26
apr
Seneste opdatering: 26/4-05 kl. 0011
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Langt om længe overvejer Sverige at udstrække et tiårigt “forsøg” i Lund og Malmø, med rene sprøjter til nakomaner, til at gælde hele landet. Det får de skinhellige op af stolen. De minder mig om geronto-pavers foragtelige indstilling til HIV forebyggelse ved hjælp af kondomer, eller aborter ved voldtægter. Hellere dødsfald, HIV og Hepatitis end brud på moralisternes foreskrifter.Man væmmes.
Kamp mot knarket
Axén Olin bluffar om sprutbyten
Kristina Axén Olin har länge drivit en kampanj mot sprutbytesprogrammet i Lund och Malmö. Det trist och oacceptabelt att en ledande politiker använder felaktiga faktauppgifter i debatten, skriver docent Bengt Ljungberg vid infektionskliniken i Lund…………………………………………………..
http://www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_9591795.asp


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.