28
dec
Seneste opdatering: 1/1-12 kl. 0508
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

en  af årets vigtige  artikler. Tåler  genlæsning her ved udgangen af 2007 :

Abusing European Generosity
This growing movement of populations now came to encompass not only adventurers and seekers of new economic opportunities, but also increasing numbers of “political refugees,” some of whom were genuine asylum seekers from their oppressive regimes at home. Many others, however, abused the generosity, concern for human rights, and openness of the West to escape “justice” in their own countries or to use their countries of asylum as launching pads for political struggle against their home regimes. Eventually, some of these immigrants would turn against their adoptive countries and launch terrorist campaigns against them.
These new immigrants, who for the most part gained local citizenship after the requisite period of residency, which varies from one country to another, soon began to have an impact on their adoptive countries in different areas:
1.    Under the humanitarian heading of “family reunion,” they secured immigration rights for many of their relatives back home, thus markedly increasing their numbers; for many of the radical Muslims, this has become a sort of “soft Jihad” to encourage Muslim immigration into their new adoptive countries in order to increase their influence through sheer numbers.
    2.    Due to their social and religious needs, they constructed Muslim communities in certain localities throughout Europe, where their numbers created local majorities that no candidate for elective office could ignore; the growth of these communities required the construction of mosques and Muslim cultural centers, part of which were and remain innocent houses of prayer, but others grew into secret lodges of subversion and undercover calls for incitement and recruitment of radical youth.
   3.    Muslim communities, side-by-side with their irreproachable cultural activities, soon also engaged in illicit avenues of civil disobedience and sometimes in radical incitement against the state; as a result, prisons in Europe are saturated with Muslim inmates out of proportion to their percentage in the general population.
4.    Muslim communities have imported the Middle Eastern conflict into their host countries, with attending acts of violence and unbridled anti-Semitism toward local Jewish communities which had otherwise lived peacefully except during the Holocaust interregnum.
5.    Some European Muslim leaders make no secret of their intent to change Europe to their tune, not to adapt to it. They demand, and in some cases achieve, in the name of multiethnicism and multiculturalism, their own school systems, in their own native languages, financed by the host state and, in the long run, to its own detriment.
6.    European countries have adopted multiculturalism, and increasingly multilingualism, not as the implementation of a social ideal of cross-fertilizing different cultural groups by allowing them to enrich each other, but as an imposed reality whereby they have abdicated their role to absorb the newcomers and integrate them into the existing systems, and instead let the immigrants dictate their own visions of “integration,” which means in effect separatism, secession, or an eventual takeover when demography had run its course.

JPCA. org

Hvorfor læse  blogs ?

Én af de gode  grunde kunne  være , at man kan læse  udenlandske artikler  10-14  dage  inden de muligvis omtales eller foreligger i oversættelse. Det  er fint at Blüdnikow og Berlingske omtaler Canada og Mark Steyn (Muslimer anklager canadisk forfatter) – jeg checkede  lige svensk Google News, og derovre kan de kigge  i vejviseren efter den historie. Men – det er  altså  ni dage siden historien blev  omtalt  her.

»Svensk arbejdskraft indvaderer Danmark«

Som man vil vide, en gammel nyhed, men  værd at dvæle  ved endnu  et øjeblik,  at Sverige ved  afslutningen af en bragende  højkonjunktur har så stor en (ungdoms)arbejdsløshed. Tre gange  så høj som Danmarks :

Svenskere i tusindvis strømmede i 2007 ind på det danske arbejdsmarked, viser nye tal.Hele 6.667 svenskere fik foden indenfor på det danske arbejdsmarked i 2007. Det er var intet mindre end 91 procent flere end året før og en historisk rekord, viser beregninger fra Øresundsinstituttet.Tilstrømningen af svenskere har ligefrem i år været større end i 2005 og 2006 tilsammen…… Niels Paarup-Petersen mener dog ikke, at danske arbejdsgivere skal frygte, at de ikke kan få fat på svensk arbejdskraft.»Der arbejder langt over 20.000 svenskere i Danmark, og det tal vil fortsætte med at stige de næste mange år, da svenske arbejdbstagere fortsat vil blive tiltrukket af højere lønninger og større udfordringer.« Business  dk 

Overfladepsykologi

Birdi om kriminalitet  : De kommer fra lande, hvor krig og ødelæggelse er en del af hverdagen. Især palæstinensere er enormt frustrerede over deres situation og har ikke fået bearbejdet deres traumer. Det gør, at de har en kort lunte, og det kan meget hurtigt ende i vold eller en anden form for kriminalitet, siger Esma Birdi.

Det er  temmelig overfladisk psykologi ,der her bliver leveret. Man kunne kommentere det således :Ja, og af samme grund blev rigtig mange unge jødiske mænd, der overlevede KZ lejrene , kriminelle og voldelige , ikke sandt ? For de havde jo set og oplevet så meget grimt og ondt i koncentrationslejrene , ikke osse ?Og tusindvis børn af danske politifolk, der sad i Neuengamme og Buchenwald er  blevet udadreagerende og voldelige p.gr. a. deres forældres traumer, ik’ os’ ?

NEJ.Absolut nej. Vi ved netop at Holocaust overlevere og deres efterkommere ikke er særligt voldelige eller kriminelle, og det er danske politifolks børn heller ikke ! Vold  er et personligt valg af handlemåde og at  være kriminel afspejler en persons moral og dis-respekt for sociale strukturer.

Hvordan man tackler kriser som tab af familiemedlemmer og tab af sit land, afgøres af ens temperament( genetisk bestemt) og personlighed. Personligheden formes bl.a af kulturen og familien man vokser op i. Endvidere spiller ens begavelse ind for muligheden for at perspektivere situationen og træffe langsigtede beslutninger.Palæstinenserne er kendt for kontinuerligt at opildne deres børn til had, plante dem foran parabolen og opfordre dem til at først at se lemlæstelser og derefter udsendelser der er formet med den hensigt at skabe vrede og had. De voksne i familierne tager gruopvækkende  fotos af deres dræbte kære og viser børn de blodige billeder gang på gang.Mange palæstinensiske  voksne er kendt for ikke at ville ny-orientere sig efter tab af et land, som de måske aldrig selv har sat foden i. Mange af de voksne er endvidere (forblevet) analfabeter,hvilket er et kognitivt handicap.De palæstinensiske drenge som opdrages til at være udadreagerende,selvhævdende,”berettigede” og ikke-tilgivende – hvilket tilsammen giver kort lunte – har virkelig dårlige odds i integrationen, når heller ikke deres skolekundskaber kan give dem respekt.Samtidig er drengene meget materialistiske og bryder sig ikke om at have få penge. Jeg har diskuteret denne farlige cocktail adskillige gange med herboende palæstinensiske mødre, men de ønsker denne socialkarakter i deres sønner.Det ser ud til at den anden side af mønten er kriminalitet og vold.

Kirsten Damgaard , kulturpsykolog , se også Nomos Blog “Om Vinkling” og Ulla Nørtoft Thomsen “Mere statistisk skønmaleri

Bhutto dræbt  af “selvmordsaktivist”

ifølge DR´s radioavis kl. 15 torsdag.

Islamisterne altid ender med at bide den hånd der føder dem:

 Det var på hendes vagt 1988-1990, al Qaida blev grundlagt og begyndte væksten. En del af væksten var grundet de penge, Bhutto tilførte jihadi´erne da hun begyndte at bruge dem til terrorangreb ind i Indien fra 1989 – hele Kashmir-konflikten kan skrives på hendes regning. Denne periode blev afsluttet pga massiv korruption i hendes bagland, som hun valgte ikke at slå ned på.

Anden gang hun kom til fadet (1993-96) var kendetegnet ved, at støtten til islamisk terror i Indien nu blev overdraget fra trods alt indfødte islamiske Kashmiri´er, til de pakistanske ditto – sammensmeltningen af det pakistanske efterretningsvæsen og dele af militæret på den ene side, og de pakistanske jihadier og deres allierede ( bl.a. al Qaeda) skete på  hendes vagt. Også andet Benazir Bhutto-kapitel blev afsluttet af massive korruptionssager.

Sidste forsøg på at nå magten kørte hun officielt på at slå ned på jihadierne, men det var til internationalt forbrug, ikke internt i Pakistan. Var hun kommet til magten, havde tingene fortsat deres almindelige, skæve gang, indtil hun var blevet afsat en tredie gang pga korruption.

Hendes far, Ali Bhutto, var at samme støbning – han troede også at han kunne bruge jihadierne til egne formål uden at det gav bagslag. Under Bangladesh´s uafhængighedskamp i start-1970erne (Bangladesh var del af Pakistan frem til 1971) gav han opbakning til bevæbningen af de islamiske fundamentalister her (han truede selv med at “brække benene” på enhver bangla-MF´er der trådte ind i det pakistanske parlament, selv om de havde flertal). Disse myrdede siden sammen med det pakistanske militær alt der bare mindede om uddannede og sekulære Bangla´er – tallene for ofrene her svinger mellem 500.000 og 2.000.000.

Siden var det ham, der erklærede Pakistan for en “Islamisk Republik”, ændrede grundloven for at tækkes islamisterne (bla ved at erklære Ahmadiyya´erne som ikke-muslimer), og startede projektet med at skabe “Den Islamiske Bombe”. I sidste ende var han dog for inkompetent, og som i tilfældet Mossadegh i Iran vendte islamisterne sig mod ham, da han ikke længere var gavnlig, og militæret styrtede og henrettede ham i 1977.

Hverken far eller datter forstod før det var for sent, at islamisterne altid ender med at bide den hånd der føder dem.

Henrik

Benazir Bhutto:  Killed by the real Pakistan.

A recent CNN poll showed that 46 percent of Pakistanis approve of Osama bin Laden.

Aspirants to the American presidency should hope to score so highly in the United States. In Pakistan, though, the al-Qaeda emir easily beat out that country’s current president, Pervez Musharraf, who polled at 38 percent.

President George Bush, the face of a campaign to bring democracy — or, at least, some form of sharia-lite that might pass for democracy — to the Islamic world, registered nine percent. Nine!If you want to know what to make of former prime minister Benazir Bhutto’s murder today in Pakistan, ponder that.   National Review

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x