11
nov
Seneste opdatering: 12/11-07 kl. 1446
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Gallup, Megafon og Epinion viser VKO-flertal.
 
Catinet er en flytning på 1,1% af vælgerne fra samme resultat.
 
Vilstrup er en flytning på 0,6% af vælgerne fra samme resultat.
 
Kommer Enhedslisten ind i Folketinget er der ikke længere flertal for VKO på Gallup og Megafon.

Børsen

Expressen, der skal forestille at være  borgerlig, skriver bla.:

Sett med svenska, borgerliga ögon är det danska exemplet både en önskedröm och en mardröm. Å ena sidan måste Reinfeldt avundas sin danska kollega Fogh Rasmussen, som ser ut att gå mot sin tredje raka valseger. Medan Reinfeldt leder en regering med katastrofala opinionssiffror och med sviktande förtroendesiffror också för det egna ledarskapet har Fogh Rasmussen alltmer axlat rollen som landsfader.
Å andra sidan har högerns framgångar skett till ett högt pris. Fogh Rasmussen har parkerat sin regering till vänster i välfärdsfrågorna och till höger i värderingsfrågorna. Man tävlar med socialdemokraterna om att lägga mest pengar på välfärd och med Dansk folkeparti om att vara mest dansk och fast i invandringspolitiken. Det sätter onekligen den danska framgångssagan i ett annat ljus.
Den svenska borgerligheten har varit föredömligt immun mot alla högerinfluenser som spelar på främlingsfientlighet. Det ska vi vara innerligt tacksamma för. Men det finns dessvärre inga garantier för att främlingsfientligheten inte tar sig in i riksdagen ändå – via sverigedemokraterna – efter nästa val.Så hur det än går i morgondagens val finns det alla skäl att följa utvecklingen i vårt grannland.

 Distraktioner 

Afsluttende partilederdebatter ligner fodboldfinaler, der står 1-1 ti minutter før tid: bolden trilles hyggeligt rundt og der sker absolut ingenting. Det skulle da lige være, at Khader nu peger  på Fogh – måske. Jeg sad  og faldt i staver  over den fantastisk lækre  lyssætning, de har fået i den nye  TV by. Kraftigt, men silkeblødt. Det minder om flashanlæg på de mest professionelle modefotos, det lavthængede  armatur over deres hoveder. Og har de mon også fået  nye, bedre  kameras ? De svælgede i nærbilleder, hvad der  er noget poppet  privateri. Men sådan skal det altså være. Endelig funderede  jeg lidt over, hvor eksalterede Kornbek, Barfoed og af og til Thorning er. Kan deres nerver  i virkeligheden holde til det politikerliv ? Khader virkede som en usikker maskine, ude af stand til at improvisere, tung, famlende og uelegant. Det er ikke godt, når man er  svag på “sakfrågorna”. Fogh mindede mig om Ol´Blue  Eyes – rutineret, perfekt  timing.  Jeg forlod showet efter 40 minutter. Lad os nu få det overstået………………….godt!
largeclick_Afslutningsdebat.jpg  

 Asger Aamund tør ikke stemme på Ny Alliance 

Endast ett danskt parti vill ha svensk invandringspolitik ja, comme ci comme ça , hvad er det egentlig Vestager vil ha´- bortset fra 24-årsreglen og tilknytningskravet væk ? Sydsvenskan´s Håkon Arvidsson fra RUC, der har noget nær monopol på at udlægge  Danmark, kan slet ikke vente til tirsdag med at konstatere “Pia Kjærsgaards nederlag”, så han er ude i god tid: “Nya vindar i Danmark“. Det er stadig højest beklageligt, at der ikke  råder skrivefrihed  i  hans  hjemlands presse, men de få der som han, nyder godt af den der er, er jo ligeglade. De kan ikke  rigtig se  problemet i at “forkerte meninger” holdes ude.

»Unge« ?

Brandbomber mod betjente på Nørrebro
Unge har kastet brandbomber mod politiet ved Blågårds Plads, hvor der blev ransaget efter terroranholdelse.
Politiet var i færd med en ransagning af en bolig nær ved Blågårds Plads, da det kom til uroligheder. 10-15 unge kom løbende mod politiet med tre brandbomber, som de slyngede mod betjentene. Ingen af brandbomberne, de såkaldte molotovcocktails, ramte.

Større styrke skulle beskytte betjente

Politiet var i gang med undersøgelser efter anholdelsen af en 22-årig, der tidligere på dagen blev anholdt for at opfordre til at tage danskere til fange i udlandet, så de kunne bruges til at gennemtvinge en løsladelse af to terrorfængslede. Politiken

 Hvad  var det så lige  oppositionen gjorde ved Danmark 1992-2001 ?

der har gjort den fortjent  til allerede at komme til magten igen ? Inden den – hårdt presset af befolkningen måtte indse, at det var den der var fortrop og ikke dem selv – og ombestemte sig. Dog uden at undskylde med ét ord. Endnu inden de  fulde  konsekvenser af deres  uansvarlighed  har åbenbaret sig    (dem vil man kunne  studere i fuldt flor Holland/Belgien og Midtengland indenfor det nærmeste årti) –  skal vi altså igen acceptere  disse  sidstedages hellige, besserwissere og skadevoldere som om ingenting  var hændt, skønt vi langtfra kan overskue effekten af hvad de har gjort?

Fra 1992 til 2004 er antallet af indvandrere og efterkommere steget fra 169.525 til 442.036. Langt hovedparten af disse kom under SR-regeringen.

Oppositionens bedste allierede, er folks  glemsomhed, uvidenhed og fantasiløshed. Jeres  børnebørn kommer til skulle leve med de fulde  konsekvenser af SR regeringen, hvis  cocktail af mereværd og inkompetence vil vise sig giftigere som tiden går. Denne blog vil råde  bod på glemsomheden efterhånden , og så længe  bloggen findes. Alle  deltagere  og støtter  af SR, skal blive mindet behørigt.

 Idag belyser vi det ved  et par casestories fra mikrokosmos – her fra et  helt upolitisk forum:
 

HJÆLP!! Jeg vil VÆK fra Nr. Bronx!!  
   

Af Zep    
 
 Er der nogle der kan hjælpe mig med at finde et sted at bo hvor der er fred og ro? Det er simplenthen blevet så utrygt og ”træls” at bo her siden at politiet ikke har turde komme her mere. Det er ikke kun skud og kniv overfald men også bare den almindelige risiko for at blive uvenner med nogle man bare ikke tør at blive uvenner med, som er skræmmende.

Man tør ikke påtale simple ting som: gider du ikke smide din skraldepose ned i affaldstønden eller din cykel ligger lige foran hoveddøren, eller din bil/gadevarer spærrer hele fortovet så man ikke kan komme forbi med barnevognen – så er man pludeselig et kendt ansigt og ens egen cykel og bil er nu væk/ridset/smadret/punkteret!

Jeg har været beskyttende og varm fortaler for de fremmede i lang tid, men kæresten gider ikke blive kaldt luder mere, og jeg har ikke 20 venner der vil slås. Så vi må flytte. (snøft -væk fra vores dejlige lejlighed)

Så har du kendskab til en lille lejlighed i Kbh. (max 5000) i rimelige rolige omgivelser uden lovløse socialbelastede boliger, hører vi meget gerne fra dig.

Hej, Zep.
 
 
Af Søren    
 
 
Jeg flyttede fra gellerup i århus for 6 mån. siden.. Der var 85 % indvandrere.. Om aftenen turde man ikke gå ud, og min nabo blev truet med en kniv, da han stod af bussen udenfor vores kollegie.. om aftenen så man ofte folk gå rundt om blokkene for, at se om de kunne komme ind. Engang var der nogen der ved højlys dag forsøgte at bryde ind, mens vi stod og kiggede på, og vi kunne jo ikke gøre noget. Bagefter kom de over til os og ville slås.. engang kom der en med en rottweiler og kiggede ind ad mit vindue, som stod åben, hvorefter han sagde at den kunne finde på at angribe mig.. Engang jeg kom cyklende var der en gruppe, der sparkede til min cykel og forsøgte, at skubbe mig af mens de råbte rasist, og de fulgtes med 2 voksende..

Jeg kunne blive ved og blive ved og blive ved…

Det er selvfølgelig ikke flertallet der opfører sig sådan, men det nytter heller ikke noget at vende ryggen til og blot sige at statistikkerne viser, at unge indvandrer i gettoerne ikke er mere kriminelle.. Og det nytter heller ikke noget at tage flere ind i landet, hvis de der i forvejen er der ikke er integreret.. Det er så uheldigt, at det går ud over danskere der gerne vil have en ægtefælle til landet..

Men det er jo blot min holdning..
 
 
 Af Sylle      
 
Synes også lige jeg vil blande mig, nu vi er igang.
Jeg er selv blevet overfaldet et par gange, dog er det primært sket i forstæderne, eller af folk fra forstæderne. Sidst var her i december, hvor min bror og jeg var på vej hjem efter en hyggelig julefrokost. Vi ser en gruppe mennesker der er højrøstede, men i god stemning (Anede vitterligt ikke at det var Fremmede©), så jeg råber “God Jul” efter de glade mennesker. Resultatet er at min bror og jeg bliver jumpet af 6 mennesker og bliver nærmest gennembankede. En “venlig” taxa chauffør stopper op og får stoppet kampen, men istedet for at ringe efter politi/ambulance, fører han sine fæller ind i bilen og kører væk med dem (???)
Resultatet: Jeg brækkede hånden, min bror fik hul i hovedet og hjernerystelse. Tak for i aften.

Så jo, der er et godt stykke vej at gå før vi kan kalde danmark et velintegreret samfund. MEN: Jeg har selv boet på Nørrebro, Østerbro, Valby, Farum og Frederiksberg, og ud af de steder må jeg sige at Nørrebro har været den mest tolerante bydel jeg har boet i overhovedet. Ud af de 4 år jeg har boet der, er jeg aldrig blevet overfaldet, jeg har aldrig oplevet at blive chikaneret som det bliver fremstillet, og de småracistiske tendencer jeg havde må jeg sige er blevet gjort til skamme. Dermed ikke sagt at alt er fryd og gammen. Der skal ryddes op i integrationen, men at pege fingre af folk med arabisk baggrund/muslimer er snævertsynet synes jeg.
Jeg kan personligt ikke vente med at flytte tilbage til Nørrebro, men jeg må nok lige vente lidt endnu indtil banken kan se at man faktisk godt kan leve af det der musik-halløj (Citat fra min bankrådgiver).. 

  
 Af Vagn   
 Jeg bor selv i et arabisk praeget kvarter tunesien og algeriet , men osse tyrkere og andre kulture praeger det.

Jeg maa sige at problemet er at om nok saa meget aabbensind man kommer med finder man efter et stykke ud af at mange af dem holder sammen som race og ser paa dig som Fransk (hvid hud) eller fremmed.

At det stoerste problem med racisme tilhoerer dem.

De unge boeller her griber sjaeldent til vaaben og er feje , de angriber i flok og det kan vaere en fordel, fordi de kun foeler sig staerke paa den hvis. Og saa ikke engang , sidste gang der en gruppe af boeller der rabte efter mig , “hey kom her man” gik jeg hen til dem og sagde” ok her er jeg hvad er der saa ? ” , de var Fem , men de undgik at se mig i oejnene og “nej , nej der er ikke noget problem”

En polsk kammerat som foruden at vaere et monster paa Banjo osse er et broed, havde et problem hvor hans kone blev slaaet paa gaden af en araber (der er flere tilfaelde omdagen her hvor afro-arabere slaar deres kvinder) , naah men her var det altsaa hans kone som ubevogtet var gaaet ud for at handle ind.
Min Kammerat regerede omgaaende ved at gaa hen og breakke armen (bogstaveligt) paa ham der havde gjort det og det er han blevet respecteret for siden blandt de andre arabere som siger goddag osv.

Problemet er at hvis du har flere Arbere som Raaber op og laver ballede hver dag saa overskygger de , de integrerede , som jo saa ikke gaar ind under begrebet araber
..For disse bestemte problemer opstaar oftest med folk af fremmed herkomst.

Problemet i Danmark der nok anderledes af kulturmaessige grunde , de ydereligtgaaende fredelige tendenser som danskere kulurelt har indeholder i sig selv en stiltiende vold , og for folk som kommer fra en kultur med stor fysisk glaede og sol og andre aeresbegreber ,
… Men saadan er det jo med kulturelle forskelle
Der staar I koranen og det gamle testamente at man skal respectere ,vaner og leve maader i andre kulture , men somsaa meget sagt – svaert at udfoere

Unge arabere skal ikke have lov til at haenge de skal uddanne sig og dyrke sport , men det her lyder det godtnok somom det er gaaet i extrem.
Jeg lagde ellers sletikke maerke til det da jeg var i kbh sidst ,men de leomler sku foerst og fremmest have nogle taesk.
Goe gamle noerrebro

Jeg kan ikke undgaa at enes med Macgyvers sidste post ,men en borgerlig regering er ikke det smarteste i verden.
Liberalisme er et fattigt svar som lader problemerne hobe.

Logicforum
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.