8
apr
Seneste opdatering: 8/4-05 kl. 1617
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

eller omkring 750.000 sv. kroner. Det skulle kunne betale nogle ordentlige brag. Hvor får to unge indvandrere forresten så mange penge fra ?

Terrordåd kan ha betalats från Sverige
På torsdagen inleddes rättegången mot de två irakiska män som misstänks för terroristbrott i Irak. Männen, som bor i Sverige, anklagas för att ha fört ut stora summor pengar till bland annat terrororganisationen Ansar al-Islam.
”Har fört över pengar, men i annat syfte”
Totalt menar åklagaren att männen samlat ihop och överfört motsvarande 148 000 USA-dollar till terrorverksamhet. Bland annat ska pengarna ha sponsrat självmordsbombarna som orsakade attentatet i Arbil där över 100 människor dog.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=591293


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.