22
nov
Seneste opdatering: 23/11-07 kl. 0507
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

nur Mathematik. TV 2:

Hvor er Danmarks Zlatan?

Danmark mangler fodboldtalenter – men alligevel kommer en lang række spillere med indvandrerbaggrund aldrig i betragtning til de udvalgte hold.”Rigtig mange af dem, der kunne være blevet til noget, bliver tabt meget hurtigt,” siger sociolog Søren Østergaard, der har forsket i frafaldet af unge i dansk fodbold.Dansk Boldspil Union har nemlig ikke integration på dagsordenen. Og derfor går der lang tid, før vi ser en dansker med anden etnisk baggrund i den rød-hvide trøje.I vores naboland er situationen en helt anden. Bosnisk-kroatiske Zlatan Ibrahimovic er blevet nationalikon i Sverige. Og i dag er hver fjerde spiller på de svenske landshold indvandrer.   TV 2 Sport

TV 2 regner forkert. De opgiver  Statistiska Centrabyrån´s tal for “femten procent utrikesfödde”, men nu er det jo ikke  60 årige  tyrkere, der er fremtidens  landshold. Allerede  i 2005 var bruttoindvandrerandelen inkl efterkommere i Sverige  1.8 mio – 20 %, og muligvis endnu flere  unge  i den fodboldspillende  alder. Hvorfor  gøre det så svært ? Der er omkring  3 gange så mange kandiater at tage af. TV 2 solstrålehistorie  forbigik selvklart helt de groteske  disciplinproblemer, der til stadighed  kan læses om i aviserne, hold der udelukkes.

(Tallene  med forbehold for  den herskende uenighed)

 Soaring Hepatitis B rates blamed on migration

The number of people with chronic hepatitis B infection has nearly doubled over the past five years, a UK charity has revaled.A report by the Hepatitis B Foundation UK, entitled Rising Curve: Chronic Hepatitis B Infection in the UK, suggests that the rise from 180,000 cases in 2002 to 320,000 cases is directly linked to increasing immigration.

Hepatitis B causes death from cirrhosis or cancer of the liver and is a blood-borne infection.Although levels of the infection have traditionally been low in the UK, experts are concerned by the numbers of migrants coming from countries where it is endemic and have called for a widespread vaccination programme to limit the extent of its spread.

Times  Online og Netdoctor.uk

 Dagens BØH !

Sydsvanskan – i folkemunde “Aylsvenskan“:

Sydsvenskan___Nyheter_dygnet_runt___Sydsvenska_Dagbladet_Snllpo_22_11_2007_19_02_31.jpg

 Mer desinformation om dansk politik
 TT rapporterar idag om att Dansk Folkeparti…ser sin maktbas vittra sönder, dels på grund av regeringens flirt med oppositionen (över skattefrågorna, Grues anm.) men också genom att det nu finns ett andra potentiellt stödparti, liberala Ny Alliance.

Grue

Verden vil tages ved næsen 

og have tømt sine lommer. Et stressometer i gult plastik og en bog af L. Ron Hubbard. Helt ærligt altså……..(foto Snaphanen – stresset)

P1040440.JPG

Britain is a failing state

Theodore Dalrymple
No Security
Britain is failing in its most basic duty to its citizens.
20 November 2007

For millions of its inhabitants, Britain is a failing state. It assumes responsibility for education and health care without regard for results; and it fails in its most basic duty, to ensure that its inhabitants can go about their business with reasonable security.

A recent incident—the assault of a 96-year-old man—has brought home to the British public just how little it can rely on the state for protection. The assailant, 44, was frustrated that the elderly man was in his way as he tried to board a train. Shouting “You bastard!,” he punched the man in the face, blinding him in one eye. The attack occurred in full view of many other passengers, and a closed-circuit television camera captured it as well.

Police subsequently apprehended the man, who claimed that the 96-year-old had attacked him first. It would be difficult to imagine a more brutally unfeeling and egotistical crime or more cynical self-justification. It is extremely unlikely that the guilty man is a model of kindness in his other human relations.

The judge in the case, however, said that sending the man to jail would “do nothing to protect the public,” and therefore sentenced him to just three years’ probation. How he came to the opinion that requiring the perpetrator to have a brief chat once a week with a probation officer would achieve this objective is a complete mystery. As the judge himself conceded, “a significant prison sentence would well be justified,” and the charge was such that he had the power to sentence the guilty man to life imprisonment.

The very next day, fittingly enough, the government released figures revealing how probation endangers the public. Over the previous year, serious offenders who had been released from prison early and placed on probation committed at least 83 murders and rapes, a significant portion of the national total. Given the extremely low arrest rate for reported crimes of violence in Britain—and bearing in mind that one-half of all crimes are not even reported—the real figures for violence committed by serious offenders placed on probation after early release from prison must be significantly higher.

The train assault case was also a perfect illustration that, in the absence of proper sentencing, surveillance by CCTV cameras is perfectly useless and merely a form of official voyeurism. If a man can attack and seriously injure a 96-year-old without excuse in front of many eyewitnesses and a CCTV camera, yet receive what amounts to no punishment at all—he was even seen smirking as he left the court—who can blame the public if it concludes that the British state lacks legitimacy?

Theodore Dalrymple, a physician, is a contributing editor of City Journal and the Dietrich Weismann Fellow at the Manhattan Institute. His most recent book is In Praise of Prejudice: The Necessity of Preconceived Ideas.

City Journal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x