31
maj
Seneste opdatering: 31/5-07 kl. 2053
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

journalist i SR: “Det lyder som om det ikke er helt frivilligt?”. Selv palestinensere, der er enige i det den rĂŠdselslagne mand siger, var “outraged” over videoen. Document skriver:

BBC-journalisten som alle liker, Alan Johnston, ga endelig lyd fra seg. Det var pÄ den minst beroligende mÄten: I en jihadi-video slik vi kjenner dem fra Irak. Symbolene, set-up, retorikken er gjenkjennelig. Det samme er frykten i ansiktet.
BBCs David Eades og erfarne Bridgit Kendall mistet grepet. De er vant til at kidnapping og grusomheter er noe som skjer med andre. NĂ„ skjer det med en av deres egne, som endatil er populĂŠr blant palestinerne. Hva foregĂ„r? Hvordan er det mulig? Jihadistene respekterer ingen av de reglene vi klynger oss til: at de skal gĂ„ etter sine fiender, ikke sine “venner”. At jihadistene ikke tenker slik, men “rasistisk” – at det er hudfargen og etnisk tilhĂžrighet det kommer an pĂ„ – er vanskelig Ă„ ta inn og forholde seg til.

Det gjĂžr at man ikke lenger kan velge side, eller velge Ă„ forholde seg nĂžytral. Det er motparten som velger om du er i krig eller ikke. Dette er vanskelig Ă„ svelge for “liberale”, vestlige, tolerante mennesker. Spesielt innen politiske korrekte medier som BBC.
Document. novideo
Among the believers
Despite the fact that France’s Union of Islamic Organisations (UOIF) has recently adopted a more moderate rhetoric, the old warlike tone and hatred of the West still lie near the surface. Sappho was the only foreign media to cover the UOIF’s annual conference in Le Bourget.
Like mange voldtekter i Oslo som Harlem
Jeg ved ikke hvad sygeplejersken piver for. Inbtet er sĂ„ skidt det ikke kan blive vĂŠrre. I Stokholms LĂ€n var der i 2006 1.178 anmeldte voldtĂŠgter. I Stockholm kommune 503 – det er en anelse mindre end i hele Danmark. Danskere der tror det er fantasifuldt, bedes selv se efter pĂ„ BRÅ.
I fjor hĂžst besĂžkte en gruppe fra Legevakten i Oslo flere voldtektsmottak i New York. Der fikk den norske utsendingen vite det er like mange voldtekter i Oslo per innbygger som i den beryktede bydelen Harlem i New York, melder Tidsskriftet Sykepleien.
Marianne Stokkeland, sykepleier pĂ„ voldtektsmottaket i Oslo, forteller at hun ble overrasket over Ă„ hĂžre likheten mellom lille Oslo og metropolen New York. ”Vi var pĂ„ mottakene i Queens, Brooklyn og Harlem, og der var antallet voldtekter like som i Norge, sett i forhold til befolkningstallet.I New York er det totalt 11 mottak spredt rundt i de forskjellige bydelene, mens det i Oslo er ett mottak. ”Mens hvert mottak i New York tar imot 100-150 henvendelser i Ă„ret, tok vi i mot totalt 300 i fjor,” forteller Stokkeland. Hittil i Ă„r har Legevakten i Oslo fĂ„tt 132 henvendelser om voldtekt, og det er hovedsakelig akutte tilfeller.
“Det er ikke relevant”
siger svenske journalister. Selv nÄr det drejer sig om mord.
Muhammed Karali og Ali Abdullahi Mohamed – efterlyst

Folder om islam skaber uro i posten

den svenske model, postbude smager pÄ indholdet inden de godkender det. Helt uholdbart. Dansk Kultur kan ikke siges at vÊre utilbÞrlige pÄ nogen mÄde. Skal buschauffÞrerne ogsÄ godkende passagererne politisk ?
Postmedarbejderne i AllerÞd fÞlte sig ilde til mode over en folder med overskriften »Fri muslimsk indvandring i Europa«. Derfor nÊgtede de i fÞrste omgang at dele den ud.
Islam: What the West Needs to Know
video, fuld lĂŠngde, 1:38:44 med Robert Spencer, Bat Ye Or, Srđa Trifković, Abdullah Al-Araby m.fl. fra 2006. Anbefales meget som instruktivt kursus for begyndere, f.eks danske Folketingsmedlemmer og mange andre. Muslimer kan ogsĂ„ blive klogere her. (via Veritas) Om filmen.
“The sober yet shocking documentary about what Islam really is and what it really means to do. Must be watched by everybody concerned with the future of Western civilization.”

Nu fattes ord

VÀnstern oroas av frÀmlingsfientlig grupp
Nu oroas VÀnsterpartiet i Nyköping av att den högerextrema nÀtverket Info 14 försöker vÀrva medlemmar dÀr och vill se motÄtgÀrder. SR.se


Her ses den sproglige devaluering som svenske journalister har sovset sig ind i. Ved at beskrive hĂŠdelige, demokratiske indvandringskritikere pĂ„ denne mĂ„de, bundter man dem sammen med rene nynazister og jubelidioter som Info 14. Grupper som den manglende politiske kultur har fremavlet, grupper der plaprer lĂžs om “folkefjender” , “patrioter” og “det er jĂžderne der driver porno industrien”. Der er kommet et hul i ordbogen, mon de selv lĂŠgger mĂŠrke til det ?- Jeg er ret sĂ„ overbevist – vil man ikke have SD, sĂ„ fĂ„r man det der er meget vĂŠrre, hel og halvnazister og vaskeĂŠgte racister.

“Khader – frelser og forsoner” *
Mon jeg er den eneste, der synes at de ny-religiĂžse overtoner er en smule “over the top”? Vi sure kynikere og misantroper, der allerede er fremme ved den dag, hvor Malou Aamund er politisk hjemlĂžs igen. MĂ„ske man bare skulle tie det ihjel……………..

Khader er det tĂŠtteste, vi i Danmark er pĂ„ en Kennedy – med et smittende engagement, stĂŠrke vĂŠrdier, ĂŠgte fĂžlelser og frem for alt med et kolossalt drive i forhold til at lĂžse den afgĂžrende politiske kamp i de kommende Ă„rtier
David Trads i Nyhedsavisen

Khaders genkomst skabte postyr i folketingssalen
Politiken

Kong Khader kom forbi

Berlingske Tidende 31 maj

“Treated Khader and his colleagues as liberators
Jytte Klausen

(* Grundtvig – sĂ„ godt som)

”NĂ„r regeringen ikke vil tage initiativ til at fĂ„ den kulturelle mangfoldighed sat pĂ„ dagsordenen, mĂ„ vi selv gĂžre det”
Elsebeth Gerner Nielsen.

Altid med pÄ spilopper

de svenskere, pÄ vej hjem til nord-Beirut:
Tre unge mÊnd truede i eftermiddags en dansk bilist med en pistol, da de overhalede ham i hÞj hastighed pÄ Øresundsbron.
Dansk bilist truet pÄ Øresundsbron


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.