12
apr
Seneste opdatering: 12/4-05 kl. 1900
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

(nej, ikke den ny pave:-)….der skal slutte 13 års borgerkrig i Socialdemokratiet. Det vil vi næppe ungå at blive mindet om i svenske medier – som om hendes køn var hovedsagen. Hovedsagen er, at hun formentlig kan kapere flest stemmer, men: kan hun samle partiet ? Vil Marianne Jelved ha hendes fremmedpolitik ? Vil hun uden parlamentarisk erfaring, ende på Foghs morgentallerken som et stykke fastfood ? I deres 2 taler blev ordet “enighed” nævnt så mange gange, at man uvægerligt “lugter en rotte”……..SÅ enige er der ingen der er i politik!

http://www.dr.dk/nyheder/politik/article.jhtml?articleID=246938
– Ingen av kandidaterna kommer ens i närheten av Anders Fogh Rasmussen när det gäller att kommunicera.
Kvinna ny ledare för danska socialdemokrater
De danska socialdemokraterna fick återigen en ny ledare på tisdagen – och den här gången blev det en kvinna. Förra EU-parlamentarikern Helle Thorning-Schmidt, 38, som nyligen debuterade i folketinget.
http://www.dn.se


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.