen tillräckligt snabbt.När Sydsvenskan träffar Mikael Nordin håller han på att koka över. “


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.