12
jul
Seneste opdatering: 12/7-05 kl. 2208
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

hvis Theo Van Gogh havde været englænder, og iøvrigt været levende nok til at fornærme nogen, ville han ha kollideret frontalt med denne lov. Et multikulturelt samfund kan – blandt andet – kendes på, at det kræver oceaner af ny lovgivning.Og oceaner af sagførere – se bare til USA.
Religious Hate Law Aimed At Protecting Muslims Passes UK CNSNews.com International EditorJuly 12, 2005(CNSNews.com) – In a victory for British Muslim campaigners, the House of Commons Monday passed a bill aimed at curbing religious hatred, despite critics’ warnings that it could worsen relations between religious communities.
http://www.cnsnews.com//ViewForeignBureaus.asp?Page=\ForeignBureaus\archive\200507\FOR20050712a.html
vi uppskattar en liten varning, tack.

denna också:
Al-Qaida-gruppen, der stod bag Madridbomberne har i en ny meddelelse udpeget Danmark som det næste terrormål i Europa, skriver Jyllands-Posten. Det er anden gang siden terrorangrebet i London, at al-Qaida-grupper udpeger Danmark som et legitimt mål for terror.
– Dette er en advarsel til alle europæiske lande, men først og fremmest til Danmark, som stadig har soldater i muslimske lande. Der vil ikke være sikkert i jeres lande, hedder det.
Den amerikanske terrorekspert Rita Katz frygter, at nogen på et tidspunkt følger opfordringen og forbereder et angreb på Danmark.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=264324


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.