4
okt
Seneste opdatering: 19/4-24 kl. 1905
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

talerrækken er: Tøger Seidenfaden, Flemming Rose, Naser Khader, Lisbeth Knudsen,Nasim Rahnama,  Kurt Westergaard, Helle Merete Brix, Uwe Max Jensen, Lars Vilks. Der er mange gode indslag, men bemærk ikke mindst Helle Merete Brix´ redegørelse for det Europæiske Fatwa Råd og det Muslimske Broderskabs arbejdsmetoder og den rolle de har spillet i Vilks sagen. (min. 52 i video 1)

Tøger Seidenfadens  bemærkelsesværdige  optræden vil utvivlsomt afføde flere reaktioner og kommentarer, men  her  indtil videre  Bent Blüdnikows. Min egen  er foreløbig  blot et fotografi, og det ses  nedenfor. Men hvis jeg siger at Politikens chefredaktør her  introducerer et nyt lavpunkt (eller  højdepunkt, efter smag) af uforsonlighed, grænsende til had, har jeg ikke  talt over mig. Bedøm selv !

Seidenfadens  tale  findes  min. 4:51 i første  video, Vilks´tale  findes min. 4:40 i anden video. (video © Snaphanen og Sappho)

vilks_2__oktb_2007_010.jpg

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sagde Lars Vilks, da han talte på et møde om ytringsfrihed i Trykkefrihedsselskabets regi i efteråret 2007, og den filosofi har Lars Vilks holdt fast i. Således har kunstneren gjort både venner og fjender […]

trackback

[…] Seidenfaden og Bay Bundegaard må være dagens dialog-fætre i skysovs. Fordømmelsen af ham er fra hele det politiske spektrum, hvor vi endnu mangler at høre de Radikale og Enhedslisten. Det er svært ikke at tænke på en anden dialog med bla. Kurt Westergaard og Kåre Bluitgen, som Seidenfaden forlod efter have sagt det han ville. (Se video 1 minut 10:56.) […]

trackback

[…] resten HER. Man kan se Seidenfadens moralske forfald på video HER hos Snaphanen. Det er den første af talerne – starter få minutter efter Lars Hedegaards […]

trackback

[…] Note: Snaphanen her hele Seidenfadens uartikulerede vrængeri på video HER. […]