6
nov
Seneste opdatering: 6/11-07 kl. 2100
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg ville gerne have været mild og god og brugt udtrykket “ungdommelig weltschmerz”, men dertil er nutidens luksushippier  desværre alt for forkælede. De kommende  og de  nuværende  “autonome” – et ret så misvisende ord  for så appelerende og selvbefamlende grupperinger.

5_nov_2007_015.jpg5_nov_2007_009.jpg
fotos © Snaphanen

Dagens store, glædelige  gåde:

Thorning på kamikazetogt i udlændingepolitikken

DR Deadline : Har S og R tabt valget?

 Lars Løkke: Menneske-smuglernes endestation

Med SR-SF-forslaget skader vi de mennesker, som virkelig har brug for asyl, fordi de er forfulgte i eget hjemland
 
Så kom valgkampens største indrømmelsessag: Socialdemokraterne og De Radikale ønsker igen fri indvandring til Danmark. Partierne foreslår i dag, at enhver, der påberåber sig asyl i Danmark, fra dag ét kan få fri adgang til det danske arbejdsmarked og dermed mulighed for at tjene, hvad der svarer til flere årslønninger om måneden i forhold til deres hjemland.
 
Rygtet vil løbe som en steppebrand, og konsekvensen vil blive, at asylansøgningerne i Danmark vil mangedobles. Bare spørg i Sverige, hvor reglerne end ikke er så vidtgående som dem, en SR-SF-regering vil indføre. Svenskerne forventer 38.000 asylansøgninger i 2007 – til sammenligning forventer vi ca. 2000 i Danmark.
 
Forslaget vil gøre udlændingepolitikken i Danmark overflødig. For hvorfor skulle man fremover søge arbejde i Danmark gennem de rigtige kanaler – jobkort, Green card etc. – når man bare kan søge asyl og få adgangsbilletten direkte?
 
Derudover vil forslaget drukne de danske myndigheder i asylansøgninger, og det vil gå ud over dem, der rent faktisk er forfulgt i deres hjemlande, og som derfor fortjener hjælp og støtte. Vi skal ikke gøre Danmark til menneskesmuglernes endestation.
 
For Venstre er det naturligvis en mærkesag, at mennesker i nød skal have hurtig og anstændig hjælp i Danmark, hvis de er forfulgt i deres hjemlande. Sidste år gav vi derfor også mere end 1000 mennesker asyl i Danmark. Men vi ødelægger vores egen mulighed for at skabe demokratisk integration, hvis vi gentager 90’ernes forfejlede udlændingepolitik.

Lars Løkke Rasmussen , indenrigsminister  (V)

 Al Qaeda-støtter åbner i København

“Vi har allerede været i Danmark længe, men inden for de kommende tre uger gør vi det officielt,” siger Sheik Omar Bakri Muhammed, bevægelsens stifter, som også var med til at danne Hizb-ut-Tahrir.Al-Muhajiroun har som mål at omstyrte det danske folkestyre og erstatte det med en islamisk stat med islamisk lov.  TV 2

 Al Qaeda is Biggest Threat to Europe, Says EU Anti-Terror Boss

Deutsche Welle 

 Kun én mulighed
Efter Erik Boels, Søren Lerches og Line Mørchs svar til Lene Kattrup på hendes kronik den 24.-25. oktober i DAGBLADET/Frederiksborg Amts Avis ser jeg kun mulighed for at sætte kryds ved ét parti: Dansk Folkeparti. Her har man ikke, som hos andre partier holdt udsalg af de principper, man gik til valg på.
Eksempelvis har Ny Alliance lige så mange holdninger til forholdet mellem kristendom og islam i Danmark, som man har topkandidater.

Jytte Schmidt i Dagbladet Køge, Ringsted, Roskilde

Stakkels gamle Krogerup

Krogerup har fået rigtig dårlig vejledning af den uforstandige islamforsker professor Jørgen S. Nielsen, der har gjort knæfald for Tariq Ramadan, som må betegnes som en af de farligste mænd i verden i dag.

Tim Pallis, forfatter og foredragsholder,  København N:
Salig Grundtvig og den anti-autoritære Hal Koch ville vende sig i deres grave, hvis de vidste, at Krogerup havde overgivet sig til en af de mest autoritære islamister i verden, Tariq Ramadan. Grundtvig, som gennemskuede den udvikling, hvor oplysningstiden kører af sporet, ville nok blive dybt depressiv over, at Abdul Wahid Pedersen på Krogerup bliver opfattet som en slags muslimsk grundtvigianer. Hvor galt er det allerede gået?


Krogerup har fået rigtig dårlig vejledning af den uforstandige islamforsker, professor Jørgen S. Nielsen, der har gjort knæfald for Tariq Ramadan, som må betegnes som en af de farligste mænd i verden i dag. Han er farlig, fordi han med sin skarpe akademiske retorik er ekspert i at tale med to tunger og skjule sin sharia-islamistiske dagsorden. Det hedder kitman på arabisk. Man skjuler halvdelen at sandheden for de vantro.
Krogerup Højskole praler af at have et godt samarbejde med den romantiserende sharia-islamist, Mona Sheik, den imaginære paraplyorganisation Muslimernes Fællesråd, Danmarks Journalisthøjskole, Journalistik ved Roskilde Universitetscenter og Dagbladet Politiken, som nok skal sørge for at det multikulturelle Danmark lever i bedste velgående, men ikke kan påtage sig noget som helst medansvar for at gå aktivt ind for at stoppe islamiseringen af Danmark og bidrage til at opdage og afsløre salafi-islamismens politiske mission.
Stor tak
En stor tak til Lene Kattrup for i at levere en fin analyse og et fyldestgørende referat af skammens dag på Krogerup Højskole, hvor Krogerup naivt og ganske uvidende om konsekvenserne af deres flirten med islam og i ly af en misforstået tro på dialog, har båret ved til det bål, som demografien engang i dette århundrede vil sætte i brand.
At være uenig med islam betragtes som et angreb på islam, som vil forsvare sig med jihad. Islam har den endegyldige sandhed, og ønsker ikke noget kompromis gennem samtale med vantro. Islam viser ingen respekt for andre end muslimer og har ingen kritisk tilgang til sin egen religiøse ideologi. Samtale og dialog mellem modsætninger er et vesterlandsk kulturprodukt, som ikke står skrevet noget sted i Koranen eller haditherne.
Det er hamrende naivt at tro, at man kan finde en gylden middelvej i en strid om sharia. Islam er ensbetydende med sharia. Der kan ikke pilles noget væk, for det drejer sig for en muslim om enten at komme i paradiset eller helvede, og det er der regler for udtalt af selveste Allah.

Frederiksborg Amts Avis 06 november 2007
 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.