18
jun
Seneste opdatering: 18/6-05 kl. 2336
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Invandrare utan tidsmässigt obegränsat uppehållstillstånd i Danmark måste ingå ett avtal med myndigheterna där de lovar att lära sig danska, försöka skaffa sig arbete och underkasta sig samhällets grundvärderingar.
De som bryter kontraktet kan få mindre bidrag och lättare bli avvisade, rapporterar nyhetsbyrån Ritzau. Det är innehållet i den integrationsplan som regeringen kommit överens med Socialdemokraterna och Dansk folkeparti om. De radikale hoppade av förhandlingarna om planen eftersom de ansåg en del av åtgärderna för hårda.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22584&a=408701
Indvandrare skickar milliarder hem
Indvandrere sender milliarder hjem
Indvandrere og flygtninge i Danmark opkøber jord og bygger store villaer i deres oprindelige hjemlande. Men pengestrømmene går tit ud over lokalbefolkningen, fordi leveomkostningerne presses i vejret.
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3114308


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.