17
jun
Seneste opdatering: 17/6-05 kl. 0721
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Tre høje dommere i rap, taget med bukserne nede i færd med at krydsforhøre Ars Amandi. Er det nu dommestanden eller loven der er helt ude i hampen ? Og mon ikke det er politisk selvmord at sige svaret det højt ?
Domare köpte sex i solarium
MALMÖ. För tredje gången på ett år har en svensk domare erkänt att han köpt sex. Expressen kan avslöja att en domare i Skåne var kund på en bordell i ett solarium i Malmö.Vid ett av tillfällena beställde han sex med tre flickor samtidigt.
– Det här är en katastrof för förtroendet för rättsväsendet, säger Alhem. Mycket olyckligt. Det är djupt oroande nu när det blir flera fall. Det kan leda till ett misstroende mot alla oss som arbetar inom rättsväsendet.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=301751


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.