20
sep
Seneste opdatering: 26/12-13 kl. 0740
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Efter moden overvejelse  afstår jeg  fra at tegne, men her er mine   to kandidater. De er fuldstændigt uvorne og uberegnelige. De kan finde på hvad som helst, de  kan træde på “folkegrupper der ligger ned”, selv den lavbenede. Meget typisk for rondellhunde. De bider dog ikke, det er  også typisk.
Den nederste er desuden en ægte svensk hyrdehund fra Mellemsverige et sted. (foto © Snaphanen)

rondell_2.jpgrondell_1.jpg

Kebab for stemmer
Drammen i Norge er ramt en usædvanlig bestikkelsessag i forbindelse med deres kommunalvalg for nylig. Sprittere og narkomaner er forsøgt købt til at stemme på Arbeiderpartiet.
Norske vælgere fik kontanter og kebab for socialdemokratiske stemmer

Kristian fra Hornslet

at tænke sig den dag skulle  komme  hvor jeg er fuldstændig enig med  DN Kultur´s Stefan Jonsson:

Kristian von Hornsleths projekt i Uganda får alla Muhammed­karikatyrer att framstå som barnkammarvisor, skriver Stefan Jonsson.

Kristian von Hornsleth: “Hornsleth Village Project Uganda”

 Måske  bliver der slet ingen svensk Muhammed krise…….

og det skyldes  slet ikke  Reinfeldts “kloge håndtering” – som DR, Politiken, Lars Weiss og nu også Rune Engelbreth i P 1 debat,  vil bilde os   ind – grunden vil være,  at der  ikke er nogen mellemøstlige styrer der ønsker det. I modsætning til hvad  syrerne og visse  ægyptere  ønskede  i 2006.  Politiken og venner driver  dansk oppositionspolitik, om der så skal skrives  det vitterlige vås.muslimens_fatwalit.jpg
Ganske vist skubber  islamisterne ivrigt på for bojkot og ballade, men når man dagligt  overvåger  mellemøstlige  stats-medier, slås man af  hvor  ugerne de  overhovedet nævner  Lars Vilks nu. Han er  stort set fraværende , hvilket antyder at ingen regering synes at have nogen interesse i at køre sagen op. Selv ikke stormuftien af Jerusalem ytrer et kvæk. De er anderswo engagiert. Reinfeldt kan gøre lige hvad han vil, det spiller ingen rolle. Det er ikke op til ham at bestemme,  hvad der  skal ske. Selvom han bagefter vil bilde sig selv og os ind , at det var svensk diplomati´s stolte  appeasement, der afgjorde sagen. Lad ham tro det.  Alliancen trænger til lidt opmuntring. Vi får se  om min iagttagelse  holder vand de kommende  uger. Dette forhindrer altsammen  desværre ikke at Vilks meget vel kan komme  til at leve  som en flygtning i sit  eget land resten af sine dage,  men det handler mere  om Sveriges  sucidale fremmedpolitik. Det er en skæbne der kan overgå enhver svensker nu om stunder. De kan jo altid søge asyl i USA.  –  I mellemtiden synes Rondelhunde at være ved at blive et folkeligt svensk modstandsymbol, lidt som min forældregenerations   huer og armbind  i Royal Air Force farver. Det ville da være sand situationisme, med en slags historisk indbygget logik, for Jens Jørgen Thorsen og Jørgen Nash boede  jo netop i Sverige, på Drakabygget ved  Ørkelljunga i Skåne.  Jeg så tit Thorsen i hans gamle Volvo  PV 544 på E 4 eren  før i tiden. Nu om dage  er det Seidenfaden, der bor der, og det er jo en helt anden snak. (Vilks.net:  Muslimen i Berwaldhallen i förbannelsetagen)

(Docent Alf Ronneby skriver en delvis  udmærket kronik i Jyllands Posten  idag, men han har ikke den ringeste sans for Vilks , endsige for de politiske principper der er på spil.  Han er da  også docent  i “socialt  arbejde”, og ikke i politik eller kunstteori.)

 Totalitære regimer og bevægelser definerer ikke deres fjender på baggrund af, hvad fjenderne gør, men hvem de er. Sådan var det for kommunisterne, fascisterne og nazisterne, og sådan er det for islamisterne. De vil grundlaget for vores liberale demokratier til livs: religionsfriheden, ytringsfriheden, det parlamentariske demokrati, adskillelsen af politik og religion og alt det andet, der gør os til, hvem vi er. Det burde man måske tænke på, næste gang man peger på forbindelsen mellem tegninger og terror.

Flemming Rose, “Tegninger og terror” JP- Kultur og

Per Nyholm: Trusselsmaskinen

Efterlyst i Sverige ?

De  tar gas på mig. Hvordan  efterlyser man nogen man ikke vil beskrive ? Uden andet  signalement end “en hvid  varevogn og muligvis  bevæbnet” . Sådan “efterlyses” der  i Sverige, når der er tale  om en repræsentant  for de   folkeslag, der nyder svenske journalisters helt særlige  beskyttelse. Så skal man ikke  undre sig over svensk politi´s  mere end middelmådige  opklaringsprocenter. –   Her er den formodede kvinde morder, den svensk bosatte libanser og  Taher Hamade fra Kvidinge i Åstorp Kommune – med  foto og det hele, som vist i alle danske medier. Historien er desværre blevet en klassiker, om mødet mellem bundløs naivitet og voldelig “æresfølelse” og hvad vi normalt ville kalde en uhjælpelig psykopat. Faren siger – også en klassikker – “han er sådan en go´ dreng” – dog ikke  bedre  end avisernes fotografi er et politi “mug-shot” :

– Hun var så forelsket og forgabt i ham, fortæller en nær veninde.
Mette og Toto mødte hinanden for cirka tre år siden igennem en veninde. De blev kærester. Toto førte sig frem med guldkæder og dyr livsstil. Mange spekulerede i, om han finansierede det med lyssky forretninger eller kriminalitet.
Blå og gul
Og for vennekredsen ændrede forholdet karakter. Mette begyndte at blive meget hemmelighedsfuld. Vennerne bemærkede blå og gule mærker på hendes krop. Selv om pigen selv benægtede det, var der ingen i tvivl om, at hun blev slået.

Tævede Mettes hund ihjel
Flere kilder siger til Ekstra Bladet, at Toto tævede Mettes hund Gonzo ihjel.
– Sådan går det dig, hvis du forlader mig, skulle han have sagt.
Men for to uger siden gik Mette fra Toto. Nu skulle det være slut.
Hun flyttede hjem til sin mor i Skibby-området, mens Toto mest opholdt sig i sin barndomsby Slangerup.
Vennekredsen trak vejret en anelse lettet.Indtil for få dage siden.
Da mødte en veninde Mette i Slangerup, og Mette bar igen et særligt guldsmykke.
Taher stod der i smykkets vedhæng.hamada.jpg
Toto spreder skræk og rædsel
– Han er en sød fyr og pigernes ven.
– Han er skruppelløs, og alle er bange for ham.
Det er et broget billede, der tegner sig af den efterlyste 22-årige Taher Hamade, kaldet Toto. Med folkeregisteradresse i Kvidinge nær Helsingborg, Sverige, er han formelt jagtet af både dansk og svensk politi i forbindelse med skuddrabet på ekskæresten Mette. Og i Slangerup og omegn, hvor han og Mette kommer fra, har han for længst trukket et spor af skræk og rædsel efter sig.
– Det kan godt være, nogle siger, han er god nok. Men det er fordi, de er bange for ham og hans venner, fortæller en flok piger, der netop har lagt en buket blomsterder, hvor Mette blev fundet såret tirsdag aften.

http___helsingborg_expressen_se_Helsingborg_1_848100_han_ar_hans_20_09_2007_17_46_55.jpgTævede tit Mette
Ekstra Bladet har talt med en lang række kilder med indgående kendskab til både Mette og Toto. Kendetegnende for dem alle er, at ingen ønsker at stå frem med hverken navn eller billede, når talen falder på den 22-årige mand med libanesisk baggrund.
– Han har flere gange truet med at slå mig ihjel, forklarer en pige i tyverne.
Han skyede ingen midler, når han blev rasende på folk.
– Engang sendte han en død hamster i en lille kasse til sin ekskærestes bopæl. Han havde tidligere givet hende hamsteren i gave, men da forholdet gik i stykker, slog han hamsteren ihjel og sendte den til hende, fortæller en pige. (Ekstrabladet – Expressens “efterlysning” er symptomatisk)

Margrethe -not-in-my-backyard- Vestager

fra  borgerskabets  højere pigeskole, kæmper a loosing  battle mod virkeligheden, efterhånden som flere og flere  opdager, hvad  det vil sige at blive “sovset ind” i hendes  statsbegreb. Som resten af  de honette  ambitioners  småborgerskab, har hun ikke begreb om politik, hvad der  kun kan glæde  os der ikke har noget tilovers for  hendes skinhellige parti. DF burde  lave en fraktion – Gammel Alliance (?) , der kun har til opgave at holde  R udenfor indflydelse så længe som overhovedet muligt. Når sønderjyder stadig idag, 87 år efter 1920,  husker de Radikale som “landsforræddere”, hvad vil hele landet så ikke  huske  R for om 50 år ?

“Lad mig sige det klart Pia: Det er ikke dit kolonihavehus, som de fleste danskere forbinder med det at være dansk. Alle danskere med et lille sommerhus eller en kolonihave skal ikke længere føle sig sovset ind i din form for nationalisme,” sagde Margrethe Vestager fra talerstolen i Nyborg. TV2


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.