4
apr
Seneste opdatering: 4/4-05 kl. 1019
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


(lagkagebygningen i baggrunden, må næsten være Helsingborgs utrolige rådhus)
http://www.bgf.nu/msg/yfrihet/1731.html
Her henvendt hovedsageligt til danskere, kan de få en lynindføring i hvordan ytrings-klaveret spiller i Sverige. Skribenten er den fhv. socialdemokrat og miljöpartist, Jan Milld , som desuden har den mest omfangrige dokumentation af indvandringen til Sverige her: http://www.bgf.nu . Milld har tryglet om offentlig dialog i over 10 år, men med de “brune, mørke, antidemokratiske kræfter”, debatterer man ikke.
Når I har sat jer lidt ind i den, vil i nok konkludere ligesom jeg: Kampen for et – overvejende – svensk Sverige, er tabt for omkring 10 -15 år siden. Herfra og frem, er det tilfældet og hasard som råder.Befolkningen er stillet overfor en fuldbyrdet kendsgerning, af alle 7 riksdagspartier, og viljen til at få den afdækket som en kostbar og måske katastofal fejltagelse, er selvsagt ikke stor.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.