4
dec
Seneste opdatering: 5/12-07 kl. 1035
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fødselsdagsreception i DF´s  gruppeværelse på Christiansborg

Fotos © Snaphanen
Krarup_reception_041.jpg
Krarup_reception_036.jpgKrarup_reception_012.jpg
 

 Respekt : “Fitta’, ‘hora’ och ‘fuck you”

Skrap kost i et feministisk halvmatriarkat. Hvad siger  Drude Dahlerup i Stockholm til “dialogen mellem kulturer ” ? 

“Fuck you”, var bland det lindrigaste den nittonårige killen skrek åt poliserna eftermiddagen den 29 juni i år. De två poliserna kom till von Rosens väg på utryckning och mötte ett gäng killar som stod utanför porten. Bland dem nittonåringen. Han söker polisernas uppmärksamhet, berättar en av dem. “När han får detta tar han sig mellan benen och gör en ‘juckande” rörelse mot mig”, säger hon i sitt förhör.

Poliserna struntar blankt i nittonåringen och går in i porten för att göra sitt jobb. Efter en timme kommer de ut. Då är deras bil nerklottrad med röd
färg och två däck punkterade. Då ringer de på kollegor för att bli hämtade, och efter en bärgningsbil. Gänget står kvar utanför porten och är fortsatt stökiga. Nittonåringen “…skriker upprepade gånger ‘fitta’, ‘hora’ och ‘fuck you’ till oss” säger polisen.
Sexattackerade kvinnliga poliser


National anthem ‘not inclusive’

Some of the words of the national anthem are not “inclusive” and might need replacing, the ex-minister leading a citizenship review for Gordon Brown has suggested. Former attorney general Lord Goldsmith said there was a problem with later verses of God Save the Queen and that some people were arguing for a change. “There’s some problem with part of it absolutely,” he told Sky News. “Part of it is not actually that inclusive but that’s if you go onto the later verses. Some people have suggested we might think about whether there are different words that might be put in place which would be more inclusive.”

News.UK

»20 elever polisanmälda av rektor för nazihälsning«

Der er noget gribende forrykt over det hele. Man ser for sig  lærerne  stå og gysende fotodokumentere 12-14 årige  børn og  bagefter  pudse  politiet på dem. Det  blir´kostbart for poderne,  når  moder  stat HMF- banker dem på plads :

Tonåringarna ställde sig mitt på skolgården och gjorde nazihälsningar. Nu har ett 20-tal elever på Dammfriskolan i Malmö polisanmälts för hets mot folkgrupp. Vittnen till händelsen blev skolans rektor och två lärare, som dokumenterade allt med hjälp av sina mobiltelefoner. Skolledningen lägger locket på.

Det var i fredags, den 30 november, som ett flertal elever ställde sig på skolgården och började göra nazihälsningar. Händelsen inträffade vid lunchtid och flera andra barn på skolan såg vad som hände. Eleverna som nu är misstänkta för hets mot folkgrupp går på högstadiet. De allra flesta har fyllt 15 i år och är därför straffmyndiga. Utöver nazihälsningar ska några också ha skrikit Heil Hitler och Sieg Heil.

 Två lärare, som blev vittnen till händelsen, fotograferade eleverna med hjälp av sina mobiltelefoner. Och någon lärare filmade dessutom hela händelsen. Skolledningen vände sig efteråt till polisen och lämnade även över bilderna och filmen. Polisen har nu upprättat en anmälan med misstanke om hets mot folkgrupp.

Skånska Dagbladet 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x