8
aug
Seneste opdatering: 8/8-05 kl. 1753
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

VĂ„rdare:”LĂ€get Ă€r katastrofalt”
Brevskrivaren fÄr stöd av flera vÄrdare pÄ Hall.- LÀget Àr katastrofalt! Stubinen Àr tÀnd och brinner snabbt mot explosion! sÀger en vÄrdare.
http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=416360
HÀr Àr hatbrevet inifrÄn Hallanstalten till justitieminister Thomas Bodström.

Sveriges farligaste brottslingar hotar att hÀmnas pÄ kriminalvÄrden.- Jag lovar, jag Àr beredd att döda för att slippa komma hit igen, sÀger den intagne till Expressen.
http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=416626
Efter at have šfĂ„et et site-meter pĂ„, kan jeg se at halvdelen af dem der surfer forbi her, er danske og norske. Dem kunne jeg godt tĂŠnke mig at indvie i hvordan er weekend forlĂžber i Stockholm via en mail jeg har fĂ„et. Enhver kan ved sammenligning med KĂžbenhavns politis dĂžgnrapport (http://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter) se, at det er det rene Pladdeballe-news i sammenligning. Der er lĂŠnge til at vi er rigtig globaliserede pĂ„ Stockholm niveau – det ville krĂŠve mindst 15 Ă„r under en Radikal statsminister .
Mailen indeholder naturligvis kun en brÞkdel af de 163 anholdelser og 1947 politirapporter som weekenden d. 6-7 bÞd pÄ. Velkommen til ny-Sverige:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload1/helgi_stockholm.doc
Som man kunne se tidligere pÄ Äret, er riskoen for rÞveri og voldtÊgt 5-6 gange stÞrre i MalmÞ end i KÞbenhavn, det hÄblÞse provinshul.:
140 anmeldere af voldtĂŠgt i MalmĂž med 267.171 indbg. (Ville relativt svare til at KĂžbenhavns Amt, 618.000 indbg. havde ca. 300 anmeldelser. Vi havde 55 i 2003! )
http://dansk-svensk.blogspot.com/2005_01_01_dansk-svensk_archive.html
Ruttnar ett samhÀlle frÄn toppen eller botten?
et interessant spĂžrgsmĂ„l som Kadhammar i en lidt anden forbindelse, stiller i Aftonbladet idag. SvĂŠrt at svare pĂ„ – jeg tĂžr ikke sige andet om Sverige end hvis det rĂ„dner fra toppen, sĂ„ viser det sig i hvert fald fĂžrst og tydeligst i bunden.
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,682373,00.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.