20
maj
Seneste opdatering: 20/5-05 kl. 1509
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


Ny rapport fra Human Rights Service, publisert 19.mai 2005
Innvandring gjennom ekteskap

I rapporten ”Innvandring gjennom ekteskap”, presenterer Human Rights Service den bredeste statistiske dokumentasjon noensinne i Norge på denne form for innvandring til Norge.
Det er ikke lett å få varig opphold i Norge. Smutthullet er ekteskap. Dagens norske politikk legger forholdene optimalt til rette for innvandring gjennom ekteskap, som også unyttes – på bekostning av særlig unge innvandrere i Norge. Mange er rett og slett levende visum, men myndighetene fastholder på at tradisjonen arrangerte ekteskap er frivillig og deres kultur. Vårt spørsmål til dette er: Hvordan kan det ha seg at vi tror at 3 av 4 innvandrere i 2.generasjon (som er født og oppvokst her) frivillig HENTER ektefelle i foreldrenes opprinnelsesland, samtidig med at nesten INGEN gifter seg med norske?…………………. http://www.rights.no/webtekst/Publikasjoner/pc0405_R1_2005_om.htm

rapporten:
http://www.rights.no/webtekst/Publikasjoner/pc0405_R1_2005.pdf


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.