14
maj
Seneste opdatering: 14/5-05 kl. 2011
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


foto © webmaster
Pusher Street, ingen mindelser om Kalashnikovs, ikke en blomst på gaden. Promenerende turister med børn. Intet synligt hash salg, men masser af chillums i boderne. Mange ryger dog, så ét eller andet sted er den. Gamle nedjunkede steder som Nemoland, virker mer og mer institutionaliserede, som Dyrehavsbakken tilsat et stænk af Goldings “Lord of the Flies”.
I baggrunden spiller Frelserkirkens klokkespil “Der er et yndigt land”, et gammel Gasolin nummer og BBC´s fanfare fra udsendelserne til Danmark under krigen- Prins Jørgens March af 1700-tals Jeremiah Clarke (ca.1673-1707).. Idyl – næsten uden en falsk tone.

og snart skal veteranerne spille fobold mod politiet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.