20
dec
Seneste opdatering: 21/12-07 kl. 1232
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 Julen och svårigheterna för mig som muslim

Julen är en stor högtid i Sverige, men skolan respekterar inte andra religioner under december månad.
Själv är jag muslim och vill inte delta i julfirandet. Det har folk svårt att förstå, jag kan förstå dem till en viss del. Jag känner mig kränkt när jag ska bli tvingad att sjunga julsånger i skolan eller att vara med på något som har med julen att göra. De flesta tror att det handlar om avundsjuka för att jag inte får julklappar men jag firar ramadan och då får vi muslimer presenter från varandra, ungefär som julklappar.
Men skolan tillåter inte mig att fira mina högtider som till exempel ramadan, jag skulle vilja vara hemma från skolan och vara med familjen. Hela svenska samhället borde bli lite bättre på att förstå min och alla andras, som inte är kristna, situation. Jag har till och med blivit hotad att få IG om jag inte ställer upp i luciatåget, men musikläraren ändrade sig sen.
Det är ett bra exempel på hur julen påverkar oss andra. Ett IG kan göra så att jag inte kan komma in på gymnasiet som jag vill, och det kan påverka mitt liv. Det är nästan samma sak som rasism, att jag inte får jobb för att jag är muslim.
Men det hade varit mycket bättre om skolan hade haft större förståelse för oss andra.

Basim Muhammed, Hela Gotland

Sverige´s generøse bidrag til muslimsk terror

i Thailand hedder Katsuri Mahkota, “seperatistleder” og bor på 20 år i  Göteborg. I Sydthailand myrder hans  terrorister  5 civile  hver dag, helst skolelærere. Skolerne  brændes  ned, undtagen de  muslimske, men det kender svenskerene kun alt for godt hjemmefra  allerede. Indtil videre er 2500 mennesker dræbt  på tre år. Sprængt af  vejbomber, skudt ned, korsfæstede, halal slagtede.

Tidligere  var det muslimske GAM guerilla fra Indonesien, der opererede  fra sit  hovedkontor i Stockholm. Idag bruger de  nødmidler  til Tsunamihjælp til at oprette  shariapoliti i Aceh. Det er det, man kan have imod  godgørenhed i politik, at den aftedkommer  ondskab. Om  svenskerne  hovedsageligt  er godlidende  eller  idioter,  må læseren afgøre.

Kosovo, Sydthailand, Bradford, Birmingham, Berlin, Antwerpen, Lille, Amsterdam – Malmø, Landskrona, Södertälje……….. Se  SVT´s reportage, der ikke var meget for at identificere  “seperatisterne ” som det de er, muslimske  terrorister. Sverige vil uvægerligt en dag  komme til at smage den medicin, de selv fremstiller. Her menes –   i højere  grad  end den allerede længe har været   mærkbar. Mangler  man fantasi til at forestille sig det, kan  man fornemme voldelighedernes  skala  ud fra denne  artikel: Hver fjerde unge muslim i Tyskland er parat til at begå religiøs vold. Det samme vil være tilfældet i Sverige.

Søren Krarup: Staten Fyn 2087

Selvom han siger han ikke er, er Krarup er  antagelig politiker nok til at vide, at der ikke  rigtig er  noget brugbart alternativ til et en muslimsk løsrivelse i Kosovo. Det bliver stygt ligegyldigt hvad. Men han har helt ret i at bringe  det principielle frem. Meget mere  nærliggende er er  Malmø, der netop  i disse  år  får flertal af indvandrere, og af muslimer i al fald i vore  børns  levetid. Jeg gætter på maksimalt 20 år. Den muslimske republik Malmø for den anden ende af broen, hvad behar Ritt-det-er-ikke-mængden-det-kommer-an-på-Bjerregaard ? ……… JP
 

»There is no remedy against civilizational failure«

The long, slow, sickening disintegration of the Muslim Middle East requires a doggedness, detachment and appreciation for tragedy that no leader in Washington presently possesses. The scriptwriters at the Pentagon debate two versions of a prospective happy ending, but the ending will not be happy; it will not even be an ending, for there is no remedy against civilizational failure. As usual, Americans will have to learn the hard way.

Spengler :  Iran –  The wrong options on the table

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x