15
maj
Seneste opdatering: 15/5-05 kl. 0148
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

dina SMS, din web surf……………..?
“Storebror är redan här”
Frågan ställs på sin spets av förslaget från bland andra justitieminister Thomas Bodström om att införa obligatorisk långtidslagring av data om alla EU-medborgares elektroniska kommunikation. Tanken är att för en period om mellan ett och tre år lagra information om vilka vi har telefonkontakt med och när, var vi befinner oss geografiskt när mobiltelefonen används och när, vilka vi har e-postkontakt med och när, vilka vi har SMS-kontakt med och när samt vilka webbplatser vi besöker och när. Eventuellt också, beroende på vald teknisk lösning, vilka sökord vi matar in i sökmotorer som Google…………………………..
http://sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article101740.ece


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.