25
aug
Seneste opdatering: 25/8-07 kl. 0530
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Dragsdahl svarer Hedegaard, der svarer:

“Dragsdahl is keen to smear the reputation of Oleg Gordievsky, who in June of this year was appointed Companion of the Most Distinguished Order of Saint Michael and Saint George (CMG) for “services to the security of the United Kingdom” on the occasion of the Queen’s birthday. But if Dragsdahl thinks back to his conversation with Danish intelligence in 1986, he will recall that it had managed to confirm Gordievsky’s information through its own observations of conspiratorial meetings in Denmark and abroad.”
Weekly Standard – se ogsĂ„ artikel I

Bernard Lewis – “Ottoman Thought and Practice Concerning War”
video 1:09 via Veritas

Nogle reaktioner pÄ Lars Vilks

fra lukkede muslimske fora. Mon SÄPO léser med?

PĂ„ vejen mod gated communities

den kan vÊre lang, men det ser sÄdan her ud: sÄ skete det i nat igen:RÞvere overfalder Êldre Êgtepar

“Pakistanere er stĂžrste gruppe”
Pakistanere har gÄtt forbi svenskene og er nÄ stÞrste folkegruppe i Norge. PÄ tredjeplass kommer somaliere og dansker.
Det viser en studie utarbeidet av Sissel Henriksen ved Statistiks sentralbyrÄ, pdf 219 s. Hun har sett pÄ sysselsetting og utdanning. Document.no


“Det kan vĂŠre, at tomrummet fyldes af en stĂžrre irrationalitet”
Af Kai SĂžrlander, forfatter og filosof, BrĂžnshĂžj
Som sÄ meget andet er samfundsdebatten ogsÄ karakteriseret af modestrÞmninger. Ideer dukker op, har deres tid, svÊkkes og dÞr hen, og mÄske fÄr de en renÊssance.
I vor egen tid har vi set, hvorledes socialismen og multikulturalismen har vÊret pÄ mode.
(foto© Snaphanen)

Og nu lever vi i en periode, hvor den skarpe religionskritik – ja religionsforkastelse – har fĂ„et nyt liv. PĂ„ bestsellerlisterne kan man finde bĂžger, som er stĂŠrkt kritiske over for religion som sĂ„dan. Bare titlerne siger alt: ”The End of Faith”, ”God is not Great” og ”The God Delusion” skrevet af henholdsvis Sam Harris, Christopher Hitchens og Richard Dawkins. Af disse er endnu kun den fĂžrste udkommet pĂ„ dansk med titlen ”Troens Fallit”.
– I disse bĂžger betragtes religionen hovedsageligt som et rent negativt socialt fĂŠnomen og som Ă„rsag til ufred og vold. Nogle citater fra “Troens Fallit” kan illustrere holdningen. Her betegner Sam Harris religionen som »den mest produktive kilde til vold i vor historie« (s. 23); og han hĂŠvder, at »den religiĂžse tro er en garant for menneskets umenneskelighed mod mennesket« (s. 11).Her udtrykkes klart, at religionen er en fjende, der skal bekĂŠmpes. De anfĂžrte forfattere er enige om, at vi socialt og politisk bĂžr vende os mod al religion og alle religioner og forsĂžge at modarbejde deres indflydelse. De vil erstatte religion med rationalitet og videnskab. De vil drive religionen ud for at sĂŠtte rationaliteten og videnskaben ind i stedet.Der er her tale om et politisk projekt. Og det naturlige spĂžrgsmĂ„l er sĂ„, om dette projekt selv er rationelt. Er det rationelt primĂŠrt at opfatte religion som en kilde til vold og umenneskelighed?
Kronik: Kristendom og rationalitet i symbiose

Channel 4 rejects ‘Islamophobia’ claims
Kanalen har forlĂŠngst vist sig som den vigtigste engelske, og det er ulykkeligt at vi ikke kan se den i Danmark. Efter Dispatches Undercover Mosque og “The war on BritainÂŽs jews” er ens overraskelse over fobi-anklagen til at overse.
Selvom det ikke er channel Four, vil igen anbefale
Islam – What the West Needs to Know – alle der har set den er slĂ„et af hvor meget klogere man kan blive pĂ„ kun 1 t 38 min. Tilmed slipper man fĂ„r at lĂŠse en notorisk dĂ„rlig bog, Koranen. DR 2 burde vise den film som en selvfĂžlge.
(kan man leve med de franske undertekster, kan man se hele videoen i Ă©t afsnit)


“Islam er uforenelig med demokrati”
kort CBS interview
“Islamic dogma creates a cult of death, a cage for women, and a curse against knowledge,” writes Ayaan Hirsi Ali.

Polisordförande vill stoppa Salemmarsch
Försöken att fÄ stopp pÄ den sÄ kallade Salemmarschen, dÀr frÀmlingsfientliga grupper flera gÄnger drabbat samman med antirasister fortsÀtter. Ordförande i polisstyrelsen i Stockholms lÀn Kristina Alvendal, vill pröva om det gÄr att tolka lagstiftningen sÄ att marschen kan stoppas. SR.SE

om mordet pÄ Daniel Wretström, se her (scroll lidt)

Jeg sĂ„ dette foto af den dĂžde Wretström pĂ„ nettet i februar 2006 , og overvejede ikke et Ăžjeblik at bruge det. Det er frit tilgĂŠngeligt pĂ„ nettet, pĂ„ en noget misliebig side der hedder Altermedia. Der er nĂŠppe tvivl om at det er Wretström, men der foreligger intet om hvem der har taget det (politi? hospitalspersonale?), og hvordan det er sluppet ud. Jeg mĂ„ have ĂŠndret mig imellemtiden af alle de modbydeligheder jeg har vĂŠret vidne til, sĂ„ idag synes jeg ikke lĂŠngere det er berettiget at skjule noget af den svenske tragedie.Der skal skarp luv til skurvede hoveder -det er rigeligt begrundet i alle de svenskere der har mistet livet eller “bare” fĂ„et det Ăždelagt, mener jeg nu. OgsĂ„ af den bogstaveligt talt livsfarlige polarisering af landet, der skrider frem for hver dag, mĂŠrkbar nĂŠrmest fra Ă„r til Ă„r. Det hĂ„ber jeg man vil forstĂ„, hvor ubehageligt det end er. Andre kan jo mene noget andet.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.