9
nov
Seneste opdatering: 9/11-07 kl. 2102
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Gallup idag : VKO flertal igen
Guardian, SpiegelIHT ,  Göteborg Posten , de neutrale, saglige og uvildige  norske journalister og alle de andre er lovlig tidligt  ude  med deres ønsketænkning. Der er stadig  fire dage tilbage og nu bliver det “en rysare” som de  siger  i mit fhv. andet fædreland. DR Nyheder 18:30 mente  overraskende nok ikke, den nyhed var af interesse og SVR Rapport 19:30 benyttede  lejligheden til at heppe på Khader og shame “det starkt  nationalistiska Dansk Folkeparti”. Jeg gætter  DF er  ligeglade med at SVT ikke ved  hvad en nationalist er.

Berlingske Tidende   180 Grader

 »Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån«

Jomshof:  Svensk- och Sverigefientliga Maud Olofsson

Swedish Mafia: fighting a losing battle

The Local

Fisen i rummet : Al dente, endelig ikke  råt ! 

(fisen i rummet er den alle  hører, men ignorerer). Skulle nogen synes at det danske såkaldte “kunstliv” er  konformt, uvidende og  fejgt, så kom til Sverige, min far ! Forestil dig  tusindvis af Mikael Wiehe´r, helst kønsskifteopererede til det i  Sverige langt mere  populære hunkøn. Herlig artikel fra Magasinet  Neo:

Lars  Vilks drog ner byxorna på kulturetablissemanget med sina Muhammedteckningar. Han höjde ribban, han  gjorde det obekvämt, han drog i gång  en debatt som var tvingande och krävande.

Sanna Rayman  Lars  Vilks avslöjade alla

Valgkampens velsignelse

er at den er kort. Tænk at være  amerikaner,  i virkeligheden  ude  i en  to år lang  valgkamp. I disse  uger føler man sig som en terminalpatient, man får taget  sin temperatur (opinionsmålinger) hele tiden og blir´fyldt med  øregas. Desværre går vi nok en mere  politiseret fremtid  i møde med  hyppigere valg. Det er det, folkets stemme tilsyneladende vil. Telefonen kimer af analyseinstitutter  med  navne – det ene  mere bøvet end det andet. Kan man kalde noget “Synovate” i fuld alvor ? Det minder om de miskonstruerede  navne,  medicinalindustrien giver  sine nye præparater. Gudskelov er det overstået  på tirsdag.

Megafon___undersgelse_2007_11_09_13_32_47.jpg

»Muslimsk politiker visar homostöd i danska valet«

skriver det svenske bøssemagazin QX. Da bladet har hovedet under armen og æder  Asmaa råt, er det her jeg skal gøre  opmærksom på Bruce Bawer´s artikel: De homofiles mærkelige kammerat . (se også:Asmaas holdning til homoseksuelle)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.