21
aug
Seneste opdatering: 21/8-07 kl. 1429
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Anne-Marie Hagelin, dotter till författaren August Strindberg, MÀrsta, har avlidit. Hon blev 105 Är gammal.
”Vill ni ha ett litet barn med mig, fröken Bosse”. SĂ„ friade August Strindberg till skĂ„despelerskan Harriet Bosse. Hon neg och svarade ”Ja, tack”. Det blev ocksĂ„ ett barn, en dotter som föddes 1902, Anne-Marie Hagelin.
Paret var gifta mellan 1901 och 1904 och kom sedan att ha delad vÄrdnad om dottern.

Bertil Perrolf SR trÀffade henne 1972 hade hon mÄnga minnen av honom. audio 4:28

Den stuerene modstand
Merit Wagers blog er absolut lĂŠsvĂŠrdig, meget mere end de fire rĂžde blogs, der ligger pĂ„ blogtoppen i Sverige (fĂžrst pĂ„ 5. pladsen kommer Kurt Lundgren. IĂžvrigt interessant at antallet hits i toppen, er nogenlunde som i det noget mindre Danmark.). Men Wager er omhyggelig med at holde sig venner med “det gode selskab”, og derfor unĂždvendigt politisk blĂ„Ăžjet. Det er synd. Der er ingen grund til at udtrykke sig for moderat om Sveriges ekstreme situation.

“Sverige kan inte krĂ€va att andra lĂ€nder ska ta emot fler asylsökande Ă€n de gör, men vad Sverige kan göra Ă€r att kraftfullt framföra till samtliga EU-lĂ€nders regeringar, att man anser det anstĂ€ndigt och rĂ€tt att mottagandet av de mĂ„nga asylsökande delas mellan dem alla.” ( Riktigt svĂ„ra frĂ„gor mĂ„ste kunna diskuteras)

Jeg er temmelig overbevist om at det kendte Europa ikke bare er ĂŠndret, men forsvundet om et par generationer, hvis man som Wager stĂŠdigt insisterer pĂ„ asylretten til EU – uĂŠndret. Det er svenske politikeres opgave at beskytte Sverige. Det job har de negligeret og det bifalder Wager delvis. Hun kan ikke se at aylretten har sin egen undergang – eller vores – indbygget i sig.

UN World Population Prospects for 2050:
Iran 64 mill – 115 mill

Tyrkia 65 mill – 101 mill
Egypt 66 mill – 115 mill
Bangladesh 123 mill – 212 mill
Pakistan 142 mill – 345 mill
Hele den muslimske verden: 1.074.900 – 1.898.690.000.
Stirr ned i avgrunnen

Fotos og grafik pÄ bloggen
Jeg har set at en del forsvinder nÄr man bladrer bagud i arkivet. Det irriterende for nu at sige det sÄ mildt som muligt. Jeg arbejder pÄ sagen og overvejer at importere hele bloggen til at andet system. Hav tÄlmod.

Hokus pokus
HD.se sammenligner et lille antal let integrebare jĂžder for 65 Ă„r siden, men et overvĂŠldende antal delvis uintegrationsuvillige 3 verdensborgere, fra lande der bare vokser og vokser. SĂ„ passer pengene og intelligentsiaen kan igen sove roligt om natten:
I klartext: rasism uppstÄr nÀr invandringen ökar. Vill vi slippa rasismen, mÄste vi strama Ät invandringen.
Marschen Ät höger gÄr igen

Demolition men
Efter mange Ă„rs konstant ballade, overfald, fodring af cirkusdyr med glasskĂ„r o.lign. i ghettoen EgedalsvĂŠnge i Kokkedal har boligministeren givet Fredensborg Kommune lov til at nedrive nogle opgange for i stedet at opfĂžre ĂŠldreboliger. Meningen er, at man vil af med de unge indvandrere, der Ă„benbart ikke kan finde pĂ„ andet at tage sig til end gale streger. Men det hjĂŠlper ikke de unge at blive flyttet, siger en af landets talrige ghetto­eksperter, boligforskeren Hans Skifter Andersen. Og det har han utvivlsomt ret i. Men som Groft sagt forstĂ„r det, er hensigten heller ikke at hjĂŠlpe forbryderne, men derimod Kokkedals lovlydige borgere ved at sende gerningsmĂŠndene et andet sted hen. Man kan sĂ„ senere nedrive de bygninger, som de nu skal genhuses i.
Og ideen om at erstatte nogle af de ustyrlige efterkommere med Êldre mennesker er indlysende. Gennem mange Är har hverken stat, kommune, politi eller almindelige borgere fra civilsamfundet turdet gÞre noget ved ballademagerne. De Êldre, der nu skal flytte ind, har imidlertid den fordel, at de er vokset op i et Danmark, hvor man ikke fandt sig i befolkningsgrupper, hvis eneste fornÞjelse var at ÞdelÊgge tilvÊrelsen for andre. Og hvor man ikke brugte sin tid pÄ at finde pÄ undskyldninger for dem. Selv om de nye tilflyttere godt nok er oppe i Ärene og mÄske ikke sÄ raske til bens, sÄ kompenseres det sÄmÊnd nok af, at de er langt modigere end politimesteren. Lars Hedegaard, Groft sagt

kommentar: er der ingen der har spurgt sig, hvilke Êldre der tÞr flytte ind ? Radioavisen interviewede igÄr en midaldrende mand fra bebyggelsen, han var blevet rÞvet og slÄet ned fire (!) gange.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.