1
jun
Seneste opdatering: 1/6-05 kl. 2224
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Man må glæde sig over at Sverige har en “demokratiminister”. Han hedder for tiden Jens Orback, en god sosse og tidligere journalist på den socialdemokratiske TV kanal SVT.Når man tar det relavtivt køligt, er det fordi vold efterhånden er så indarbejdet en del af den “demokratiske meningsudveksling” – måske SD også tar det som business as usual?
Ännu en gång har den våldsbenägna extremvänstern gått till attack. Denna gången är det Tobias Hegg, representant för SDU Växjö och ersättare i SDU Syds styrelse som drabbats. Natten mot onsdagen sprayade personer ner hans bil och krossade rutorna på den.

http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=542


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.