2
feb
Seneste opdatering: 2/2-08 kl. 2013
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

httpv://www.youtube.com/watch?v=bBIxy102kNQ

via Hodja, se også Der Spiegel

»Haram og halal i Sverige«

Jeg har skrevet om det statslige/kommunale frisind før. Porno med dyr er det “mest naturlige”, siger kristdemokratinden. Sex med heste er godkendt, indvandringskritik ikke, skåret ud i pap. Her er vi ovre i nuancer af vanvid. Man glædes over vi ikke skal trækkes med sådan et parti i danske Folketinget længere. “Svenska tabun” befinder sig stadig på de forventede steder. Fotograf Serrano i Allingsås:

“Nä, men det är ju en av det mest naturliga bilderna. Det sker ju inte heller bakom stängda dörrar, det sker ju ute i naturen..”

Alingsåskristdemokraten Gunilla Gomér om bilden på en kvinna som runkar av en häst. Kanske har det blivit lite för mycket media de senaste dagarna för Gunilla för det är väl inte det som Kristdemokraterna avser när de pratar om naturligt och onaturligt.

Naturligt ? video

Omvendt bevisbyrde i diskrimineringssager

Hovrätten slår fast att Göteborgs stad inte lyckats bevisa att tillsägelserna att byta kläder helt saknade samband med kvinnornas religion. Därför blir kommunen skadeståndsskyldigt.

Fel att förbjuda slöja i simhall

»Sex, sharia og kvinner i islams historie«

Den kurdisk-irakiske forfatteren Mariwan Halabjaee lever i skjul i Norge etter å ha kritisert islamstifteren Muhammed. I 2005 utga han boken ”Sex, sharia og kvinner i islams historie”, der han kritiserer Muhammed for å ha vært en kvinneundertrykkende draps- og voldtektsmann. Dette første til at Islamic League of Kurdistan utstedte en fatwa der Halabjaee beskyldes for blasfemi og idømmes dødsstraff, med mindre han ville trekke tilbake og beklage uttalelsene i boken. Halabjaee flyktet dermed Kurdistan sammen med sin gravide kone og tre barn, og fikk asyl i Norge. Nå bor han bor på hemmelig adresse, frykter for sitt liv og sin families sikkerhet, og føler seg intellektuelt isolert. HRS har snakket med ham. (english subtitles)

httpv://www.youtube.com/watch?v=G2cGKp7pY9Q

HRS. NO . “Islam er mandens religon og kvindens lidelse”, siger Halabjaee. Her er sandt jihad- barbari. Kvinderne havde Downs Syndrom:

Two mentally disabled women were strapped with explosives Friday and sent into busy Baghdad markets, where they were blown up by remote control, a top Iraqi government official said.The bombs killed at least 98 people and wounded more than 200 at two popular pet markets on the holiest day of the week for Muslims, authorities said.In both bombings, the attackers were mentally disabled women whose explosive belts were remotely detonated.

Dagens Nyheters version af samme ser således ud – Valium-versionen:

“Fredagens första sprängladdning detonerades av en kvinnlig självmördare på den välbesökta djurmarknaden Ghazil, en plats som tidigare har utsatts för blodiga bombdåd. En knapp halvtimme senare exploderade en fjärrutlöst bomb som burits in av två kvinnor till marknaden Jadia i den östra delen av Bagdad. “

(An Iraqi soldier (L) and a patrol member hold a sack containing the remains of a suicide bomber, collected from the site of bomb attack in Baghdad, february 1.)

baghdad.jpg

U.S.: ‘Demonic’ militants sent women to bomb markets in Iraq

»En Walkie Talkie mand«

Dette var titlen på en sang af venstreorienterede Henrik Strube engang i 1970’erne, om uhyggelige, fascistoide private vagtværn. Guderne skal vide, at det ikke er ønskværdigt for et samfund at måtte supplere ordenshåndhævelsen med private securityfirmaer. Men hvad er mest uhyggeligt: Vagtværnene selv, eller de behov de åbenbart opfylder? Markedet er åbenbart i vækst herhjemme, hvorfor siges ikke rigtigt i JPs artikel, men jeg er uanstændig, med et rystende menneskesyn, så jeg indrømmer gerne at jeg ‘tænker mit’. Bemærk nemlig det floromvundne sprog:

Det seneste års voldelige røverier i private hjem har fået tre beboerforeninger til at kontakte private vagtværn for at få dem til at patruljere i gaden. […]

Ifølge vagtselskaberne skyldes de mange opgaver og nye kunder, at danskere flere steder i landet oplever, at politiet efter politireformen ikke længere kan garantere deres sikkerhed og tryghed. I den seneste tid har der været bud efter de private vagter fra både uroplagede boligforeninger og private, og kort før jul blev der midlertidigt indsat private vagter i bybusser på udvalgte ruter i Århus.
De private selskaber står også vagt i velhavende danskeres baghaver og ved teenage- og virksomhedsfester for at holde ubudne gæster væk. »Vi kan mærke, at den rå vold er stigende. Det er der ingen tvivl om. Politiet har så travlt, at det ikke kan nå det hele. Det ved borgerne, og derfor kontakter de os,« siger Christian Hansen, Danguard. […]

De interviewede fagfolk bryder sig slet ikke om trenden – vel at mærke trenden med at lade private stå for sikkerheden:

Professor i politi ved Københavns Universitet Henrik Stevnsborg finder de private vagtværns indtog på de danske villaveje og i festlokaler problematisk. »Vagtselskaberne fisker i rørte vande, og de udfordrer den grundlæggende forståelse i samfundet af, at statens politi skal opretholde lov og orden,« siger Henrik Stevnsborg. […] Henrik Stevnsborg peger desuden på, at det strider mod retsstaten og demokratiet, at kun de velstående kan købe sig til en sikkerhed. Det er Politiforbundets formand, Peter Ibsen, enig i. Han betegner udviklingen som uhyggelig. Privat vagtværn på gadepatrulje

Nu ligger overbærenhed og sarkasme slet ikke til mig, så jeg vil gerne komme med nogle konstruktive forslag – ikke til løsninger, men på en tilgang som i det mindste tackler problemerne ved rødderne: Start med at identificere de overordnede problemer åbent, selv om det svier. Stop floromvunden snak, som denne artikel er et eksempel på. Lad ikke hysteriske reaktioner forhindre åbenhed. Prøv at få alle politiske partier til at forholde sig til hvilken udvikling Danmark og Europa kan forvente i de kommende årtier. Drag erfaringer fra andre lande, hvor sikkerheden er yderligere forringet end her. Vurdér hvilke faktorer der kan tænkes at forhindre en dybtgående indsats – EU, internationale konventioner. Drag de nødvendige konsekvenser, iværksæt de nødvendige modforholdsregler ud fra dette overordnede paradigme: Danskernes egen sikkerhed kommer før alt andet. Politikerne er valgt til at varetage befolkningens tarv, ikke til at være folkeopdragere. Især dette sidste frygter jeg er den største hurdle. (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x