7
maj
Seneste opdatering: 7/5-05 kl. 2349
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

selvom Nordisk Råd ikke er nogen vigtig forsamling, minder artiklen her fra DF alligevel om, at oktobersamlingen kan blive nok så spændende. Her et ekko fra forårets Sveriges debat i Danmark og udlandet:
http://www.danskfolkeparti.dk/
Dansk Folkepartis nye udenrigsordfører Søren Espersen, har i egenskab af medlem af Nordisk Råd øvrigt stillet en byge af kritiske spørgsmåltil den svenske om netop ytringsfriheden i Sverige og ikke mindst om den meget særprægede valgmetode, der benyttes på de kanter.- Jeg betragter det som min allervigtigste opgave i Nordisk Råd atsørge for, at den ytringsfrihed, som vi de øvrige nordiske landenyder, også udstrækkes til Sverige nu,siger Søren Espersen.”
Iøvrigt citeres Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, for at have sagt, at svenskerne er i færd med at gøre Stockholm til en skandinavisk version af Beirut, inden Caldwell fremhæver, at den tidligere socialdemokratiske socialminister, Karen Jespersen, i Berlingske Tidende konstaterer, at svenskerne reelt har ophævet ytringsfriheden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.