15
maj
Seneste opdatering: 15/5-05 kl. 1309
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


I Sverige er der et parti, som ville vĂŠre en obskur underholdende sekt, hvis det ikke lige var fordi de holdt regeringen Persson ved magten. Et parti som i ramme alvor bruger deres tid pĂ„ sager som borgerlĂžn,selvstyrende gymnasier, kĂžnsneutrale ĂŠgteskaber, personnumre og identitetspapirer,solidaritet med dyrene, fri indvandring, og som pĂ„ den nyligt overstĂ„ede kongres foreslog at ordene “han” og “hon” skulle erstattes med det neutrale “hen” (!) – Set fra vestsiden af Sundet, er det bare hĂžjkomik, men fra Ăžstsiden………? Og nu kommer der mĂ„ske tilmed et Feministparti, som skal holde den afdankede Schymans exorbitante privat Ăžkonomi kĂžrende. Danske Radikale har her fĂ„et alvorligt utopist- baghjul.
Ulf Nilson gir dem Ă©n pĂ„ hatten – han har vist mere lyst til at grĂŠde end le:
Miljöpartiet borde byta namn.
Mitt förslag Ă€r: RĂ€ttrĂ„dighetspartiet Talibanerna, Sverige-sektionen.PĂ„ sin kongress nyligen diskuterade de nya talibanerna att avskaffa rĂ€ntan, definitivt ett av de hjĂ€rndödaste förslagen det hĂ€r Ă„rhundradet. Islam förbjuder uttagande av rĂ€nta – vilket utan tvivel Ă€r en av mĂ„nga förklaringar till att arabvĂ€rlden Ă€r ekonomiskt efterbliven och politiskt nedsumpad. (För sĂ€kerhets skull vill jag hĂ€r pĂ„peka att uppgiften om nedsumpning Ă€r hĂ€mtad ur en rad FN-rapporter, alla skrivna av arabiska analytiker.)RĂ€ttrĂ„dighetspartiet Talibanerna (tidigare kĂ€nt som Miljöpartiet) diskuterade ocksĂ„ medborgarlön. HjĂ€rnslĂ€pp igen, men inte pĂ„ det sĂ€tt ni tror.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=284960
link til MP – timers makaber underholdning:
http://www.miljopartiet.se/default.asp
eller se SVT kl. 20:00
http://makeashorterlink.com/?D1252141B
Könskrig pÄ kvinnojourerna
Den extrema feminismen har fÄtt fÀste i Sverige. I Riksorganisationens för Sveriges kvinnojourer, ROKS, Àr det sjÀlvklart att mÄnga mÀn hatar kvinnor.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.