20
nov
Seneste opdatering: 21/11-07 kl. 1229
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Kanon-TV – Språk i förfall

Att kunna tala god svenska har alltid ansetts vara viktigt. Nu säger man i stället att det är häftigt att tala rinkebysvenka. Är det verkligen det?
Axess TV 

 »Tyvärr, svenskheten måste försvinna«

Inlägg nr 72

“Sven jag följer debatten i flera dagar och läsa dina dummaste
inlägg man kan se. Du ser ingenting positiv för vår fina stad Lands
krona. Om du anser att invandrarnas står för alla
kriminalitet, om Landskrona inte är en trygg stan tack vara
invandrarna så jag undrar varför du inte flyttar till ett
ställe där du inte kommer i kontakt med invandrare. Om du inte
acceptera albansk folk ?dans, inte somaliskt/kurdiskt musik och
dans, det verkar att du har svårt att ta emot andra kulturer.
Svenskhet tyvärr måste försvinna. Var realistisk och säg
sanningen att du har svårt att acceptera invandrargruppen. Är
det så Sven, tycker jag du ska flytta från L- krona och vi som
har positiva tankar att ändra staden till det positiva får
stanna kvar. Vi måste eliminera vissa faktorer som påverkar
integrationsfrågan annars vi kommer aldrig lyckas lösa
problemet.
Om vi går tillbaka till Katarinas inlägg, tror du att alla
svenskar ser negativt på invandrare? Tyvärr så har du alldeles
fel Sven. Att du inte passar dig i mångkulturellt samhälle så
finns andra som trivs.

Igball”

Vem tusan vill bo i Landskrona?

 »Blot en drengestreg«

 “I Sverige finns fortfarande öppenhet, tolerans, respekt och god vilja gentemot andra kulturer och därmed en grund för ett samhälle som inte bygger på motsättningar”  -se nedenfor. (Bandidos i Göteborg er iranere. En irrelevant detalje for GP)

Bombattentat mot åklagare i Trollhättan
En åklagare som lett flera utredningar mot grovt kriminella gäng utsattes i morse för ett sprängattentat i sin bostad. Explosionen hördes i stora delar av Trollhättan men ingen människa skadades.
– Det är ingen slump att hon utsätts. Det är någon som vill markera mot henne och rättssamhället, säger polisens presstalesman Björ Blixter.
 
15 procent av alla åklagare hotas
Under den senaste tiden finns inga liknande händelser i Västra Götaland
– Det är väldigt sällsynt och det känns som en upptrappning. Det är en känsla av att man inte viker undan för oss.
Polisens tekniker var på morgonen på platsen för en teknisk undersökning. Vid lunchtid hade polisen ännu inte gått in i huset. Bombtekninker fanns på plats för att säkert bekräfta att det inte finns fler sprängladdningar på platsen. Brottsmisstanken är grovt olaga hot och grov allmänfarlig ödeläggelse.

Bombattentat mot åklagare i Trollhättan og Angrepp på hela rättssamhället
 
 
»Oj oj, det låter väl farligt! «

 svensk presse er uendelig leverandør af Politiken artikler anno 1995. En dag er der vel nogen der tager pressstödet på en halv mia. og momsfritagelsen fra dem. Svenskerne  ønsker sig intenst nogle  andre aviser, nogle der beskriver  virkeligheden og tillader læserindlæg med fri debat,  en svensk  Jyllands Posten. Helsingborgs Dagblad  tilhører en forgangen tid:

Kulturkamp på danska skall förstås bokstavligen, som en kamp mellan det danska och det ”främmande”.
Regeringens stödparti Dansk Folkeparti älskar att använda Sverige som ett skrämmande exempel. I Sverige finns fortfarande öppenhet, tolerans, respekt och god vilja gentemot andra kulturer och därmed en grund för ett samhälle som inte bygger på motsättningar. Där finns inget stort behov för att demonisera oskyldiga grupper under yttrandefrihetens täckmantel. Den svenska Muhammed-krisen var ynklig jämfört med det kaos vi duktiga danskar lyckades skapa över hela världen.
Det som kommer utifrån kan i Sverige fortfarande ses som en resurs och inte bara som en börda. Ojoj, det låter väl farligt!

Den danska kulturens reservat

Sverigedemokrat slutar
Sverigedemokraten Rickard Kling slutar med politiken och lämnar kommunfullmäktige. Orsaken är ett antal hot mot såväl honom själv som hans familj.
 Rickard Kling, till vänster, lämnar politiken och kommunfullmäktige. Karl-Rune Krig är osäker på vad som händer med partikollegans mandat.
 
I valet förra året valdes Rickard Kling från Sverigedemokraterna in i kommunfullmäktige i Motala. Tillsammans med partikollegan Karl-Rune Krig har han där en vågmästarroll.
Men nu lämnar Rickard Kling politiken. För Motala Tidning berättar han om ett stort antal hotelser han fått under en lång tid. Hoten har blivit allt grövre och även riktats mot Rickard Klings familj.


– Allt kom väldigt plötsligt. Jag bestämde mig
i går (läs fredag), men jag har funderat på det ett tag. Jag vill gärna behålla mitt jobb, min familj och min släkt, säger han.
Att han skulle få visst motstånd när han ställde upp i valet för Sverigedemokraterna hade Rickard Kling räknat med, men att det skulle röra sig om grova hot hade han inte förberett sig på.
– Alla är ju inte av samma uppfattning så lite motstånd hade man väl väntat sig, men inte det här. Nu lägger jag ner politiken helt och hållet. Skulle vi få se demokratin återupprättas i det här landet så kanske jag kommer tillbaka, säger han.
Partikamraten Karl-Rune Krig fick veta om avhoppet genom media. Han har känt till hotelserna mot Rickard Kling, men visste inte att det gått så här långt.
– Vad som händer nu vet jag inte. Det fanns fler namn angivna vid valet, men det var på blanka valsedlar. Hur det blir med dem vet jag inte, säger han.
Rickard Kling var även distriktsordförande i partiet, en post som nu vice ordförande får ta över. Vad som däremot händer med partiets mandat i kommunfullmäktige är mind-re klart.
– Vad vi känner till finns det ingen ersättare. Den stolen får nog stå tom, säger sekreterare Liselotte Lundvik.
Sverigedemokraterna i Östergötland har tidigare tappat medlemmar på grund av hot. Även distriktets förre ordförande, liksom sekreterare, ska också ha avgått på grund av det.
– Politiker från Sverigedemokraterna är också folkvalda. Jag tycker att de etablerade partierna ska agera och visa att det här inte är rätt, säger Liselotte Lundvik.
 
 Snurrigt i fullmäktige

Rickard Klings avhopp rör om i Motala kommunfullmäktige.
Två personer som fått röster kommer att erbjudas platsen. Om ingen av dem tar den får fullmäktiges ordförande Nils-Ingvar Graan (kd) en avgörande roll.
Rickard Kling måste formellt avsäga sig sitt fullmäktigeuppdrag i Motala. Efter det blir det upp till länsstyrelsen att se vem som ska erbjudas hans plats.
Vid valet förra året fanns bara Rickard Klings namn med på Sverigedemokraternas valsedlar. Men ytterligare tre namn skrevs dit av olika väljare. På så vis fick Karl-Rune Krig ett mandat i fullmäktige.
De två andra personerna som fick sina namn ditskrivna kommer att erbjudas Rickard Klings plats.
Skulle ingen av dem vilja ha mandatet kommer platsen att vara tom. Det skulle skapa en intressant politisk situation i Motala. I nuläget har nämligen de två Sverigedemokraterna en vågmästarroll eftersom Nystart Motala har 28 platser och oppositionen 27 stycken.
– Då uppstår ett jämviktsläge. Röstar Sverigedemokraten med oppositionen blir situationen 28-28. I ett sådant läge har jag som ordförande utslagsrösten och jag kommer att rösta med Nystart Motala, säger Nils-Ingvar Graan.

Motala Tidning

Karen Jespersen: “Har Sverige ytringsfrihed”:

 Berlingske Tidende, lørdagskommentar, 19 feb, Indland.
Har Sverige ytringsfrihed?

Resultatet af det danske folketingsvalg har sat gang i klicheerne hos svenske medier og politikere. Ordet ”fremmedfjendsk” går igen over hele linjen. Ikke kun ”de blonde højrepopulister” i Dansk Folkeparti er fremmedfjendske. Det er Venstre også. Socialdemokraterne ”fiske i snavset vand” og ligger under for befolkningens skræk for de fremmede. Partiet har tabt sin sjæl og sat sine idéer over styr.Mens den politisk korrekte elite fyrer disse salver af, er kendsgerningen, at den svenske befolkning i høj grad ser problemer ved indvandringen, specielt fra muslimske lande.
– Men i modsætning til Danmark bliver debatten undertrykt i Sverige – ofte med ret hårdhændede midler.En ny undersøgelse fra et tyske analyseinstitut viser, at svenskerne endda ligger i top blandt de europæiske befolkninger, når det gælder en kritisk holdning til muslimer. Hele 75 procent giver udtryk for denne holdning.Hvad dette tal mere præcist dækker over, kan være svært at vurdere. Men man kan vist roligt tage det som udtryk for, at der er stor afstand mellem eliten og folket i Sverige.En stor del af befolkningen oplever at indvandringen har været så stor, at integrationen ikke har kunnet følge med. Resultatet er en kraftig opsplitning med stadig flere kulturelle og etniske parallelsamfund.

– Det kan man konstatere i Malmø, hvor svenskerne om få år vil være i mindretal. Denne udvikling svækker det fællesskab og den samhørighed som er selve velfærdssamfundets fundament.Men de svenske medier og politikere har vedtaget, at disse problemer ikke findes. Hvis der er problemer, er det i hvert fald alene svenskernes skyld. Og hvad er der overhovedet at værne om? Glæden over at være svensker afvises som nationalistisk indskrænkethed. Man kan oven i købet opleve, at indvandrernes kultur som sådan bliver fremhævet på bekostning af svenskernes:

– Da den socialdemokratiske integrationsminister, Mona Sahlin sidste år i en moské talte til det Kurdiske Rigsforbund med håret tildækket på islamisk vis, sagde hun blandt andet, at mange svenskere er misundelige på indvandrerne, fordi de har en kultur, en historie, noget der binder dem sammen. Svenskerne har kun midsommeraftenen og sådanne fjollede (töntigga) ting. Mere uhyrlig og uhyggelig kan den kulturelle selvfornægtelse dårligt blive.Man kunne måske forvente, at denne elite af mediefolk, akademikere og politikere ville gå i dialog med befolkningen på god demokratiske vis. Men det vil den ikke. Man ved nemlig bedre og skal derfor retlede det folk hvis dømmekraft, man har dyb mistillid til. Denne autoritære tankegang, der afspejler sig i den svenske elites oplevelse af sig selv som ”den gode hyrde”, er blandt andet ætsende beskrevet af den tyske forfatter Hans Magnus Entzenberger i bogen ”Åh, Europa!” tilbage i 80’erne.

– Den politiske redaktør ved Aftonbladet, Helle Klein, har sagt det sådan her: ”Hvis debatten skal handle om, at der findes et problem med flygtninge og indvandrere, så vil vi ikke have den.”At det forholder sig sådan fremgår ret tydeligt, når man læser svenske aviser. Andre kilder beretter da også om mennesker, der har svært ved at komme til orde. Det gælder de få professorer og andre eksperter, der har beskæftiget sig kritisk med indvandringens konsekvenser for det svenske samfund: Det er folk som Lars Jansson, Bo Södersten, Anders Johansson, Kajsa Ekholm-Friedman og Jonathan Friedman. Men også almindelige borgere kan blive udsat for nidkær forfølgelse og sågar miste deres arbejde på grund af ukorrekte meninger.

– I den seneste tid er jeg stødt på tre oprørende eksempler:Allan Jönsson, arbejder på fabrikken Höganäs Bjuf, er to gange blevet valgt ind i den faglige klub af sine arbejdskammerater. Men begge gange har den lokale afdeling af Industriforbundet i Helsingborg besluttet at fratage ham dette tillidshverv, fordi han er medlem af Sverigsdemokraterne, der er et parti, der minder om Dansk Folkeparti. Når folket tænker forkerte tanker, må systemet fra oven sætte det på plads. Arbejderne bliver kaldt naive og uvidende, fordi de ikke kan se, at Sverigsdemokraterne står for mørkets kræfter.
– Björn Hammarbäck følte sig presset til at gå af som formand for Socialdemokratiet i Fagersta Kommune og forlade partiet. Han havde skrevet en artikel om, at det lokale sygehus kunne være blevet bevaret, hvis man havde haft nogle af de penge til rådighed, som indvandringen koster det svenske samfund. Det udløste et voldsomt røre med krav om hans afgang. Men udslagsgivende var det, at der blev fremsat trusler mod hans datter, som politiet vurderede som reelle og alvorlige.
– Richard Jomshof, der er gymnasielærer, har nu for tredje gang mistet sit arbejde, fordi han er medlem af Sverigsdemokraterne og redaktør af partiets blad. Gymnasiets leder siger, at det bliver svært at finde en lige så dygtig lærer, og at de elever, han underviste, var 100 procent tilfredse. Men andre udefra protesterede: Ungsyndikalisterne besatte det lokale han skulle undervise i. Socialdemokratisk Ungdom samlede underskrifter imod ham, og Ungmoderaterne mente, at det var bedst, at han forsvandt. Den form for iscenesat ”folkelig protest” ser man ellers mest i totalitære samfund.
– Da integrationsminister, Mona Sahlin blev spurgt til sagen sagde hun, at hun også havde reageret, hvis hendes børn havde en lærer, der var sverigsdemokrat. ”En lærer i samfundskundskab er ikke troværdig, hvis han i fritiden vil smide udlændinge ud af landet og derefter i undervisningstiden arbejde efter læreplanerne”, sagde hun til den lokale avis, Sydröstran.
– Hele denne holdning til ytringsfrihed drejer sig ikke om, hvor vidt man er enig eller uenig med Sverigsdemokraterne eller andre. Det drejer sig om retten til at føre en åben samfundsdebat uden at risikere at få sit liv ødelagt af systemet.Selvfølgelig er der formel ytringsfrihed i Sverige. Men noget tyder på, at den reelle ytringsfrihed er skræmmende mangelfuld i vores naboland.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x