21
nov
Seneste opdatering: 22/11-07 kl. 0610
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 The state of Israel embodies the last, best chance for the Islamic world to come to terms with the modern world. Received wisdom in the foreign ministries of the West holds that relations with Muslims would be ever so much easier without the annoying presence of the Jewish state, which humiliates the Muslim world. Just the opposite is true. The Israeli presence in the territory of the ancient Jewish commonwealth, on land that once belonged to the Dar al’Islam, offers the single, slender hope for the future of the Muslim world, precisely because it constitutes a humiliation. The premise of Western policy is to tread lightly upon Muslim sensibilities. That is an error of first magnitude, for Muslim sensibilities are what prevents the Islamic world from creating modern states. Islam cannot produce the preconditions for democracy in the Western sense out of its own resources.

Asia Times

»Helvedes folk – om deltagelse i kuffârs højtider«

sunnilinks  via  islamisk.dk forfattet på en slags  dansk, der ser  ud til at gå rigtig dårligt  i spænd med arabisk,  ja det er nærmest “kontraindiceret”. Et blandingssprog af Landsberg fængslet 1924 og L. Ron Hubbard:

 Hvad angår mushrikîns (polyteisternes) højtider, så kombinerer de forvirring, fysisk begær og falskhed, der er intet i disse højtider som har nogen religiøs fordel, og den korte glæde man oplever ved at deltage i disse højtider (fx jul, nytår) ender kun i smerte. Derfor er disse højtider falskhed og at bevidne dem er deltagelse i dem. […]

Dette er en klar indikation på at Profeten (sallâ Allâhu ‘alaihi wa sallam) forbød sin Ummah (Nation), at fejre kuffârs fester, og han kæmpede for at udrydde dem med alle midler. Faktum er, at bogens folks har eksistensret, men det betyder ikke at deres fester er accepteret, eller at de skal bevares af denne Ummah, ligesom resten af deres Kufr og synder er uacceptable.
Sandelig gjorde Profeten  en stor indsats, for at beordre sin Ummah til at være forskellig fra dem (kuffâr), på mange områder som er mubâh (tilladte), og i mange aspekter af ‘ibâdah (tilbedelse), så det ikke ville lede dem til at efterligne dem i andre affærer. Det at være forskellig, er at sætte en barriere i alle aspekter, fordi jo mere du er anderledes fra helvedes folk, desto mindre er chancen for at du handler ligesom helvedes folk.

 »Svenske  borgerlige  har tabt  enhver forbindelse med  virkeligheden«

Daniel Nord, nuvarande ersättare för moderaterna i Södra innerstadens stadsdelsfullmäktige i Malmö, meddelar idag att han lämnar moderaterna för att ansluta sig till sverigedemokraterna.

– Under min tid i moderaterna och Muf har jag lokalt förespråkat en kritisk hållning till bland annat mångkulturalismen och Malmös roll som asylstad. Den oansvariga invandringspolitiken har redan skapat problem, som i framtiden kommer få oöverskådliga konsekvenser, vilket naturligtvis oroar mig. Mina åsikter har vunnit internt gehör, men tyvärr har det stannat där. Jag förstår nu att mitt arbete för en mer konservativ politisk inriktning ej bör bedrivas inom moderaterna och “Alliansen”, då dessa för alltid har lämnat sina ursprungliga värderingar bakom sig. Jag lämnar därför de nya moderaterna och Alliansen, för att istället gå med i Sverigedemokraterna. Ett parti som idag står ensamt i kampen för att försvara gamla moderata ideal såsom familjen, försvaret, den svenska kulturen och Sveriges självständighet.

– Asylpolitiskt har de etablerade partierna förlorat all verklighetsförankring. Sverige bör naturligtvis även i framtiden bedriva en human och värdig flyktingpolitik, men i avsevärt mindre omfattning än idag. Annars finns en uppenbar risk att vi inte klarar av finanseringen av socialförsäkringssystemet vilket isåfall innebär att vi mister alla möjligheter att ta hand om några människor alls, oavsett vilken bakgrund de har eller vilken hotbild som finns mot dem.

Moderat bliver  Sverigedemokrat

 Ambassadør Magnus  Wernström  bliver belært  fra Teheran

den nye svenske  ambassadør i Teheran Magnus Wernstedt  er ikke uvillig.  Ånden er redebon og menneskerettighederne i Sverige kan ikke kritiseres nok. Diplomat til fingerspidserne og lidt til.  Med forbehold for at mullaherne´s stik-i-rend-drenge er fulde af løgn. Wernströms samarbejdsvillighed får ingen presse  hjemme i Sverige.

Iran Criticizes Violation of Human Rights in West

Iranian Foreign Minister Manouchehr Mottaki blasted deteriorated conditions of human rights in the western countries, saying that Tehran has already compiled and sent a report to the United Nations on the different cases of the violation of human rights in the West.
 
 Mottaki made the remarks in a meeting with Sweden’s incoming ambassador to Tehran Magnus Wernstedt here on Wednesday, a statement released by the Foreign Ministry’s Information and Press Bureau said.

Further in the meeting, the Iranian top diplomat viewed the two countries’ relations and cooperation as good, and voiced Tehran’s preparedness to promote political and trade cooperation with Stockholm.

“We welcome serious and real talks with Sweden as the two countries can have good discussions about issues of mutual interest,” he said.For his part, the Swedish envoy voiced pleasure in his mission in Iran, and said that his country attaches much significance to cooperation and trade ties with the Islamic Republic.

Elsewhere, Magnus Wernstedt stressed the importance of dialogue between Islam and the West, and hoped that the two countries’ relations would further develop.  Iran News Agency

Iran Executes Two Homosexual Boys   BBC Execution of a teenage girl in Iran  IRAN – Photo of Kurdish Executions wins Pulitzer Prize & The Islamic Republic television interrogating “criminals” right before execution

2998.jpg

 Britain’s Muslim Clerics Command Secret Militias

Now that radical imam Abu Hamza is a convicted felon and probably will be extradited and face terror charges in the United States, clerics from other mosques are finally coming forward to tell the world how Hamza sent teams of young supporters — his own private militia — in Britain with orders to takeover other mosques. Several clerics told stories of being threatened by gangs claiming to be members of Abu Hamza’s Supporters of Sharia group. Some of the clerics were beaten inside their own mosques, and worshippers were bullied into finding new places to pray — and the police refused to intervene, they claim.

One police official, under condition of anonymity, said that law enforcement executives in Britain were overly cautious about their interaction with Muslim leaders and their mosques. He claims that several radical Islamic clerics possess their own private militias — fully armed and operating in total secrecy.

Police came underfire when they swarmed one mosque with search warrants in hand. To their credit they uncovered a cache of weapons, forged identity documents and recipes for chemical weapons such as the highly dangerous Ricin; all of it hidden in the mosque.

The stash of equipment included chemical warfare protection suits, or NBC (nuclear, biological and chemical) suits, as they are technically known. British detectives believe the equipment and weapons were being used in terror training camps located somewhere within the United Kingdom.

Abu Hamza wanted to acquire more places where he and his lieutenants could indoctrinate a new generation of followers and send them off to terror training camps abroad.

Even some of his own followers became disenchanted with his tactics. They described how he was more like a Mafia godfather than a religious leader in dealing with anyone he believed defied him. Two rival imams in London claim they were hospitalized after being attacked, and they complained that Scotland Yard practically ignored their assault complaints.

In one of his sermons, heard by the jury during his London trial, Abu Hamza bragged about how his violent tactics bore fruit. He said, “If the people know you are firm, they will back down. They all back down.”

His silent rein of terror began in the late 1980s when he became a member of a group of Algerian-born radicals trying to take over the Central London Mosque.

Fazli Ali, 66, the former estates manager there told the London police: “Hamza and his cronies threatened me several times. I was head of security but they even threatened to kill me. Ours was a peaceful place but he wanted to turn it into a political arena.”

The religious leaders eventually evicted and banned Hamza from their mosque. But Hamza, determined to be an Islamic leader to be reckoned with, sought out more vulnerable mosques and mainstream Islamic organizations around Britain.

These newly infiltrated mosques provided Hamza with recruiting centers ripe with potential radical Islamists. They also were used to raise money which is believed to have funded terror operations and training for new recruits. There were also criminal operations such as producing bogus welfare claims and cloning credit cards.

It was from their mosques that over 100 immigrant Muslims and British-born Islamic converts were sent to Middle East locations where they attended al-Qaeda training camps. British officials including those within MI5 conceded that they don’t know what happened to these men sent for training. They believe some may have been killed in combat or suicide bomb attacks, with most disappearing like a wisp of smoke.

According to one news story in the Sunday Times of London, Imams reported what was happening to police, but say that senior officers were reluctant to interfere in the internal affairs of mosques. Some imams sued Abu Hamza in the civil court hoping to stop his plans, but they found the cases too costly and the court proceedings dragged on and on. Most of Hamza’s rival clerics were just too frightened to buck his associates who acted as his private militia in the middle of London.

Terrorism experts in the US believe similar situations exist in mosques across the country and political correctness prevents federal and local law enforcement from singling out and investigating — including infiltrating — these religious facilities.

For instance, several US senators have voiced concerns that the US Bureau of Prisons uses the Graduate School of Islamic and Social Sciences (GISS), which is under investigation for possible funneling of money to terrorists, and the Islamic Society of North America, which has board members with terror links.

Blackhillsportal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x