30
maj
Seneste opdatering: 30/5-05 kl. 1533
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

anmärkningsvärt – det är i Metro det händar:
Invandrare, sluta se dig som offer
Jan Kallberg
Här är min trestegsraket för integration, och den fungerar garanterat, för den har jag testat som invandrare: Håll käften, lär dig språket och skaffa dig en relevant utbildning. Då har du snart en framtid under tillväxt.Det går inte att se sig som offer ständigt. Vilka är det som lyckas i Sverige? De som följer trestegsraketen. Vilka är det som misslyckas i integrationen i Sverige? De som gör motsatsen – genom att tjafsa om allt som inte råkar vara perfekt, vägrar lära sig språket och envisas med att en uzbekisk examen är relevant på en svensk arbetsmarknad. Det är den inte. Den behöver kompletteras.
http://makeashorterlink.com/?S1DF21A2B


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.